ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Ulaz WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba
WellCome Hotel Cebu - Kupaonica WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotela WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 730recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (730)
Razvrstati po:
Ronald T. Solo putnici Brunei Darussalam, 16. srpnja 2014.
Comfortable and Nice

Cleanliness, Location, and Friendly Staffs
7,3
It was a pleasant stay, I would return to stay here again. Not far from Ayala mall, and other "iNteresting" PLaces in Cebu. Anyway had a nice time in the hotel and the city, and efficient check in procedure by the front desk, Thank you.
Brian C. Parovi Australia, 4. srpnja 2014.
Disappointing

Close to Ayala centre for shopping and transport. Room was large and comfortable bed.
5,7
Unfortunately we experienced so many problems it's hard to sound objective. Room only partially cleaned each day, and had to request many basic things like replacement shampoo, toilet paper and tea/coffee supplies (which were not replaced during room cleaning). Wi fi is very patchy and TV channel range very light and reception variable. A lot of construction occurring nearby and within the hotel, which made it very noisy.
Michelle M. Grupe Australia, 3. srpnja 2014.
Awesome.. two thumbs up

Close to the airport Its like 5 minutes walk to Ayala Centre Near local restaurants and tourists spots
7,3
Easy check in and check out.. Buffet breakfast needs improvement lack of choices.. And water in shower room needs improvement as well.. Close to the shops. Easy access if we need taxi...
Nancy C. Grupe Switzerland, 2. srpnja 2014.
comfortable stay

breakfast, internet, gym
4,7
it was okay..aircon was noisy and a dead cockroach in the room when we woke up the next morning
Elizabeth Y. Grupe Australia, 2. srpnja 2014.
Ok. Not cleanest. Quite a few issues

Friendly staff. Centrally located
5
Stepping into flooded toilet water all over the room in middle of night was not pleasent. Sorted quickly though. Upgraded to better room. But hastle of moving while half asleep. Had to constantly ask for the room to be cleaned properly.
Elizabeth Y. Grupe Australia, 2. srpnja 2014.
Disappointing. Not very clean. Poor lighting
4,7
Disappointing. Poor lighting. Never restocked toilet paper. Gave up asking. Not very clean always askjng for the room to be cleaned again because it's not done properly. Forget room service or restaurant. Always unavailable and was wasteful.
Neshamah J. Solo putnici Philippines, 30. lipnja 2014.
Very Good

Cleanliness, big beds, close to ayala
9,7
Its good to be back here all the time. Simply amazing
Per S. Solo putnici Sweden, 30. lipnja 2014.
Good, but not perfect

Location, staff,
7,3
The hotel is according to price very good
Matthew F. Solo putnici United States of America, 29. lipnja 2014.
It was ok the not the best location

Bed, hot water showers, safe locks
7
It was ok
Russell N. Grupe Philippines, 27. lipnja 2014.
Awesome

Friendly staff,good ambience,cleanliness
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - UlazWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B03