Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1213recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1213)
Razvrstati po:
Sheryl M. Poslovni putnici Philippines, 30. travnja 2016.
Satisfactory
4,7
I enjoyed my stay in the hotel
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Parovi United Kingdom, 29. travnja 2016.
Great!
6,7
Will return.
Prijavi ovu recenziju
Terry C. Grupe Canada, 29. travnja 2016.
A nice stay
6,7
Good location, clean and comfy. Will stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Mengchin L. Parovi Taiwan, 27. travnja 2016.
Good location
5
Just a old and nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Rasel C. Obitelji sa malom djecom Belgium, 26. travnja 2016.
Nice and clean hotel
5,7
We stayed this week. The staff are friendly and accommodating .the rooms are clean too.
Prijavi ovu recenziju
Patrick F. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. travnja 2016.
Great staff
6
Stayed with my partner and our daughter the staff were great bent over backwards to help us. Very friendly highly recommend.
Prijavi ovu recenziju
Royson M. Solo putnici Philippines, 1. travnja 2016.
Feeling truly welcome
6
I have stayed at Wellcome for numerous times already. It has always been my first choice everytime I go to Cebu City (either on official business, or on a simple pleasure urban trip outside of Manila) because of the excellent VALUE FOR MONEY considering the kind of room amenities they afford their guests, and the welcoming and warm kind of service from their staff. If you are not looking for a resort-type of a hotel within the city, Wellcome would be perfect for you. Also, it is located very near (a short walking distance) the Ayala Mall. If there would be one thing I hope the establishment could improve on, it would be the pricing and quality of their cafes, and roofdeck bar and restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Joseph A. Poslovni putnici Philippines, 1. travnja 2016.
clean room
6,7
Thank you for the room upgrade and for the surprise. It was a wonderful and memorable stay. Until next time.
Prijavi ovu recenziju
Aica V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. ožujka 2016.
Good
3,7
Nice staff and nice location..
Prijavi ovu recenziju
Kristin A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. ožujka 2016.
Nice Place to Stay

Near Malls and Nice Rooms
8,3
It was a good stay with my family. We were here for my graduation. The place is clean and accessible to jeepneys and taxis. Walking distance to ayala mall. We would considere to stay here again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - KafićWellCome Hotel Cebu - Balkon/terasaWellCome Hotel Cebu - Sport i aktivnostiWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Kozmetički salonWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - KafićWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - SadržajiWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - SadržajiWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - SadržajiWellCome Hotel Cebu - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01