ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

WellCome Hotel

18 Molave St. Escario, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Ulaz WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Pogled WellCome Hotel Cebu - Bazen WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba WellCome Hotel Cebu - Gostinjska soba
WellCome Hotel Cebu - Kupaonica WellCome Hotel Cebu - Predvorje WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Recepcija WellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotela WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Hrana i piće WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Restoran WellCome Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 68
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 812recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (812)
Razvrstati po:
William A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 14. rujna 2014.
not bad

free trip to ayala, free for kids. clean
3,3
ok
Michael B. Parovi United States of America, 13. rujna 2014.
good location

location staff clean
6
good location close to the mall for food and shopping
Michael B. Parovi United States of America, 12. rujna 2014.
ok just good

location staff clean
6,3
nice hotel within walking distance to the mall food and shopping
Wai M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Pleasant holiday.

Good location, friendly staffs, value for money.
7,3
It is a pleasant stay in WellCome Hotel. My family enjoyed the stay very much. The staffs are friendly and helpful. The hotel served nice food.
Michael B. Parovi United States of America, 11. rujna 2014.
bad food

its okay
5,7
not that good because the first day we go to the restaurant the food is not that good..I thought its good but not...the breakfast also they have limited choices...
Ngai S. Parovi Hong Kong, 10. rujna 2014.
Poor staff communication

Good location and comfy room
6,3
It's ok for a short stay here. Since it's quite near the Ayala centre and good for shopping. I told the staff to prepare us breakfast take-away when I checked in as I would have an early morning flight in the next day. However, when I checked out in the next day, another staff said the breakfast was not ready. Just don't know how their staff communicate. That's disappointing me.
Yukimasa U. Solo putnici Japan, 10. rujna 2014.
Very decent place to stay

Location, cleanliness, staffs
8,7
Near Ayala shopping mall
Gregory C. Parovi United States of America, 9. rujna 2014.
another great stay

location, bedding, staff
8,3
this was my 3rd stay at wellcome. great location, great staff and always clean rooms. staff does an excellent jab and is very friendly. will keep on using them in the future.
Cynthia C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
Very small pool, dimly lit hallways

Location, clean room but T&B very small and curtains not thick enough
6,3
So, so...
Sarah A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. rujna 2014.
clean hotel, attentive staff

near ayala mall, good breakfast
8
nice, but the chambermaids should pay attention when the guest requests to have the room cleaned.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

WellCome Hotel CebuWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - UlazWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - PogledWellCome Hotel Cebu - BazenWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - Gostinjska sobaWellCome Hotel Cebu - KupaonicaWellCome Hotel Cebu - PredvorjeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RecepcijaWellCome Hotel Cebu - Eksterijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - RestoranWellCome Hotel Cebu - Interijer hotelaWellCome Hotel Cebu - Hrana i pićeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - OkružjeWellCome Hotel Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3C04