Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Grad Cebu, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Bazen Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Pub/salon Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Restoran Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Predvorje Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Restoran
Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 561
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2812recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2812)
Razvrstati po:
Naomi F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. srpnja 2015.
Very good position and Confort room with cleaned

Confort room, near to Mall and nice food
10
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Robin L. Parovi Australia, 30. srpnja 2015.
three day stay

complimentary breakfast, location room
8,3
I have stayed at the Waterfront Cebu at least a dozen times and rate it very high. This time an ATM in the hotel did not return my Bank of America debit card. Business gave me the bank's customer service number so I could cancel the card and the concierge arranged with the bank to have the card returned to me next morning. Room beverages are expensive and check out can be slow Robin Perth Australia
Prijavi ovu recenziju
Agnes D. Poslovni putnici Philippines, 25. srpnja 2015.
always enjoy staying in waterfront

accesable to all restaurant mall and entertainment
10
Prijavi ovu recenziju
Sean R. Parovi Australia, 24. srpnja 2015.
Great place to stay

Location, dinning, entertainment
9,7
Prijavi ovu recenziju
Hakim T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
Holiday spot

Port restaurant , Casio , friendly staff at format door
8
Do enjoy my stay w. Family, and the only not feel happy is the rollet machine inside casino where the only machine but not working well..
Prijavi ovu recenziju
Francis P. Poslovni putnici Philippines, 24. srpnja 2015.
Very Good Hotel

1) Location is great 2) Rooms are large 3) Staff are polite
8,3
It was a good, the room is spacious an the wifi works well in the room not like most hotels. Very good for business travelers or family vacation.
Prijavi ovu recenziju
Roger G. Parovi United States of America, 23. srpnja 2015.
Enjoying Life In The Philippines!!

1) The Location 2) The entire staff, quite cordial & very helpful 3) The American Consulate being there.
7,7
Our stay has been many! Every time we travel to see friends and family in Cebu City, Lapu Lapu City or have business there, we delight in our stay at The Waterfront Cebu City Hotel. We have always been satisfied with the accommodations here.
Prijavi ovu recenziju
Lonald S. Poslovni putnici United States of America, 22. srpnja 2015.
Brief Stay

Staff/Service Clean Proximity to American Consulate
8,3
Prijavi ovu recenziju
Gisselle D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
relaxing

location, comfort good amenities
9,3
twas our home away from home. very relaxing
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Parovi Switzerland, 19. srpnja 2015.
Good hotel but poor service

Location, shuttle service to the shopping malls, well maintained rooms
7,3
The CHECK IN and CHECK OUT service should be separate. We had to complain to the Manager on duty as we had to wait 30mins (if not longer, had we not complained) as the same receptionists were serving check in and check out clients. MANY were complaining. The shuttle bus is always late.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu Waterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - BazenWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Pub/salonWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - PredvorjeWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino grad Cebu  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02