Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu City - Ulaz WellCome Hotel Cebu City - Pogled WellCome Hotel Cebu City - Pogled WellCome Hotel Cebu City - Bazen WellCome Hotel Cebu City - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu City - Predvorje WellCome Hotel Cebu City - Restoran WellCome Hotel Cebu City - Okružje WellCome Hotel Cebu City - Okružje WellCome Hotel Cebu City - Bazen WellCome Hotel Cebu City - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1066recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1066)
Razvrstati po:
Anantharajah D. Solo putnici Malaysia, 28. srpnja 2015.
Breakfast was not good at all

Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
8,3
Good except the breakfast was really bad....
Prijavi ovu recenziju
Isah M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. srpnja 2015.
Great stay

Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
7,7
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Prijavi ovu recenziju
Clifford A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. srpnja 2015.
six day stay

the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
8,7
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Ma L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. srpnja 2015.
Location

Close to Ayala mall, Breakfast
8
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Prijavi ovu recenziju
Marvin W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. srpnja 2015.
Pleasant stay

Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
9,3
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Prijavi ovu recenziju
Volha S. Parovi Belarus, 12. srpnja 2015.
One night stay

-
6
The room had a locked door connecting to the other room. We asked to change the room, but they said no rooms were free at the moment, however later after trying our patience they finally got a room. Deluxe room was okey, big bed, amenities, clearness, enough space for two etc., but aircon could raise the dead from the grave, impossible to sleep when it's on. Doorman was very helpful, getting a taxi for us and carrying the baggage. Breakfast is a buffet, below average. The location of the hotel isn't really the best, with the construction nearby , but at the same time not far from city center. Would not recommend.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan W. Parovi United States of America, 8. srpnja 2015.
just ok, dirty pool

location, friendly staff, safe
5,3
Not bad, but for just a bit more you can get a much nicer hotel.
Prijavi ovu recenziju
Steve M. Parovi United States of America, 5. srpnja 2015.
not bad but not 8.1

the guy singing and playing durning brackfist.....nice bed.....
7
over all it was fine.....
Prijavi ovu recenziju
Rodel R. Poslovni putnici Philippines, 5. srpnja 2015.
Comfotable and Cozy

walking distance to shopping center. Walking distance to Financial center, Easy to locate
7,7
It was a good stay. Although I was out of the property most of the time.
Prijavi ovu recenziju
Bernice R. Parovi Philippines, 4. srpnja 2015.
Wellcome cebu

The king size bed and the shower
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel Cebu CityWellCome Hotel Cebu City - UlazWellCome Hotel Cebu City - PogledWellCome Hotel Cebu City - PogledWellCome Hotel Cebu City - BazenWellCome Hotel Cebu City - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu City - PredvorjeWellCome Hotel Cebu City - RestoranWellCome Hotel Cebu City - OkružjeWellCome Hotel Cebu City - OkružjeWellCome Hotel Cebu City - BazenWellCome Hotel Cebu City - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01