Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

West Hotel

No.39 Wai Ching Street, Jordan Road, Yaumatei, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Apartman West Hotel Hong Kong - Gostinjska soba West Hotel Hong Kong - Interijer hotela West Hotel Hong Kong - Interijer hotela West Hotel Hong Kong - Recepcija West Hotel Hong Kong - Predvorje West Hotel Hong Kong - Predvorje West Hotel Hong Kong - Soba za sastanke West Hotel Hong Kong - Posao Centar West Hotel Hong Kong - Luksuzni salon West Hotel Hong Kong - Ulaz
Mjesto: Jordan Broj soba: 114
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 411recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (411)
Yin K. Poslovni putnici Malaysia, 16. ožujka 2014.
Pleasant stay at West Hotel

Clean, Reasonable Price & Location
7,3
The hotel room is clean but the bed is too hard. MRT station is a bit far, it takes 4 minutes walk.
Shannon L. Parovi Malaysia, 10. ožujka 2014.
Nice location, value for money n big room

Bigger room, not so noisy n close to my friends house
8
Value for money, nice n clean. Big room n fast check out.
Ervina E. Poslovni putnici Indonesia, 8. ožujka 2014.
Very nice 2 nights stay at this centrally located

location, budget, and food around
7
Lik Y. Parovi Malaysia, 5. ožujka 2014.
Location

Location,Food and convenience
8
Prawatwong Y. Grupe Thailand, 3. ožujka 2014.
goog location

goog location
8,3
Aw Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. veljače 2014.
Average. Far from mtr

Friendly staff, spacious
6,3
No near to mtr, it take around 10 minutes to the nearest mtr. The bed is too hard to sleep. However, the standard room that we stay is very spacious. It can accommodate 3 single bed and we still have space to walk and put our luggage.
Chorchun L. Grupe Hong Kong, 9. veljače 2014.
Convenient location

Convenient location for budget travelers, close to sightseeing spots within the Yaumati neighborhood, subway is few mins walk away
6
I booked it for my uncle an cousin, the stay was ok, it's located in a small street with supermarket and convenient stores nearby, many good restaurants in its neighborhood. It's close to temple street, and 5 mins walk to Jordan station.
Hwee K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. siječnja 2014.
good for budget n spacious room

spacious room, clean room n fast Internet
8
Good stay n definitely will recommend to friends.
Roy C. Grupe United Kingdom, 15. siječnja 2014.
Centrally located

location, affordable price , shops nearby
7,7
The hotel is centrally located, and near MTR station Easy access to shopping area definitely will stay in here again
Sin Y. Parovi Malaysia, 15. siječnja 2014.
West Hotel good location

Easy to access to Public Transport, Nice room, Good location
6
Overall not bad.quite good.will have stay at this hotel again for next trip.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

West Hotel Hong KongWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - ApartmanWest Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWest Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWest Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWest Hotel Hong Kong - RecepcijaWest Hotel Hong Kong - PredvorjeWest Hotel Hong Kong - PredvorjeWest Hotel Hong Kong - Soba za sastankeWest Hotel Hong Kong - Posao CentarWest Hotel Hong Kong - Luksuzni salonWest Hotel Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3B02