ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Bazen Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salon Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Predvorje Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 561
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2561recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2561)
Razvrstati po:
Rajiv N. Solo putnici Australia, 30. siječnja 2015.
Very nice hotel

Staff are friendly, hotel lobby looks great and great places to get food and drinks.
8,3
Everything was nice except they put me on a smoking floor when I asked for non smoking.
Allan P. Parovi Philippines, 29. siječnja 2015.
Always A Satisfying Stay

Affordable rates, nice staff, good food
10
Always waiting for the next trip back to cebu and stay at waterfront
Alfred N. Parovi United States of America, 26. siječnja 2015.
Clean and affordable

Location and casino
7,7
Same as always and good
Katrina S. Poslovni putnici Philippines, 25. siječnja 2015.
Awesome

Staff Location Food
8
Juvie C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. siječnja 2015.
An experience of a lifetime

service, foods and gym
9,7
It is beyond expectation..The services they offered were more than what we paid..It is ideal for family vacation..Everything we need is in one hotel
Michael A. Parovi Philippines, 24. siječnja 2015.
Landmark hotel in Cebu

location, food, casino
8,7
although dated, the hotel has made renovations and has again regained its landmark status. Would recommend it for its food though.
Michael A. Parovi Philippines, 23. siječnja 2015.
landmark hotel

Food, casino, location
8,7
Everything was fine. food was superb. room was ok and clean. location is a plus also.
Eliot D. Parovi United Kingdom, 21. siječnja 2015.
Lovely Hotel

Lovely Hotel - Good Location - Attentive Staff
8
We thoroughly enjoyed our stay at the Waterfront. This is our second stay since 2010 and the Hotel still great. They have renovated the massive beautiful lobby with their excellent facilities. We will definitely be coming back to the hotel again.
Rakesh A. Grupe India, 20. siječnja 2015.
just okay

it lacks the hotel feel. Room Attendants were good
7,7
Ranjit H. Solo putnici United Kingdom, 20. siječnja 2015.
clean and luxurious

clean, ambience, location
8
My stay was comfortable, because of short stay there was not much time to enjoy its amenities.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - BazenWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salonWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PredvorjeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3B03