Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Predvorje Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Sadržaji Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba
Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 81
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 231recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (231)
Razvrstati po:
Dharmesh L. Solo putnici Singapore, 30. srpnja 2015.
Good for transit and short stay!

Cheap, Clean & Roach-free :)
6,7
It was fine. You get what you pay for. I stayed at the 3rd floor which was a bit of a climb, but the room itself was clean, spacious and cockroach-free :) The location is set in a bit of a dodgy area though (not recommended for families with young children!), and I think the staff understood this and that is why they assigned me to the 3rd floor because they saw that I had an Agoda booking :) The room was relatively pleasant for the price - I can't speak for the rooms on the lower floors (ground & first floor) because this is a "Love Hotel" (short-time available). I guess most of the "shady" business goes on at the lower levels so the rooms there may not be so "clean or pleasant". Recommended for transit passengers or short stay!
Prijavi ovu recenziju
John B. Solo putnici Australia, 22. srpnja 2015.
winston

location
5
Room average felt like a short time hotel .Room service ok but had cockroach crawling around my plate lucky hamburger wrapped in plastic . Did not feel comfortable there no safe and looked dodgey outside but really close airport that was the only plus
Prijavi ovu recenziju
Gary L. Parovi Australia, 30. lipnja 2015.
Winston Hotel

Location to airport
3,3
There was no shuttle service to airport available even though I had arranged it though reception at least 10 hours prior, when the time came to go to airport the i formed me that no service was available and I can catch a taxi. The shuttle service to the airport was one of the main reasons I decided to book Ii to the hotel. Food leaves I lot to be desired and the rooms are very very basic, in fact they are only short time rooms mainly for the locals to bring their girlfriends in for the night and diff entry not for forgiven travelers. There is no restaurants or entertainment within walking distance, better to stay in Ermita or Makiti wher you can find Acommation for around the same price and have all a entities within walking distance. The price they charge for taxi to airport only slightly cheaper from Makiti or Ermita anyway. Totally dis afield with Winston Hotel and wouldn't recommend staying there or booking another hotel with Agodo if this is what they have fon offer.
Prijavi ovu recenziju
Evans R. Solo putnici United Kingdom, 27. lipnja 2015.
Great place to stay.

Large clean comfortable rooms, with good security..
7,7
At first glance the exterior of the hotel it’s not impressible, with the assorted amount of out buildings and open air customer service. But however once inside the buildings/Rooms they’re very nice clean and pleasant. It’s also a well known hotel and easy to find and most taxi driver know where it is. I will recommend this hotel to anyone and I will be happy to stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Mark L. Parovi Philippines, 27. lipnja 2015.
Accomodating staff

Accessibility , courteous staff and value for money
7,3
noisy background at the vip room. Good service. Value for money.
Prijavi ovu recenziju
Anna R. Solo putnici Philippines, 23. lipnja 2015.
So so

cozzy
7
Nice..good
Prijavi ovu recenziju
Roland B. Parovi United States of America, 14. lipnja 2015.
Not Bad but not Ok

Nothing
6,3
I don't recommend this place for couples. Maybe for solo traveler who has a flight to catch the next day but not a place to stay for couples.
Prijavi ovu recenziju
Ngan P. Solo putnici Vietnam, 17. svibnja 2015.
near NAIA

convenient for me
5
so so
Prijavi ovu recenziju
Tunnies K. Parovi Australia, 17. svibnja 2015.
.

.
7,7
.
Prijavi ovu recenziju
Garth M. Parovi New Zealand, 13. svibnja 2015.
Winston Hotel
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - PredvorjeWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08