Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Lanang, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1147recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1147)
Razvrstati po:
Stephen G. Parovi Australia, 24. svibnja 2016.
great stay
5,7
love this hotel friendly helpful staff, lovely well maintained gardens and pool
Rowena H. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2016.
Birthday celebration
6,3
I enjoyed my stay
Dietmar O. Parovi Germany, 21. svibnja 2016.
nice hotel in excellent location
6
we will be back
Mark S. Parovi United States of America, 17. svibnja 2016.
Terrible experience
4,7
The pool was very dirty. The food and beverages were way overpriced. I requested a print out if my itinerary, they printed it then they charged me $1.00 American dollar per sheet which is totally unacceptable. The 10% mandatory service charge for everything they touched was a total rip off. I will not return to Waterfront hotel. The pictures on line did not represent the hotel in it's dilapidated condition.
Daniel C. Parovi United States of America, 13. svibnja 2016.
Nice, clean, comfortable, safe
6,7
The staff was great and the service was also excellent. Good breakfast buffet and child friendly.
Maria A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. svibnja 2016.
Excellent staff
6,3
Stayed here 15 years ago, they still offer excellent service. We did have a little hiccup with the AC, but was rectified immediately.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 15. travnja 2016.
Nicce Htel
5,3
Room, Location, Food
Shane S. Parovi Australia, 6. travnja 2016.
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Shane S. Parovi Australia, 6. travnja 2016.
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Morell B. Parovi United States of America, 6. travnja 2016.
Great place
6,7
Overall a great experience-- especially the staff-- fantastic
1 od 1 recenzija
Waterfront Insular Hotel Davao grad Davao Waterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - BifeWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - KafićWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Soba za sastankeWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Posao CentarWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - BazenWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - BazenWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06