Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

White Sand Resortel

3/7 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Bazen White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Recepcija White Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotela White Sand Resortel Phuket - Kuhinja White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotela White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotela White Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotela White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Hrana i piće White Sand Resortel Phuket - Recepcija White Sand Resortel Phuket - Recepcija
White Sand Resortel Phuket - Sadržaji White Sand Resortel Phuket - Recepcija White Sand Resortel Phuket - Recepcija White Sand Resortel Phuket - Soba za sastanke White Sand Resortel Phuket - Recepcija White Sand Resortel Phuket - Recepcija White Sand Resortel Phuket - Sadržaji White Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotela White Sand Resortel Phuket - Bazen White Sand Resortel Phuket - Gostinjska soba White Sand Resortel Phuket - Kuhinja White Sand Resortel Phuket - Recepcija
Područje Patong Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1341recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1341)
Razvrstati po:
Ong C. Parovi Malaysia, 29. studenog 2015.
Site construction at night

location good
5
1) site construction at mid night 2am-5am, is very noisy. the reception can not help me to call police for complaint. At the 1st they lie to me they said that this is out of their control, because not in the hotel. When i ask them, call the police, they said that they have called. But i try to call the local police (2 number), but no one pickup the phone. 2)The bathroom drainage hole is malfunction, the water come to every corner of the bothroom.
Prijavi ovu recenziju
Sin D. Grupe Malaysia, 16. studenog 2015.
Dirty, lausy and rude service

Location
3,7
The lousiest hotel I stayed. Staff's attitude sucks, very unhelpful.Aircon leaking, and the room damn hot. Asking for Aircon servicing and changing room, yet, never bother customer's needs at all.No wifi. Very noisy, sound proofing super bad. The accommodation very run down and the furnitures turn yellowish and dirty. Highly not recommend staying with this kind of suck hotel.3 star really over rated.
Prijavi ovu recenziju
Ross A. Parovi Australia, 31. listopada 2015.
first stay

local,room,staff
7
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Jack H. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. listopada 2015.
Patongs best kept secret

Location, pool, awesomeness
9,3
This has to be one of the best kept secrets of Patong, it's kind of hidden but literally on the beach and at the quie end of Patong and you can walk easily to everywhere and there are some great restaurants everywhere especially on the beach and its not over touristy..... It really is great and vert private, clean and great staff, tip it's not that big so if you can book a room on the 4th floor you'll be close to the pool and it's very quiet.... Everything I've been searching for in Patong...... Balcony clean rooms all round perfect for the price.
Prijavi ovu recenziju
Su M. Parovi Myanmar, 26. listopada 2015.
good experience

great location. cleanliness n value money
8,3
Clean n big room. However can improve on breakfast menu and connection for wifi is bad in our room other wise value for money n good location
Prijavi ovu recenziju
Michael R. Solo putnici Australia, 19. listopada 2015.
Have a look elsewhere....too many problems...

location was good, the deluxe room was a nice size
3,7
The sliding door was broken and kept falling apart - staff just banged it back together - not safe or secure, have a shower and the whole bathroom is wet....there are much better hotels close for less....
Prijavi ovu recenziju
Brendan G. Parovi Australia, 8. listopada 2015.
large room with balcony, close to the beach

large room,beach, reastaurants
7
it is nice stay
Prijavi ovu recenziju
Todd J. Parovi United States of America, 6. listopada 2015.
Location if...

Great location basically less than a minute walk to the beach. Great value for the money & the rooftop pool is nice.
9
The stay was good this is an older building but it's inexpensive and has a great location across the street from the beach. The rooms are nice and clean and the staff works hard.. overall I would recommend this hotel for budget travelers looking to stay near the beach.
Prijavi ovu recenziju
Sarmilan S. Solo putnici Malaysia, 13. rujna 2015.
Best stay in Phuket

Staff,
9,3
Prijavi ovu recenziju
Lee K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. kolovoza 2015.
Room is big and clean

The staff is helpful. Neare the beach. In the mist if shops and eating house.
5,7
We enjoy our self very much.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

White Sand Resortel PhuketWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - BazenWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - KuhinjaWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - Hrana i pićeWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - SadržajiWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - Soba za sastankeWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - SadržajiWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - BazenWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - KuhinjaWhite Sand Resortel Phuket - RecepcijaWhite Sand Resortel Phuket - BazenWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - Gostinjska sobaWhite Sand Resortel Phuket - KuhinjaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - RestoranWhite Sand Resortel Phuket - RestoranWhite Sand Resortel Phuket - RestoranWhite Sand Resortel Phuket - RestoranWhite Sand Resortel Phuket - RestoranWhite Sand Resortel Phuket - RestoranWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotelaWhite Sand Resortel Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03