Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wisma Sederhana Budget Hotel

Jl. Selat Panjang No. 11C, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Kafić Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska soba Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska soba Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Kupaonica Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska soba Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska soba Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska soba Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska soba Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Recepcija Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Predvorje Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Ulaz Wisma Sederhana Budget Hotel Medan - Kafić
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 267recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (267)
Razvrstati po:
Lucia P. Solo putnici Indonesia, 10. kolovoza 2015.
Nice budget hotel in Medan

Near Merdeka Walk, Near Medan China town area, good price
6
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Nice location

Location , price, comfort
6,3
Prijavi ovu recenziju
Carsten K. Solo putnici Malaysia, 7. srpnja 2015.
Wisma Sederhana Hotel Medan review

Location, Service, Room condition & Staff friendliness
8
This is the perfect budget hotel to stay ! After staying here in March 2015 and June/July 2015, it is the best value for money hotel. I did checkout other hotels like Swiss Bell Inn, Alpha Inn and Soechi Hotel, etc. but in value terms, this is the big deal ! The air-con works always, reasonable breakfast and clean rooms with hot water. The only drawback is the poor wi-fi (or non at all) in the bedrooms which is only available in the hotel lobby. However, this is the perennial problem in all budget hotels in Medan which is testament o Indonesia's poor internet network nationwide !
Prijavi ovu recenziju
Tito F. Solo putnici Indonesia, 14. lipnja 2015.
nice, cheap and clean

hospitality and cozy
8
Very pleasant and enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Hemalraj G. Parovi Malaysia, 24. svibnja 2015.
Hotel Stay

Price, Location, Staff
7,7
My finance and I stayed over for one night. A short one night stay. Staff were friendly and helpful. The room was adequate and reasonable. The room was small and the toilet bowl was not cleaned before we checked in. The staff were friendly and helpful. For a short stay, this hotel provides everything including wifi in your room and common areas. Overall, this hotel provides what you need for a short stay with friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Somboon C. Parovi Thailand, 11. svibnja 2015.
Location is superb.

Good signal for Internet, Location is superb, Good taste of the food.
9,3
Perfect stay
Prijavi ovu recenziju
Fara D. Grupe Malaysia, 9. svibnja 2015.
nice and comfort

staff service
7,3
Prijavi ovu recenziju
Chad H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 1. svibnja 2015.
Nice budget stay

Quiet, clean, comfortable
9
We basically only slept there - Medan is not a city to go "explore". However, the staff was friendly (English not super strong, but good enough) and the rooms were quiet and clean. We ate dinner there both nights we stayed and it was quite delicious and very affordable! We stayed the first night and then booked for our last night because we liked it. We plan on returning to Indonesia to see Lake Toba some day and will definitely stay at the Sederhana again.
Prijavi ovu recenziju
Fairuz M. Poslovni putnici Malaysia, 15. travnja 2015.
I will comeback

Comfortable room, clean room, friendly staff
9,7
Very nice and pleasant. Room very clean and comfortable, friendly staff, located at medan city center and nice room service. the only bad things is too simple breakfast. Will comeback to this hotel if I visit Medan again.
Prijavi ovu recenziju
Peter T. Solo putnici Malaysia, 13. travnja 2015.
normal budget hotel

location, room service & breakfast
6
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wisma Sederhana Budget Hotel MedanWisma Sederhana Budget Hotel Medan - KafićWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska sobaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska sobaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - KupaonicaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska sobaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska sobaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska sobaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Gostinjska sobaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - RecepcijaWisma Sederhana Budget Hotel Medan - PredvorjeWisma Sederhana Budget Hotel Medan - UlazWisma Sederhana Budget Hotel Medan - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03