Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wifi Boutique Hotel

366 Lockhard Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Recepcija Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Kupaonica Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotela Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Mjesto: Wanchai Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1878recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1878)
Gordon V. Solo putnici Canada, 18. travnja 2014.
Nice room but overpriced for the size....

location, discretion, internet
7,3
My second visit and much more expensive than last visit in November 2013 - clean, modern and well-equipped but the room is oh so tiny! Fridge and safe are in awkward locations and I think the fridge may shut off when the key tag is pulled. Internet works great and hotel is guest-friendly with very discrete entrance. Bathroom well thought out for room size and shower is top class. They still need to either raise their sign on the outside wall or trim the shrub that obscures it, the entrance is very narrow and easy to miss.
Chien-Chung W. Solo putnici Taiwan, 18. travnja 2014.
inexpensive, C/P value is pretty high

not very close to mrt, price is inexpensive
7,3
Asgeir B. Poslovni putnici Iceland, 17. travnja 2014.
Reasonable but contradictory name

Location, convenient, good deal
7,7
Had continuous internet connectivity problems at the WIFI Boutique
Krittaphol L. Poslovni putnici Thailand, 16. travnja 2014.
Overall great. Recommended

New, modern hotel close to MTR and HKCEC
8,3
2nd stay and still overall good one. Would definitely choose as first preference given the pleasant stay. Prices vary a lot during events/exhibition and after. Recommended!
Calvin T. Poslovni putnici Singapore, 9. travnja 2014.
Good location, comfortable hotel with good

Good, location , food
8,3
Good
Arturas V. Poslovni putnici Lithuania, 6. travnja 2014.
good hotel internet good perfect location

Location, Internet, cleanest
7,3
all was good
Chris C. Solo putnici Australia, 1. travnja 2014.
Good stay and good rest

Friendly staff, free internet and clean room
8
I had a good stay and good rest - the staff was very nice and let me in room early. Will consider for future stays.
Emmanuel S. Parovi Philippines, 26. ožujka 2014.
Very Satisfied with WIFI Boutique Hotel

Location, Cleanliness, Staff
8,7
I totally loved this Hotel. Centrally located at the heart of HK. I will be staying here again during my next visit.
Meng S. Poslovni putnici Macau, 23. ožujka 2014.
a good choice for short stay

price, location, comfortable
7,7
it's the second time I stay in this hotel. it got free wifi, good location, in the middle of two MTR stations, many restaurants and shops nearby. The only thing I don't like is they don't provide extra pillow, others are fine. the room and washing room are small but it's acceptable for short stay. but I think the price is attractive in this area
Toby N. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 21. ožujka 2014.
Conveniently situated for restaurants/shops

Easy walking distance to Times Square, restaurants, supermarkets, Causeway Bay subway station
8,3
Second stay at WiFi. Blocked shower drain was dealt wiith promptly. Friendly staff gave advice on location of several places we wishhed to visit. Room, though small, is well designed with very good shower. TV channels rather restricted (no BBC or other international news channels but loads of sports channels).

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaWifi Boutique Hotel Hong Kong - RecepcijaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - KupaonicaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Interijer hotelaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaWifi Boutique Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06