ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Bazen Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastanke Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salon Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Predvorje Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska soba Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 561
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2339recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2339)
Razvrstati po:
Werner T. Parovi Switzerland, 17. rujna 2014.
nice looking hotel

swimming pool, dinner buffet at uno, nice hotel stile
7
whole day at the swimming pool, very quiet and big, had very nice dinner buffet
Ronald H. Parovi United States of America, 15. rujna 2014.
Vacation

The size the gym the tub
7,7
Very nice
Robert M. Solo putnici United States of America, 14. rujna 2014.
Home in Cebu

Pool, Casino, Staff
8,7
Very good just on going problems with wifi.
Perdeoan F. Grupe Philippines, 11. rujna 2014.
Cebu Stay

Location, gym and price
7,7
I have stayed here a few times before. Staff are ok, room has a little odd odor, lastly, the food choices in the breakfast buffet are few compared to other hotels.
Hyosung L. Solo putnici South Korea, 11. rujna 2014.
it was good

lobby room location
8
It was good
Kasper K. Parovi Denmark, 10. rujna 2014.
Perfect hotel

Luxury good food and good casino
9
We love this place and is already going back there in 3 weeks time.. We love the rooms the food and the casino fair for the price
Jericho H. Parovi United States of America, 10. rujna 2014.
All good except front desk money changing

Food, resto staff, live band
6,7
My only complaint was the inability of front desk staff giving me change. I asked for two 500s in exchange for 1000, but the guy just said no. Excuse me, but isn't there a casino next door that should have lots of change? This almost ruined my stay there, but the live band and resto staff made up for it. The front desk guy was a moron.
Rupert S. Poslovni putnici Germany, 30. kolovoza 2014.
Biz stay at the Waterfront

Spacious rooms, friendly service and terrific spicy tuna sandwich
7,7
The gym looks a bit aged and some equipment is in dire need of repair. Also the bathrooms needs a bit of an up-grade. But overall I had an excellent stay and looking forward to coming back.
Chao C. Solo putnici Taiwan, 28. kolovoza 2014.
Great Casino location

Location Location Location
7,7
Vincent T. Poslovni putnici Singapore, 27. kolovoza 2014.
Nice Hotel

Comfort, good location and value for money
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - BazenWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Soba za sastankeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/salonWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PredvorjeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Gostinjska sobaWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestoranWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A08