Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Grad Cebu, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel grad Cebu  - Ulaz WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Pogled WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen WellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba WellCome Hotel grad Cebu  - Predvorje WellCome Hotel grad Cebu  - Restoran WellCome Hotel grad Cebu  - Okružje WellCome Hotel grad Cebu  - Okružje WellCome Hotel grad Cebu  - Bazen WellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1070recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1070)
Razvrstati po:
Raymond O. Parovi Australia, 3. kolovoza 2015.
Wellcome Hotel Review

Location Service and Breakfast
9,3
Initially the room assigned was very poor quality but after complaining we were assigned an excellent room and enjoyed our rather lengthy stay would stay there again
Prijavi ovu recenziju
Rachel R. Parovi Philippines, 2. kolovoza 2015.
Comfortable Stay!

Good Location, Affordable Rates, Cleanliness
8
Aside from its good location, all staff were accommodating and courteous! Breakfast was ok.
Prijavi ovu recenziju
Jose R. Obitelji sa malom djecom Canada, 1. kolovoza 2015.
Excellent stay

Comfort, value, service
10
Excellent stay, rooms are very clean and comfortable. We stayed for 4 days and very convenient going around Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Anantharajah D. Solo putnici Malaysia, 28. srpnja 2015.
Breakfast was not good at all

Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
8,3
Good except the breakfast was really bad....
Prijavi ovu recenziju
Isah M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. srpnja 2015.
Great stay

Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
7,7
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Prijavi ovu recenziju
Clifford A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. srpnja 2015.
six day stay

the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
8,7
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Ma L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. srpnja 2015.
Location

Close to Ayala mall, Breakfast
8
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Prijavi ovu recenziju
Marvin W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. srpnja 2015.
Pleasant stay

Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
9,3
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Prijavi ovu recenziju
Volha S. Parovi Belarus, 12. srpnja 2015.
One night stay

-
6
The room had a locked door connecting to the other room. We asked to change the room, but they said no rooms were free at the moment, however later after trying our patience they finally got a room. Deluxe room was okey, big bed, amenities, clearness, enough space for two etc., but aircon could raise the dead from the grave, impossible to sleep when it's on. Doorman was very helpful, getting a taxi for us and carrying the baggage. Breakfast is a buffet, below average. The location of the hotel isn't really the best, with the construction nearby , but at the same time not far from city center. Would not recommend.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan W. Parovi United States of America, 8. srpnja 2015.
just ok, dirty pool

location, friendly staff, safe
5,3
Not bad, but for just a bit more you can get a much nicer hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel grad Cebu WellCome Hotel grad Cebu  - UlazWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - PogledWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaWellCome Hotel grad Cebu  - PredvorjeWellCome Hotel grad Cebu  - RestoranWellCome Hotel grad Cebu  - OkružjeWellCome Hotel grad Cebu  - OkružjeWellCome Hotel grad Cebu  - BazenWellCome Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04