Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1228recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1228)
Razvrstati po:
Diane J. Grupe Philippines, 23. svibnja 2016.
Two Thumbs Up!
6,3
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Prijavi ovu recenziju
I L. Solo putnici Taiwan, 17. svibnja 2016.
The hotel is over rated
3,3
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Parovi Germany, 16. svibnja 2016.
Supernice relaxing at Welcome Hitel
5,3
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Prijavi ovu recenziju
Maria K. Grupe Philippines, 15. svibnja 2016.
Good stay
3,7
I'm disappointed on the service. A bit slow.
Prijavi ovu recenziju
Lechel T. Parovi Philippines, 14. svibnja 2016.
satisfied
5,7
staff were very friendly
Prijavi ovu recenziju
Romain B. Parovi France, 12. svibnja 2016.
good but aircon very very noisy and swimming pool
6,3
The room are very nice. good location very close to ayala mall. staff nice. but the aircon in the room 216 was so much noisy cant sleep....and the swimming pool of the hotel is unfortunately so small. ps: there is a very nice bar at the roof desk is a very good + !!!
Prijavi ovu recenziju
Paul B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. svibnja 2016.
Good budget hotel
6
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Parovi United Kingdom, 11. svibnja 2016.
Don't stay in room 202
5
Have stayed here before in room 302 and stay was great. This time on return we were in room 202, the aircon was that loud even on low we had to turn it off, and as this time we were only staying one night we told staff on check out, who were not really interested. Only half the channels on the TVs in this room are watchable, so be aware if you do like to use. This experience was a real shame as previous stay was great.
Prijavi ovu recenziju
John A. Grupe Philippines, 5. svibnja 2016.
wellcome hotel is very clean
5,3
affordable
Prijavi ovu recenziju
Yun C. Grupe Taiwan, 4. svibnja 2016.
not bad
4,7
not bad
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - KafićWellCome Hotel Cebu - Balkon/terasaWellCome Hotel Cebu - Sport i aktivnostiWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Kozmetički salonWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - KafićWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - SadržajiWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - SadržajiWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - SadržajiWellCome Hotel Cebu - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06