Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Whispering Palms Beach Resort

Waddy, Sinquerim Beach, Candolim Bardez, Candolim, Sjeverna Goa, Indija 403515

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 47recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (47)
Razvrstati po:
Ho Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 5. siječnja 2016.
Nice resort

Location good, staff nice and good service
8
Good for holidays
Prijavi ovu recenziju
Ho Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 5. siječnja 2016.
Good resort

Location good, staff nice and good service
8
Good for holidays !
Prijavi ovu recenziju
Ritesh M. Poslovni putnici India, 28. prosinca 2015.
Extremely expensive for what it offers

Bed, towel and bathroom
6,7
Prijavi ovu recenziju
Deepali S. Parovi India, 29. rujna 2015.
Pleasurable stay

Location, courteous staff and comfortable stay
7,7
A value for money hotel with a great location. The Sinquerim beach is just 2-3 mins walk from the property. We found the staff to be very courteous and helpful. Though we didnt explore the property much, since the pool, spa and dining area were close to our room but whatever little we saw, spoke volumes about their hotel upkeep. However, we felt that Buffet breakfast had quite a bit of scope for improvement in terms of the taste of the various Indian and continental dishes served. Also, the breakfast menu itself could benefit from a bit of variety as most item were repeated for the 5 days that we stayed there. The only other inconvenience was that the Wifi system was under maintenance hence there was no connectivity inside the rooms. Otherwise our stay was pleasurable and we had a great time.
Prijavi ovu recenziju
Sanjay Y. Parovi India, 23. veljače 2015.
The hotel has a union problem.

Just the location
8
Not good. Wi fi does not work. Taxis don't come to the hotel cod hotel has a tie up with a very expensive taxi guys for no reason.
Prijavi ovu recenziju
Mufaddal P. Obitelji sa malom djecom India, 3. prosinca 2014.
Centrally located but very small property

1) location 2) staff and 3) response time
8
Satisfying
Prijavi ovu recenziju
Vineet V. Obitelji sa malom djecom India, 24. listopada 2014.
average property

location, swimming pool, greenery
7,7
Overall good. We ordered for tandoori chicken from room menu. We were charged just double the price. When enquired we were told that the menu kept in room was outdated and we were shown the restaurant menu.
Prijavi ovu recenziju
Rajat K. Obitelji sa malom djecom India, 5. listopada 2014.
Comfortable stay with good location

Location was very good food was good but rooms overpriced
8
Hotel location was very good rooms were decent but Overpriced and and always a confusion b/w hotel and agoda abt the exact selection of rooms food was good but lil more hygienic conditions can b improved
Prijavi ovu recenziju
Rajasekhar J. Obitelji sa malom djecom India, 3. listopada 2014.
Great location and good place

Excellent location, clean rooms and good service
7,7
Good vacation
Prijavi ovu recenziju
Sandeep D. Obitelji sa malom djecom India, 11. lipnja 2014.
Good stay. Will like to visit again.

Location, swimming pool, cleanliness.
7,7
Good. Happy. Will be happy to visit again to hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Whispering Palms Beach Resort Sjeverna GoaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Interijer hotelaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - BazenWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centarWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - BazenWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Plesna dvoranaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Hrana i pićeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centarWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Obližnje atrakcijeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centarWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - PogledWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Hrana i pićeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Obližnje atrakcijeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - BazenWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06