ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Ulaz WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba
WellCome Hotel Cebu - Kupaonica WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotela WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 861recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (861)
Razvrstati po:
Xavier M. Parovi France, 14. listopada 2014.
The nicest hotel i stayed at in Cebu

The atmosphere, the little pool and the relaxing ambiance
9,3
Really nice stay in this little cosy hotel. Walking distance to Ayala, so well located but need to watch out on the way there.
Marimuthu N. Poslovni putnici Malaysia, 14. listopada 2014.
Good location,big spacious clean room,very helpfuf

LOCATION,ROOMS,STAFF.
8,7
STAY WAS GOOD. ROOMS GOOD - CLEAN,SPACIOUS. LOCATION WAS GOOD - 5 MINS WALK TO AYALA MALL ETC. EASY TO GET A TAXI. BREAKFAST WAS VERY AVERAGE.
Hongcheol J. Parovi South Korea, 13. listopada 2014.
good

friendly staffs, budget hotel and good location
8
Maria G. Grupe Philippines, 12. listopada 2014.
Wellcome back Cebu!

Cleanliness, facility and staffs
8
after a long day of activities, its nice to be in the hotel and stay like you are at home.
Karri L. Grupe Finland, 8. listopada 2014.
Potential to become a good hotel

Location, Condition of the hotel,
6
It´s sad to see a hotel situated in such a good location in a nice building managed so poorly. Whoever is responsible for the restaurant should be replaced immediately. Without going into detail, the restaurant is by far the worst establishment that I have seen in my life.
Hongcheol J. Parovi South Korea, 7. listopada 2014.
good

budget hotel, friendly staffs and good location
8
Mohammed M. Parovi Bahrain, 6. listopada 2014.
Good hotel & excellent location.

Staff friendly, location excellent & very clean room.
7
I enjoy my stayin in this hotel, the location was good I use to go to Ayala mall by walk it's just a walking distance from the hotel. The staff are so friendly & helpful.
Sahib H. Parovi Philippines, 5. listopada 2014.
Excellent Experience

Super friendly and helpful staff; great location, very clean and nice rooms
9,3
We had a nice time in Cebu, and this hotel was a nice addition to the experience. The hotel staff were very friendly and accomodating; the rooms, clean and spacious; and the hotel itself, strategically located to be near various tourist areas. Definitely a good choice for a hotel.
Hazelynne P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. listopada 2014.
Comfortable place to stay with family

good location, food, accommodating staff
6
A goop place to stay with family. nice location. convenient. goodd price
Patrick E. Parovi United Kingdom, 4. listopada 2014.
Good Standard Hotel

Clean, modern, value hotel
8,7
The hotel was great - Nice clean quality room and bathroom, with big bed and friendly staff. The only downside is the breakfast - very poor selection, better not to pay for breakfast there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - UlazWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3A02