Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Lanang, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1139recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1139)
Razvrstati po:
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 15. travnja 2016.
Nicce Htel
5,3
Room, Location, Food
Prijavi ovu recenziju
Shane S. Parovi Australia, 6. travnja 2016.
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Prijavi ovu recenziju
Shane S. Parovi Australia, 6. travnja 2016.
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Prijavi ovu recenziju
Morell B. Parovi United States of America, 6. travnja 2016.
Great place
6,7
Overall a great experience-- especially the staff-- fantastic
Prijavi ovu recenziju
Chiara M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. travnja 2016.
Perfect for relaxation.
6
Great food.
Prijavi ovu recenziju
Fernando U. Parovi Philippines, 30. ožujka 2016.
The room was spacious and clean. The Bathroom real
6,3
Please install bidets in toilet area.
Prijavi ovu recenziju
April G. Parovi Philippines, 28. ožujka 2016.
Waterfront davao
5
Great resort to relax in. Food was great except for vegetable and salad choices.
Prijavi ovu recenziju
Henry F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. ožujka 2016.
Weekend stay

FOOD, FRONT DESK AND DINNING STAFF
4,7
Room was not King size bed, no top sheet between comforters, bath room mildew walls ad floors and tub mat. Room out dated and not cleaned. Over priced on everything. Will not stay there sgain and will never recommend. OK for locals I guess but not for anyone who has traveled. For sure not even near a 4 star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Garry S. Solo putnici Australia, 24. ožujka 2016.
Peaceful and relaxing
6,7
Always a favorite place of mine to finish of my holiday in Davao. Will be back again soon.
Prijavi ovu recenziju
Jinyoung K. Solo putnici South Korea, 7. ožujka 2016.
Located at out of down town. More like resort type
5
closer airport (7km). Takes 20min/ To down town/120 piso. Good view to sea and samal island. Good swimming pool but deep. Not so much works in downtown. Then definitely I choose this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Waterfront Insular Hotel Davao grad Davao Waterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - BifeWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - KafićWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Soba za sastankeWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Posao CentarWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - BazenWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - BazenWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonWaterfront Insular Hotel Davao grad Davao  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02