Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 63

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2212recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (2212)
Razvrstati po:
Suey C. Parovi Hong Kong, 7. veljače 2016.
Staff are impolite
4,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Tsia H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. prosinca 2015.
First stay with two children

Location, staff friendliness and cleanliness
7,7
First impression is near the eateries, mtr, 7-11 and market. The lobby is small but the staff are young n English speaking. We booked the family room with 4 beds. The bed size is alright but a bit soft in the mattress. The bathroom shower is small for a pax. I wanted to bath for my child but too small to squeeze in. The bedroom wall is black n make the room dark. The tv is big for room viewing. The housekeeping staff is honest as I left Hkg 1k+ on the side table and they left it untouched. Generally the stay is good for my family.
Prijavi ovu recenziju
John M. Poslovni putnici United States of America, 24. prosinca 2015.
wifi hotel with bad wifi

location price room size
4,7
A 2 star performance
Prijavi ovu recenziju
Hamizah I. Grupe Singapore, 22. prosinca 2015.
Comfortable stay

cleanliness, toiletries, beds
7,7
The room was relatively clean and it catered to our needs (3 single beds). There were adequate items for the 3 of us for toiletries, bedroom slippers. The hotel is able to store our luggage. Although it is kept in an open space, it was under the supervision of the receptionists. Our items did not go missing. The reception counter had mini cards for places of attractions. Very handy and useful - some had discounts for attractions.
Prijavi ovu recenziju
John M. Poslovni putnici United States of America, 21. prosinca 2015.
WiFi has weak WiFi

Location price room size
5,3
Average WiFi was intermittent
Prijavi ovu recenziju
Tan I. Solo putnici Malaysia, 16. prosinca 2015.
Cleanliness need to improve

Location, worth money, convenient
5,3
Pleasant
Prijavi ovu recenziju
Priscilla T. Obitelji sa malom djecom France, 13. prosinca 2015.
good choice

Location, cleanliness, pricing
8,3
Traveling with 2 young children we booked a family room with one queen bed and two twin beds linked together. As with all Hong Kong hotel rooms the size is small. Little storage to clothes. Staff is nice and room is clean which is all was needed as we only spent the nights there. Location is good being within 5 min from Causeway Bay station and all its shops/restaurants. No food/dining at the hotel as they don't have the facilities but there are plenty of options nearby. I've been a repeat customers over the years but it was the first time that we were bringing the kids. I would come back again.
Prijavi ovu recenziju
William M. Parovi Australia, 11. prosinca 2015.
Location and Value

Close to 2 MTR stations, great shower, quiet room as requested.
8,3
Met all our expectations
Prijavi ovu recenziju
Kevin W. Solo putnici Canada, 6. prosinca 2015.
No frills

Location, staff, cleanliness
7,7
It's a no frill, small room, but it's in a great location. There is also a bar on the 4th floor which is rare to find in a boutique hotel like this. It's no frills, but it's clean and in a great location, if you get it for the right price it's a great value!
Prijavi ovu recenziju
Thu H. Grupe Vietnam, 6. prosinca 2015.
I feel good

Wifi
8,3
Good feeling
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - UlazWifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - UlazWifi Boutique Hotel Hong Kong - UlazWifi Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08