ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Lanang, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Bife Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Kafić Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Soba za sastanke Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Posao Centar Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Bazen Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman
Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Apartman Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Interijer hotela Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Eksterijer hotela Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Predvorje Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Pub/salon Waterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran
Područje Lanang Broj soba: 159
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 903recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (903)
Razvrstati po:
Thomas K. Parovi United States of America, 22. rujna 2014.
My stay

Food, Staff and hospitality
8
Very good
Michael J. Poslovni putnici Philippines, 7. rujna 2014.
Large Hotel Room, a resort hotel

Large Room, Free Wifi, Relaxing environment
7
generally okay
Michael J. Poslovni putnici Philippines, 7. rujna 2014.
Resort hotel

big room, free wifi, relaxing environment
7
it's okay
Ronn C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. rujna 2014.
Very Clean

Hotel is very clean. Staff is very friendly. Location is very accessible to airport and dining.
9,3
Very relaxing
Isadora S. Solo putnici Australia, 30. kolovoza 2014.
The place is very relaxing, all the staffs are ver

Location, hospitality, service
8,7
Very enjoyable and relaxing.
Isadora S. Solo putnici Australia, 27. kolovoza 2014.
Mrs.

Nature environment, customer service, landscape
8,3
Excellent customer service and all staffs are friendly and respectful, food not bad, and clean. Security is good and staff are polite. I would highly recommend to all my friends and families.
Leni M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. kolovoza 2014.
Comfort at affordable price

Friendly staff, clean, location
8
Good
Nicolas E. Parovi Switzerland, 16. kolovoza 2014.
Romantic stay at waterfront

location, spaciousness, friendly staff
10
This hotel has a great location, is still nice at the age of over 60 years plus and has a lavish garden, beach access. I liked the pools, bars, vast space and nice rooms. Will gladly return to this location, and Davao, that has clearly surprised me as clean and friendly, safe.
Sarah C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 15. kolovoza 2014.
Complete Relaxation

Serenity, Gardens, Sea Breeze
9,7
Wonderful stay for family members. Excellent grounds to run around for little ones and beautiful gardens. The purpose of the stay is to chill out and relax. Great breakfast buffet, it cost between P500-700, (AUD $12-15) always love Cafe Uno's ambiance. We thoroughly enjoyed the Pizza meal and freshly made fruit juices one evening. A bit pricey but great for once in every 2 years visit. Excellent swimming pool for my teenagers, you pay extra P350 for your guests if not staying in the hotel as room tariff only allowed 3 people. From my point of view, I get what I paid for and as always, I choose to enjoy Waterfront Insular Hotel Davao every time I come to visit.
Sarah C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. kolovoza 2014.
Chill out

Easy Access to Samal Island, Ocean Views, Relaxing Environment
9,7
Excellent.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Waterfront Insular Hotel Davao DavaoWaterfront Insular Hotel Davao Davao - BifeWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaWaterfront Insular Hotel Davao Davao - KafićWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Soba za sastankeWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaWaterfront Insular Hotel Davao Davao - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao Davao - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao Davao - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao Davao - RestoranWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Posao CentarWaterfront Insular Hotel Davao Davao - BazenWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaWaterfront Insular Hotel Davao Davao - ApartmanWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Interijer hotelaWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Eksterijer hotelaWaterfront Insular Hotel Davao Davao - PredvorjeWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Pub/salonWaterfront Insular Hotel Davao Davao - Restoran


AS-AGWEB-3A08