ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St., Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu - Ulaz WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Okružje WellCome Hotel Cebu - Okružje WellCome Hotel Cebu - Bazen
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 986recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (986)
Razvrstati po:
Stefano D. Parovi United States of America, 5. veljače 2015.
A nice, comfortable stay in Cebu.

Convenient location to airport and mall, and good breakfast.
8
We were happy with WellCome and can recommend the hotel for short (3- to 5-day) stays in Cebu city.
Mathew M. Parovi United States of America, 2. veljače 2015.
experience

location
7
Alan L. Parovi Australia, 2. veljače 2015.
Long stay - comfortable

Friendly staff - Proximity to Ayala Centre
7,7
We stayed for two periods in Dec 2014 and Jan/Feb 2015. Total of almost 3 weeks. Staff were very good. Hotel was clean. Close to Ayala Centre. Breakfasts were adequate.
Eliza P. Parovi Philippines, 11. siječnja 2015.
Worth the Money

breakfast buffet, friendly staff, clean rooms
10
Joan K. Grupe Philippines, 10. siječnja 2015.
Nice location. Value for money

Nice location, value for money, clean rooms
9,7
Williard R. Poslovni putnici Philippines, 8. siječnja 2015.
location

bfast at roof top, near mall, nice staff
6,3
.......
Shin H. Solo putnici South Korea, 4. siječnja 2015.
right for pay

clean, comfortable, staff
7,3
in varioust sight, it is good for stay at that price
Alan L. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
wellcome hotel cebu - new year 2015

1. very good and friendly staff. 2. adequate breakfast choices. 3. good location.
8
We enjoyed our brief stay and have booked a further stay later this month and into early February. We look forward to seeing you all again soon.
Wayne P. Solo putnici United States of America, 1. siječnja 2015.
Great Internet, Very Friendly staff, great locatio

Location, easy-going staff, Internet
9,3
It was great. It's a medium sized hotel with an almost family type feel to it. Not like the maga hotels who don't even recognize you when you pass thru the lobby. Really can't say enough about it. Only drawback was the bathroom floor gets wet when you take a shower.
Pascal S. Solo putnici Philippines, 31. prosinca 2014.
awesome stay at wellcome

staff, value for money, location
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - UlazWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B04