ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Bazen Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salon Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Predvorje Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 561
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2481recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2481)
Razvrstati po:
Norman K. Parovi Australia, 18. prosinca 2014.
kingz stay

service comfort location
10
IT WAS GREAT
Benjamin O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. prosinca 2014.
great service...

accommodating staff, service is great, nice location
8
I can say we had a great time
Mei K. Grupe China, 2. prosinca 2014.
Hotel is very nice, value for money

Hotel is very nice, value for money, food is good
7,7
Hotel is very nice, value for money, food is good
Glenn M. Poslovni putnici Philippines, 30. studenog 2014.
Good

Food room and wifi
7,7
Good
Mary J. Poslovni putnici Philippines, 30. studenog 2014.
Value for money

Location, service, cleanliness
8,7
We had a comfortable stay at this hotel. I will recommend it to my friends.
Luciana G. Poslovni putnici Philippines, 29. studenog 2014.
Nice Place to Stay. .

good foods were serve every breakfast, rooms were clean and spacious and corteous and accomodating staff
10
Good . . . .
Ennalyn D. Poslovni putnici Philippines, 29. studenog 2014.
4 day stay

good food...nice christmas decoartions esp at the gourmet walk
9,7
excellent
Sison P. Parovi Philippines, 27. studenog 2014.
An over night stay at the waterfront hotel

Pleasant, relaxing & fun
9
Very relaxing
Nochun L. Solo putnici South Korea, 26. studenog 2014.
clean, attentive staff

clean, attentive staff
8
clean and modern, price is ok. staff are attentive. about 25 minutes away from airport, 300 peso maybe for taxi. outside the main gate, IT mall and some korean restaurant and massage place are there.
Wayne C. Parovi United States of America, 25. studenog 2014.
Pleasant hotel in Cebu City

Excellent staff, dining choices and entertainment
8
We flew from Manila to Leyte to visit the wife's family and decided to divert to Cebu on the return. We stay at the Waterfront in Cebu City because we like to play Texas Hold-Em Poker and they always have a 4-6 tables going. We also enjoy dining at the buffet, chineses restaurant and italian restaurants. The Gondola had changed their menu so I wasn't able to get their exceptional seafood ravioli. As always, hotel staff were excellent and the room was comfortable; it was a pleasant stay. Plan on an hour's ride from/to the airport.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - BazenWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salonWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PredvorjeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A03