Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Win Hotel

Chao Anou Road,, gradski centar Vientiane, Vientiane, Laos (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Van Huong Hotel
Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Kupaonica Win Hotel Vientiane - Eksterijer hotela Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Hrana i piće
Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Recepcija Win Hotel Vientiane - Restoran Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Hrana i piće Win Hotel Vientiane - Gostinjska soba
Područje gradski centar Vientiane Broj soba: 35

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 313recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (313)
Razvrstati po:
Pawarisa P. Parovi Thailand, 13. prosinca 2015.
Clean. Attentive Staffs.

Clean. Attentive Staffs. Nice Location.
8,7
The rooms are a bit old, yet, they are clean. The location is superb and staffs are very attentive. Recommend.
Prijavi ovu recenziju
John F. Parovi Australia, 1. prosinca 2015.
Great value through Agoda

Location, in-room fridge and location
10
We loved everything about Win hotel except the wifi. WiFi at best was slow but normally non existent. The breakfast was a pleasant surprise.
Prijavi ovu recenziju
Chew Y. Solo putnici Singapore, 29. studenog 2015.
Hotel is rundown with gap on door, keyswitch broke

Location, staffs speak English and helpful when approached.
6,3
Broken keyswitch was temporary fixed by me as an engineer of M&E. Sticky tape too small to cover gap, no problem for me as a man. TV channels limited and remote control not working. Only way to control it via the tv power switch. Bed is clean and air conditioner working fine. Toiletries very basic with soap and packet of shampoo. No sandal.
Prijavi ovu recenziju
Youngwhan K. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 13. rujna 2015.
Good location, leaking ceil and unkindly manager

Location,location and location
4,7
The ceiling of our room was spotted and leaking water on the floor. Too noisy because it's by the pretty big road and some motor cycle drive with crazy speed at night. The manger's manner was terrible. I've been Vientaine namy times but this hotel was worst ever.
Prijavi ovu recenziju
Jeff S. Parovi Canada, 4. svibnja 2015.
Clean, nice staff

staff, price, breakfast
6,7
Agood location, not too far from the night market. Good breakfast, very nice staff. Internet is slow at times but works well. Will stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Hans V. Parovi Netherlands, 22. siječnja 2015.
So so hotel on a lively street

Central location, simple yet adequate breakfast, friendly and helpful staff
6,7
We had a room without a view (unless you count the outlook on a set of airco units in a small alley as a view), piping in the bathroom was leaking so the floor was always wet. Beds were okay and clean. The central location in Vientiane makes it a good starting point for sightseeing.
Prijavi ovu recenziju
Michael R. Solo putnici United States of America, 9. siječnja 2015.
4 nights like a month

location,location,location
5
a middle of the road ok
Prijavi ovu recenziju
Ken R. Solo putnici Australia, 3. siječnja 2015.
Bang Crash Boom!!!!!
2
This is the worst hotel in Lao. Take my advice... there are many other 2 and 3 star hotels that are 10 times this one. People talking on their mobiles in the hall from 2 AM to 4 AM. Disgusting!!!!
Prijavi ovu recenziju
Choo Y. Grupe Malaysia, 11. prosinca 2014.
Satisfactory stay

service, breakfast, location
8
satisfactory
Prijavi ovu recenziju
Dean K. Solo putnici Australia, 2. studenog 2014.
not up tp standrs

location only
5
Did really enjoy staff dont understand english apart from one girl but when she is not there poor english i hadcmy clothes washed and return half still wet
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Win Hotel VientianeWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - KupaonicaWin Hotel Vientiane - Eksterijer hotelaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - RecepcijaWin Hotel Vientiane - RestoranWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Gostinjska sobaWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Hrana i pićeWin Hotel Vientiane - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07