Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Whitsunday Terraces Resort

5 Golden Orchid Drive, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 140recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (140)
Razvrstati po:
Jasmin L. Solo putnici Philippines, 23. travnja 2016.
Best view for a value of money
4,3
High floor have the best ocean view however no elevator so if you have luggages, you have to prepare to take high stairs up to your room.
Prijavi ovu recenziju
Greg G. Parovi Australia, 4. travnja 2016.
One nighter
5,7
Great location for our single night stay after a week on a yacht. Relaxed environment and close enough to walk to all of the goods Airlie has to offer. The hill is a good challenge on the way home too
Prijavi ovu recenziju
Christine B. Parovi Australia, 13. ožujka 2016.
The Viewa are to Die for.
5,3
The room we had was OK, but the bathroom was long overdue for a renovation. The TV was right next to the bed, very bad positioning(who would want to watch anyway) If it wasn't for the Most Spectacular View I wouldn't recommend. All that said We will stay again and request a different room.
Prijavi ovu recenziju
Annie H. Parovi United Kingdom, 23. prosinca 2015.
Excellent

Location, staff friendliness, facilities
10
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Nic B. Parovi Australia, 15. prosinca 2015.
OK but not a hotel

location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
4,3
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Prijavi ovu recenziju
Damien W. Parovi Australia, 13. prosinca 2015.
Comfort up a hill

Location, Views, Comfortable
7,3
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Prijavi ovu recenziju
Vince O. Parovi Australia, 7. prosinca 2015.
Total gooood

Position
9,7
Should stay it longa
Prijavi ovu recenziju
Yeonseong K. Grupe South Korea, 21. studenog 2015.
Incredible view, great location

great ocean view price friendly staff
9
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Prijavi ovu recenziju
Yeonseong K. Parovi South Korea, 19. studenog 2015.
Lovely place

view staff balcony
8,7
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Prijavi ovu recenziju
Melissa G. Solo putnici Australia, 5. studenog 2015.
Great spot to unwind

Location, views, self-catering
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Whitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday Whitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Pub/salonWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - KuhinjaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - BazenWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - BazenWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - BazenWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - BazenWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeWhitsunday Terraces Resort Otočje Whitsunday  - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03