ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wellesley on the Lake

100-102 Lake Terrace, područje Waipahihi zaljeva, Taupo, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wellesley on the Lake Taupo - Pub/salon Wellesley on the Lake Taupo - Predvorje Wellesley on the Lake Taupo - Bazen Wellesley on the Lake Taupo - Pub/salon Wellesley on the Lake Taupo - Restoran Wellesley on the Lake Taupo - Balkon/terasa Wellesley on the Lake Taupo - Predvorje Wellesley on the Lake Taupo - Eksterijer hotela Wellesley on the Lake Taupo - Bazen Wellesley on the Lake Taupo - Pub/salon Wellesley on the Lake Taupo - Restoran Wellesley on the Lake Taupo - Pub/salon Wellesley on the Lake Taupo - Restoran Wellesley on the Lake Taupo - Balkon/terasa Wellesley on the Lake Taupo - Eksterijer hotela Wellesley on the Lake Taupo - Predvorje
Wellesley on the Lake Taupo - Restoran Wellesley on the Lake Taupo - Predvorje Wellesley on the Lake Taupo - Restoran Wellesley on the Lake Taupo - Kupaonica Wellesley on the Lake Taupo - Okružje Wellesley on the Lake Taupo - Okružje Wellesley on the Lake Taupo - Interijer hotela Wellesley on the Lake Taupo - Hrana i piće Wellesley on the Lake Taupo - Eksterijer hotela Wellesley on the Lake Taupo - Hrana i piće Wellesley on the Lake Taupo - Soba za sastanke Wellesley on the Lake Taupo - Soba za sastanke
Područje područje Waipahihi zaljeva Broj soba: 41
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 133recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (133)
Razvrstati po:
Angela K. Solo putnici United States of America, 14. travnja 2015.
Pretty good

Looked like a log cabin
6,7
Swimming pool & hot tub were out of order & I went there just to swim.
Jonathan N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. travnja 2015.
Comments on Wellesley

Location, free WiFi
6,7
The room is pretty small. We stayed in family room and there is no desk or coffee table to put our food. TV was right above our bed.
Aileen M. Parovi Philippines, 13. travnja 2015.
Clean and comfortable

a
8,3
Henk H. Parovi Netherlands, 6. travnja 2015.
poor room

restaurant
6
Bed terrable nearly falling appart, mattrass very bad, toilet not flushing propper, carpets dirty, very dark small room, room service not great.
Sally W. Grupe Australia, 21. ožujka 2015.
Happy customer

Very clean great view and nice facilities
9,7
Fantastic
Alan F. Parovi United Kingdom, 20. ožujka 2015.
short stay

location Staff and food
9,7
our stay at the Wellesley hotel was very good. Good food friendly and professional staff and great location.
Inna D. Parovi Ukraine, 13. ožujka 2015.
Nice Taupo stay

Location, food, service
9,3
Don D. Parovi Australia, 11. ožujka 2015.
Wellesley a little disappointing

The deck outside, the staff, the location
7
On the minus side, we all (3 of us) thought that the 2 rooms (queen) we had were not up to standard. The carpets were marked and dirty and the furniture was sad andmarked. The rooms were very small compared to what we have encountered in other places and the window was too small to let in enough air (no air con and it was quite hot). On the plus side, the outside deck was great and the staff were nice.
Juan C. Obitelji sa malom djecom China, 6. ožujka 2015.
Ms.

location
6
location was good but room was very small without anyview.... quite noisy
Kristy K. Parovi Australia, 1. ožujka 2015.
was a great stay and central location.

location, clean and friendly staff
9
It was great and would recommend to anyone.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wellesley on the Lake TaupoWellesley on the Lake Taupo - Pub/salonWellesley on the Lake Taupo - PredvorjeWellesley on the Lake Taupo - BazenWellesley on the Lake Taupo - Pub/salonWellesley on the Lake Taupo - RestoranWellesley on the Lake Taupo - Balkon/terasaWellesley on the Lake Taupo - PredvorjeWellesley on the Lake Taupo - Eksterijer hotelaWellesley on the Lake Taupo - BazenWellesley on the Lake Taupo - Pub/salonWellesley on the Lake Taupo - RestoranWellesley on the Lake Taupo - Pub/salonWellesley on the Lake Taupo - RestoranWellesley on the Lake Taupo - Balkon/terasaWellesley on the Lake Taupo - Eksterijer hotelaWellesley on the Lake Taupo - PredvorjeWellesley on the Lake Taupo - RestoranWellesley on the Lake Taupo - PredvorjeWellesley on the Lake Taupo - RestoranWellesley on the Lake Taupo - KupaonicaWellesley on the Lake Taupo - OkružjeWellesley on the Lake Taupo - OkružjeWellesley on the Lake Taupo - Interijer hotelaWellesley on the Lake Taupo - Hrana i pićeWellesley on the Lake Taupo - Eksterijer hotelaWellesley on the Lake Taupo - Hrana i pićeWellesley on the Lake Taupo - Soba za sastankeWellesley on the Lake Taupo - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C03