Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Welcome Inn

Patak Rd. 526/21+22., Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Interijer hotela Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Kupaonica Welcome Inn Phuket - Kupaonica Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Kupaonica Welcome Inn Phuket - Kupaonica Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba
Welcome Inn Phuket - Kupaonica Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba Welcome Inn Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 18
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 98recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (98)
Razvrstati po:
Liiana M. Obitelji sa odraslom djecom Russia, 25. veljače 2015.
)))

1.location 2. Colors in the room 3. Personal
7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Katrin M. Obitelji sa malom djecom Estonia, 15. siječnja 2015.
clean and good location

close to beach,clean and great staff.
10
It is few min walk to beach and middle of restaurants and shops. After travelling in Asia for few months i just loved the restaurant next door (matthews?) Because they served Vikings breakfast (black bread,salami ,cheese,ham a.s.o) so great to start a day with food from home... Hotel was nice and clean and close yo restaurants ,shops and beach...
Prijavi ovu recenziju
Alice C. Parovi United States of America, 1. siječnja 2015.
Ok

Proximity to beach, price, close to food
6
The rooms in the hotel were spacious and clean. We had no hot water in our bathroom which was fine for us but may not be for others. Our room was in the front and we were subjected to loud music and fireworks until about 2am. If you want to sleep, ask for a room in the back. My main issue with the hotel was that I was ill and needed to go to the emergency room and was forced to find my own taxi because this hotel has a deal with one taxi company and as that company had no available taxis at that time, I was told I couldn't get a taxi for a few hours. The hotel refused to call another company despite my reiterating that I was sick and going to the emergency room. I ended up getting a taxi through a nearby hotel (unotel) who were beyond helpful despite knowing that I wasnt a guest there. Besides the lack of sleep and disappointing customer service, the hotel IS very close to the beach, is easy to find, cheap, has free wifi, friendly staff, and is in good proximity to many restaurants, bars, and convenience stores.
Prijavi ovu recenziju
Randy A. Solo putnici Australia, 25. studenog 2014.
clean a/c room staff ok wifi slow

location price
7,3
okay but wifi slow
Prijavi ovu recenziju
Eugene M. Solo putnici Ireland, 24. studenog 2014.
top value

cleanliness, comfort and very friendly hosts
9
Great.
Prijavi ovu recenziju
Carmelita A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. studenog 2014.
Clean surroundings with funfilled evenings!

Clean, near kata karon beach and accessible market area
7,7
Relaxing and with contained entertainment espevially during evenings with few bars around. Good for family get away
Prijavi ovu recenziju
Gordon M. Solo putnici United Kingdom, 28. ožujka 2014.
cheep and cheerful, budget hotel. clean and local

location, price, value for money
6,7
had a great time , local and clean, value for money. infact im booked to go back in 6 months already
Prijavi ovu recenziju
Emma A. Solo putnici Sweden, 9. ožujka 2014.
cheap, quiet and simple

cheap, quiet and simple
7,3
Prijavi ovu recenziju
William W. Parovi Australia, 10. siječnja 2014.
our stay was quite and private most enjoyable

close to markets restaurants and beach
8
our stay was enjoyable with no hassles would stay here again
Prijavi ovu recenziju
Majda S. Parovi Slovenia, 21. prosinca 2013.
.

.
8,7
...........................................................................................................................................................................................
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Welcome Inn PhuketWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Interijer hotelaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - KupaonicaWelcome Inn Phuket - KupaonicaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - KupaonicaWelcome Inn Phuket - KupaonicaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - KupaonicaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska sobaWelcome Inn Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05