ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Predvorje Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Sadržaji Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba
Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Kupaonica Winston Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 81
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 184recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (184)
Razvrstati po:
Steve L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. ožujka 2015.
just ok

location
5,3
Michael O. Parovi Philippines, 26. veljače 2015.
policy and rules

comfort and location
5,7
arrived at 6 pm and the next day as per agoda policy its only from 12pm to 12pm check in hours if you want to stay for one day... it should be based on the time you check in and that should the time they should check you out.
Christy W. Parovi United States of America, 21. veljače 2015.
A bit seedy but was what we needed, near airport

Near airport, comfortable bed, hmmmm....
6
The hotel is not only in a seedy area and is seedy in and of itself. When we told the cab driver where we were going, he was clearly reticent and asked if we were sure. The hotel has flashing neon lights and red hearts as part of the decor when you drive in, and the hourly rate gives you a clear indication of how it is used by some. That being said, the room was surprisingly clean and the bed was comfortable though they had a very good photographer because the pictures were way better than reality. The furnishings are dated. We only needed to stay for a short night as our flight arrived late and our connection was early the next morning. The staff was efficient in checking us in and out as well as getting a cab for us to head out. I would probably spend extra money and stay elsewhere next time even though we had an acceptable stay.
Curtis R. Parovi United States of America, 20. veljače 2015.
very nice room

cleanliness
7,7
Very nice
Nur D. Parovi Malaysia, 16. veljače 2015.
near terminal 3..

near terminal 3,clean,good customers service
7
It was okay...good if u need to go to the airport for the next morning
Dymphna A. Parovi Malaysia, 16. veljače 2015.
just okay

food, price, distance to airport
6,7
The hotel room is quite small and its not safe to walk outside. But they have jolibee and 7e near the place. They dont have elevator but the area is clean. I only book this hotel because its near the airport. Good for a short stay.
Jerrid N. Parovi Canada, 3. veljače 2015.
quock night sleep close to the hotel

3 hour stay staff and 5 hour quick nap
8
We stayed here because it was close to the airport. Staff were fantastic even checking the cab with a flashlight at night to make sure we didn't leave anything behind. Anything we asked for they did happily. Great for an overnight but it is a "3 hour " hotel with a couple bars across the street you can see why but felt very safe and enjoyed a few laughs and our stay.
Michael O. Parovi Philippines, 28. siječnja 2015.
Place is fine and comfortable accessable.

Near terminals and nice quiet to stay overnite
7,7
Fine and relaxing
Tso C. Poslovni putnici Malaysia, 26. siječnja 2015.
one star only

staffs only
2,7
no good
Charles H. Solo putnici United Kingdom, 18. siječnja 2015.
night stop

Clean bed, quite and good shower
7,7
Absolutely perfect for crashing for one night after 30 hours travelling.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - PredvorjeWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - KupaonicaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3A02