ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Winston Hotel

2224 Tramo Street, Barangay 150, Pasay City, Metro Manila, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : New Winston Lodge
Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Prijevoz u blizini Winston Hotel Manila - Predvorje Winston Hotel Manila - Interijer hotela Winston Hotel Manila - Sadržaji Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba
Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Gostinjska soba Winston Hotel Manila - Kupaonica Winston Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 81
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 126recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
5,9
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (126)
Razvrstati po:
Eric L. Parovi Singapore, 19. listopada 2014.
Romantic retreat

Good dine in food, Large room, Quiet room
8
Overall I am happy staying in this hotel. Except there was no lift to the third floor. I must say surprisingly for a VIP room the toiletries was poor. Easy access to public transport and near to MOA.
Tristan W. Solo putnici United States of America, 18. listopada 2014.
Great for a short night

It's near the airport, the staff was great, and the room was clean
9
All of my expectations were met at the Winston Hotel. It was very affordable, clean room, comfortable bed, and friendly and helpful staff. The only downfall is that the location isn't the greatest or safest, but not terrible either.
Yi C. Grupe China, 7. listopada 2014.
overnight stay

close to airport,affordable price
6
a group of friends stayed there
Yi C. Grupe China, 7. listopada 2014.
overnight stay

close to airport,affordable price
6
group of friends overnight stay for early flight...
Bernice I. Solo putnici Philippines, 15. rujna 2014.
Value for my money

Staff were very nice and friendly.
6,7
Rodney G. Parovi United States of America, 25. kolovoza 2014.
nice place

clean rooms , nice people , well watched hotel
6,3
great stay, room was clean and average in size. hot showers and poeple were great and helpful at all times.
Peter C. Parovi United States of America, 1. kolovoza 2014.
one week

security, helpfulness, location
9
very good stay. central location to transportation amd atractions.
Adam D. Parovi Australia, 29. srpnja 2014.
Close to airport

Close to Airport ,clean rooms, heapfuls staff
7,3
Our stay was ok but short we had a room facing the high way so it very noisy I have stayed there before and we had a room in the middle it was nice and quite
Kristie B. Parovi Australia, 22. srpnja 2014.
Winston Hotel

Location.
2,7
Close to mall of Asia and airport. However, there are plenty of other hotels close as well which we would have preferred to book. Warning!
Joan C. Parovi Philippines, 6. srpnja 2014.
dirty sorroundings

near the airport and stations
5
we arrived at 6am in the hotel, we are so shock when i saw it in personal, the place are so messy, i smell bad, dark surrounding. not good to stay for a family together.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Winston Hotel ManilaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - Prijevoz u bliziniWinston Hotel Manila - PredvorjeWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - KupaonicaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Interijer hotelaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - Gostinjska sobaWinston Hotel Manila - SadržajiWinston Hotel Manila - Ulaz


AS-AGWEB-3B03