Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Camputhaw, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela WellCome Hotel grad Cebu  - Predvorje WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen WellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba WellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba WellCome Hotel grad Cebu  - Restoran WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela WellCome Hotel grad Cebu  - Kupaonica
WellCome Hotel grad Cebu  - Kupaonica WellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba WellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Kafić WellCome Hotel grad Cebu  - Balkon/terasa WellCome Hotel grad Cebu  - Sport i aktivnosti WellCome Hotel grad Cebu  - Predvorje WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen WellCome Hotel grad Cebu  - Kozmetički salon WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen
Područje Camputhaw Broj soba: 68

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1175recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1175)
Razvrstati po:
Alfonso P. Solo putnici Switzerland, 20. siječnja 2016.
Clean room and bathroom. Comfortable bed

Large room, location, elevator
6,7
Clean large room, clean bathroom. Comfortable double bed. Air-con (in room) not noisy, with a remote. Air-con (in living-room) noisy and no remote. Poor breakfast quality. No paper in the restaurant's toilet. Small pool on 3rd floor. I even recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Daniel R. Parovi Philippines, 18. siječnja 2016.
Wellcome Hotel is a nice place to stay clean

Clean, Safe, Food
10
It was so memorable stay in this hotel which we really want to happen in the future
Prijavi ovu recenziju
Cleo F. Grupe Philippines, 17. siječnja 2016.
good place to stay

location, food and accomodation
8,7
it was great but agoda didnt advise me that there would be an extra charge even if i chose 4 adults, so i was charge for extra bed! i hope agoda will inform us in regards to this matter.
Prijavi ovu recenziju
Jessilyn A. Grupe Philippines, 17. siječnja 2016.
I recommend this hotel

Food, Hotel Room and Location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Guy D. Parovi United Kingdom, 16. siječnja 2016.
Staff brilliant

Staff a real credit
8,7
Location price and staff
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Parovi Malaysia, 16. siječnja 2016.
Location

Location, Friendly Staff
6,7
Waling distance to Ayala Shopping centre and public transportation to main attraction.
Prijavi ovu recenziju
Kenneth N. Poslovni putnici Philippines, 14. siječnja 2016.
great location

location, safety and cleanliness
7
Had some issue with the aircon vents which were addressed after a follow up.
Prijavi ovu recenziju
William C. Obitelji sa malom djecom United States of America, 13. siječnja 2016.
Attentive staff, good service

location, friendly staff, roof top lounge
7
I had a special request to have a floral arrangement prepared in the room for my wife's arrival before me. I asked that they keep the cost no more then 1600 pesos. They did an excellent job with rose pedals leading the way from the room entrance to the bed with a very special display. The rest of our stay was average, but all room requests were fulfilled in a prompt and accurate manner. The front desk service was exceptional and all smiles. They have a roof top lounge that appears to be fairly new. Think they have beer specials and live music on certain evenings. Pool was under maintenance. Overall, a pleasant stay.
Prijavi ovu recenziju
Catherine G. Grupe Philippines, 12. siječnja 2016.
Worth It

IU like the location, the service by the staff and the room
9,3
It is a walking distance to Ayala Mall with free shuttle service. The room was great as well as the beds. The weekend breakfast was good with free live music. Although more variety will be appreciated.For it's worth and value will stay again in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Sandra H. Parovi Netherlands, 7. siječnja 2016.
Very disapointing
5
Swimmingpool water was not clean so no swimming, room was not cleaned 1 day, a lig of noise in the room to building site across the road, being called awake at 5 in the morning for no reason: overall not a hotel to recommend
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel grad Cebu WellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaWellCome Hotel grad Cebu  - PredvorjeWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaWellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaWellCome Hotel grad Cebu  - RestoranWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaWellCome Hotel grad Cebu  - KupaonicaWellCome Hotel grad Cebu  - KupaonicaWellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaWellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - KafićWellCome Hotel grad Cebu  - Balkon/terasaWellCome Hotel grad Cebu  - Sport i aktivnostiWellCome Hotel grad Cebu  - PredvorjeWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - Kozmetički salonWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - KafićWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - SadržajiWellCome Hotel grad Cebu  - RestoranWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - RecepcijaWellCome Hotel grad Cebu  - RestoranWellCome Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaWellCome Hotel grad Cebu  - SadržajiWellCome Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaWellCome Hotel grad Cebu  - SadržajiWellCome Hotel grad Cebu  - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07