ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Ulaz WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba
WellCome Hotel Cebu - Kupaonica WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotela WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 820recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (820)
Razvrstati po:
Brian G. Solo putnici Australia, 19. rujna 2014.
My Stay

Accommodation food and sevice
8,3
The stay was great and enjoyed it
Theresa Y. Poslovni putnici Philippines, 19. rujna 2014.
Value hotel

price,location,service
7
It is an ok experience for the price we pay.
Theresa Y. Poslovni putnici Philippines, 19. rujna 2014.
Clean and Good location

price,location,service
7,3
Michael J. Solo putnici United States of America, 16. rujna 2014.
great pepole

the staff was great,,,, very clean,,,, and fun place to be
9,7
they were so great helping my wife now and me with are wedding they helped whatever we needed they went one step beyond great people my wife and me want to say thank you very much
William A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 14. rujna 2014.
not bad

free trip to ayala, free for kids. clean
3,3
ok
Michael B. Parovi United States of America, 13. rujna 2014.
good location

location staff clean
6
good location close to the mall for food and shopping
Michael B. Parovi United States of America, 12. rujna 2014.
ok just good

location staff clean
6,3
nice hotel within walking distance to the mall food and shopping
Wai M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Pleasant holiday.

Good location, friendly staffs, value for money.
7,3
It is a pleasant stay in WellCome Hotel. My family enjoyed the stay very much. The staffs are friendly and helpful. The hotel served nice food.
Michael B. Parovi United States of America, 11. rujna 2014.
bad food

its okay
5,7
not that good because the first day we go to the restaurant the food is not that good..I thought its good but not...the breakfast also they have limited choices...
Ngai S. Parovi Hong Kong, 10. rujna 2014.
Poor staff communication

Good location and comfy room
6,3
It's ok for a short stay here. Since it's quite near the Ayala centre and good for shopping. I told the staff to prepare us breakfast take-away when I checked in as I would have an early morning flight in the next day. However, when I checked out in the next day, another staff said the breakfast was not ready. Just don't know how their staff communicate. That's disappointing me.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - UlazWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3C07