Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Whispering Palms Beach Resort

Waddy, Sinquerim Beach, Candolim Bardez, Candolim, Sjeverna Goa, Indija 403515 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Interijer hotela Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centar Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Plesna dvorana Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Hrana i piće Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centar Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Obližnje atrakcije Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centar Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pogled
Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Hrana i piće Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salon Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Obližnje atrakcije Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salon Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Bazen Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Restoran Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska soba Whispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pogled
Područje Candolim Broj soba: 106

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 42recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (42)
Razvrstati po:
Sanjay Y. Parovi India, 23. veljače 2015.
The hotel has a union problem.

Just the location
8
Not good. Wi fi does not work. Taxis don't come to the hotel cod hotel has a tie up with a very expensive taxi guys for no reason.
Prijavi ovu recenziju
Mufaddal P. Obitelji sa malom djecom India, 3. prosinca 2014.
Centrally located but very small property

1) location 2) staff and 3) response time
8
Satisfying
Prijavi ovu recenziju
Vineet V. Obitelji sa malom djecom India, 24. listopada 2014.
average property

location, swimming pool, greenery
7,7
Overall good. We ordered for tandoori chicken from room menu. We were charged just double the price. When enquired we were told that the menu kept in room was outdated and we were shown the restaurant menu.
Prijavi ovu recenziju
Rajat K. Obitelji sa malom djecom India, 5. listopada 2014.
Comfortable stay with good location

Location was very good food was good but rooms overpriced
8
Hotel location was very good rooms were decent but Overpriced and and always a confusion b/w hotel and agoda abt the exact selection of rooms food was good but lil more hygienic conditions can b improved
Prijavi ovu recenziju
Rajasekhar J. Obitelji sa malom djecom India, 3. listopada 2014.
Great location and good place

Excellent location, clean rooms and good service
7,7
Good vacation
Prijavi ovu recenziju
Sandeep D. Obitelji sa malom djecom India, 11. lipnja 2014.
Good stay. Will like to visit again.

Location, swimming pool, cleanliness.
7,7
Good. Happy. Will be happy to visit again to hotel.
Prijavi ovu recenziju
Anil M. Parovi India, 1. lipnja 2014.
It was a most comfortable stay and a pleasant hote

location, swimming pool and break fast
8,3
it was really a grt deal and a stay, Hotel served great food especially break fast.
Prijavi ovu recenziju
Vivek V. Obitelji sa malom djecom India, 19. travnja 2014.
Overall very good.

Location, upkeep and stafff
8
However, only downer was that studio suite were smaller than I had thought and kind of basic. Also, as there website said, that some of these rooms are partially sea facing etc. It should have said only a couple of rooms have sea view (if at all). Rest all was good.
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Solo putnici Germany, 12. travnja 2014.
It was really nice and very relaxing.

The food, the staff and the nice staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Sandor C. Parovi Hungary, 23. veljače 2014.
pleasat but definitely not more than a good 3 star

We were satisfied with the food, worth paying for half board!, location is good both beach and shopping
8,3
All in all we have had a pleasant stay. The hotel would very much need renovation. Reception area looks very poor, the first impression very depressing. We did not get the room we have booked.(pool view) 2 days later we could have changed, but reamined in the first one.We had some problems with the clealiness of the room. Pool area very small,early morning rush for occupying the sun beds and especially the parasols very distressing! It is a good 3 stars hotel not 4! (e.g. no hair dryer in the room) Complete lack of information very disturbing, no brochure, no info material. Reception staff however very polite, knows very little!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Whispering Palms Beach Resort Sjeverna GoaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Interijer hotelaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - BazenWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centarWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - BazenWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Plesna dvoranaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Hrana i pićeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centarWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Obližnje atrakcijeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Spa centarWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - PogledWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Hrana i pićeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Obližnje atrakcijeWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pub/salonWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - BazenWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - RestoranWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Gostinjska sobaWhispering Palms Beach Resort Sjeverna Goa - Pogled


AS-AGWEB-3C06