Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 262recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,2
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,3
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac: 7,5
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

Alfian E. od Indonezija
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u veljača, 2015
Love the location. Easy access to shopping and eat
Love the location. Easy access to shopping and eateries. Friendly staffs from the front office and restaurants. All willing to help. Nice atmosphere a
Recenzirano 06 veljače 2016

Ali G. od Turska
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
Sometimes u look for something that is more than luxury...
the owner of hotel Oliver is very kind and friendly.
Recenzirano 25 siječnja 2016

WONG T. od Malezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
NOT STAYING
NOT STAYING BUT GOOD STAFF SERVICE
NOT STAYING..SO DONT KNOW MUCH ABOUT THE HOTE. BUT I AM SURE THE STAFF THERE PROVIDE A GOOD SERVICE.
Recenzirano 10 siječnja 2016

Guan S. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
It does not appear to be like the pictures shown
First of all the lodge was quite difficult to find. It was very disappointing when I found out that the lodge itself was not exactly the same as shown in the pictures. The staircases were so smelly, the room was so old and dirty but the service was very good indeed. Hope they renovate the lodge then it will be different.
Recenzirano 08 siječnja 2016

Muhammad D. od Malezija
Parovi
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Nothing
Nothing
Recenzirano 18 listopada 2015

Annette G. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Okay for 2 start budget hotel
comfortable bed and clean bathroom
Location wise, staircase very smelly because of the pub lounge at level 1. Maybe should try other budget hotel with similar price.
Recenzirano 01 rujna 2015

Jo L. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Nice friendly owner.
Service
Will visit again.
Recenzirano 21 srpnja 2015

Hoei C. od Malezija
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
It's clean and staff was friendly
Cleanliness, staff friendly, perfect location
Recenzirano 26 lipnja 2015

Athiyah B. od Malezija
Grupe
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2015
not the best hostel
location
room was dirty. and a bit small. it had this smell, awful smell. not coming again. can find a hostel that is more worthy of money.
Recenzirano 25 lipnja 2015

Chia Y. od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Small room, friendly staff
friendly staff, location
Staff was friendly and attentive, but the room was small and it looked pretty old
Recenzirano 07 travnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: