ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Ulaz Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1934recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1934)
Razvrstati po:
Daisuke N. Poslovni putnici Thailand, 11. srpnja 2014.
Business Hotel

Clean, Convinience, Good location
7,7
The hotel is located between Causeway Bay and Wan Chai MTR Station, easy to access Hong Kong Exhibition Center (HKCEC) by walking distance, room is clean and spacious.
Ho T. Parovi Macau, 7. srpnja 2014.
Valuble Hotel, Good location

good location, closer to MTR and easier to find
6,3
Qiji L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. lipnja 2014.
Good Affordable stay

Small Cozy Room, Good Location, Nice Food around
7,3
First time I stayed in this hotel. Chose it because it provides free wifi and price is more afforable since I book 2 rooms (Hotels in HK is expensive). Room is rather small but my wife like it very much as it is very cozy. Anyway most HK hotel rooms are not big. Breakfast is easily available around the hotel.Causeway Bay MTR is about 5 to 10mins walk away and it is only a few stops to other local shopping areas. There is a restuarant across the street "Under the Bridge Restuarant" which serves good Chinese food. Try the crab!!
Daegeun H. Grupe South Korea, 21. lipnja 2014.
Not bad

Cheaper than other hotels near there
6,7
it's not cheap actually.
Holly O. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. lipnja 2014.
Not bad for the price

Location, free internet
7,3
The rooms were quite small but that is to be expected in Hong Kong, especially at this price. Overall they were comfortable enough. The wifi was good and the location is great. Beds were not bad, although the pillows were quite hard. Overall, good value for money.
Thuangpayotnop T. Grupe Thailand, 9. lipnja 2014.
Good

Near mrt &good
6
Farah A. Parovi Malaysia, 9. lipnja 2014.
Very near to public transportation and malls

cozy space, fast wifi, near tram
7
asked for lower floor and they moved me from 18th to 7th. staff speaks English and superb helpful in guiding you to places of attraction. 7 Eleven on the side and behind hotel, same as pharmacies, restaurants, mosque. Closer to Central MTR compared to Wan Chai MTR. Walked about 15 mins from Central to hotel.
Chan L. Poslovni putnici United Kingdom, 8. lipnja 2014.
It's good. I would recommend it to my friends.

Good location, very clean and reasonable price
8
It's in a very good location. Within a walking distance to shopping district; very clean. There is only a small problem due to your refurbishment: No hot water in the morning, but sorted it within an hour. Overall, I am happy.
Lila K. Obitelji sa odraslom djecom Laos, 2. lipnja 2014.
good location, value money

friendly staff, location, comfort
6
the room is clean, the staff is friendly and can give information, the hotel location is good for shopping and restaurant
Kay F. Grupe Singapore, 31. svibnja 2014.
love it here. good location with high speed wifi

great location, clean rooms and high speed wifi
6,3
very good. I had stayed here very time I visit HK. though the room rate has increase since my first visit

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wifi Boutique Hotel Hong KongWifi Boutique Hotel Hong Kong - UlazWifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaWifi Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04