ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Ulaz WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba
WellCome Hotel Cebu - Kupaonica WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotela WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 768recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (768)
Razvrstati po:
Neeta V. Parovi South Africa, 24. kolovoza 2014.
Located past an Industrial are

Friendly staff, clean and near a shopping mall
6,3
Our stay was acceptable. It was away from the airport and we had to pay for our taxi ride to and from the hotel. Staff were friendly and eager to help when we asked for directions. They also recommended us to go to a few surrounding places.
Hongcheol J. Parovi South Korea, 17. kolovoza 2014.
good

good location, clean room and friendly staff
8,3
Tadahiro Y. Parovi Japan, 12. kolovoza 2014.
Clean and cozy

clean, good location, quiet
7,7
this was the first time to stay at this hotel, very clean inside room, view from balcony is ok. this hotel is located in quiet place, but it is close to ayala center, walking distance. reasonable room rate. i can recommned solo, couple travelers this hotel.
Beomjun K. Solo putnici South Korea, 5. kolovoza 2014.
Always be best for me

price, staff, position
9,7
Wellcome hotel is always best hotel when i visit cebu city
Yaw P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2014.
recommended stay

friendly staff, big room, good breakfast
8,3
Great stay
Dorothy T. Parovi Malaysia, 31. srpnja 2014.
simple & affordable

free shuttle to mall, friendly staff & affordable stay
7,3
Wooram S. Obitelji sa malom djecom South Korea, 29. srpnja 2014.
nice price, good condition room, kindly staff

nice price, good condition room, kindly staff
8
nice price, good condition room, kindly staff
Eric W. Parovi United States of America, 28. srpnja 2014.
Wellcome hotel very good.

The room is big and comfortable. Good location near mall.
8,3
Breakfast was very poor and could not eat. Went to mall instead. We liked the room so much that we stayed here a second time.
David W. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2014.
Comfortable stay in a good location

Location, friendly staff and clean.
7,7
Check in/out was quick. Room was decent size and clean. Flat screen TV, Kettle, small fridge, and in-room safe. No cupboards though but just a rack to hang your clothes. Bed was comfortable and lots of channels on the TV. Bathroom was ok with shower stall and the usual basin and such. Simple toileries provided. Breakfast was included in my stay but was a simple buffet and quite decent. Not many choices to choose from but was suficient. There are some small eateries just round the corner of the hotel but it's only a short 10 mins walk to Ayala Center for all your shopping/eating needs. In all, a nice and not too expensive place to stay.
Denise R. Parovi Philippines, 28. srpnja 2014.
A very nice yet affordable hotel in the city

Affordable. Worth it. Clean
9,7
The hotel is very nice and it's strategically located near a mall. The room itself is clean and staff are friendly. Very, very nice. Will definitely check in here again when I go back to Cebu next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - UlazWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3C04