ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

West Hotel

No.39 Wai Ching Street, Jordan Road, Yaumatei, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Ulaz West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Interijer hotela West Hotel Hong Kong - Predvorje West Hotel Hong Kong - Predvorje West Hotel Hong Kong - Predvorje West Hotel Hong Kong - Recepcija West Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Jordan Broj soba: 114
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 531recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (531)
Razvrstati po:
Karthikeyan S. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. travnja 2015.
Good

Location, ambience and comfort
7,7
J A. Poslovni putnici United States of America, 12. travnja 2015.
Looking for convenience

Price, Location, Ease
7,7
It was fine, the room is not special, the GREAT thing about this hotel is it is a 15 minute walk from the airport express station, and it is a clean comfortable room for under $80 USD in Hong Kong. Anything else in this price is really bad, this place was O.K.
Tam K. Obitelji sa malom djecom Macau, 8. ožujka 2015.
Quite well.

1. Location; 2. Comfort; 3. Price
7,7
Hiew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Travellers
3,7
Not Worth, Too far from MTR Station and very convenience
Arninda F. Grupe Indonesia, 25. siječnja 2015.
Super Cold and super hard bed

Good location
5
It was during winter but the weird thing is even if we turn off the aircon, it's still very cold we all need two blankets. I've been to HK many times on winter and it's never that cold. The bed is super hard if you sleep on your side you will get hip pain. However, the location is good. Nearby lots of restaurants and MTR
Supapat S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 23. siječnja 2015.
Not so good

Location
5,3
smell bad because of cigarette smoke heater is also not working small bathroom
Liau M. Grupe Malaysia, 18. siječnja 2015.
Good location

Good location,big room
5,7
Overall is fine,I'm book a family room with my fren.the room is quit big but the bed was to hard.Im cannot sleep at all with that kind of bed.
Dennis D. Obitelji sa malom djecom Peru, 13. siječnja 2015.
Very hard beds despite staff helping a lot

Staff, location and price
4,3
Definitely not a good experience. We only could hold for one night and moved to a different hotel. Main reason was kind of bedding - extremely hard with minimum options to solve the situation - which was not suitable for a family with kids
Nadine E. Parovi Canada, 13. siječnja 2015.
Bed hard ROCK
3,3
This hotel do not provide matresses is their rooms. Each bed consists of 2 box spring stack one on each other!!!!! We read the reviews and were ok about the hard bed but did not think we will be facing box spring. It was literally sleeping on woods!!! We did not believe this until we took all the sheets to face the reality. However great location if you want to commute to Kowloon station. But for the same price we got a 4 star suite bedroom with breakfast included in central station HK. You can find better quality for that price.
Shiau S. Grupe Malaysia, 10. siječnja 2015.
Good hotel

Location, clean, helpful staffs
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

West Hotel Hong KongWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - UlazWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWest Hotel Hong Kong - PredvorjeWest Hotel Hong Kong - PredvorjeWest Hotel Hong Kong - PredvorjeWest Hotel Hong Kong - RecepcijaWest Hotel Hong Kong - PredvorjeWest Hotel Hong Kong - UlazWest Hotel Hong Kong - RecepcijaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05