Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wyndham Garden Guam

240 Ypao Road, Tamuning, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 177recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (177)
Razvrstati po:
Robert L. Solo putnici Canada, 24. svibnja 2016.
Vêtu greindly
5
Thiago place is fine but you nerf à car
Prijavi ovu recenziju
Carmen D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. svibnja 2016.
good
5,7
will come back to this hotel
Prijavi ovu recenziju
Sungwook K. Solo putnici South Korea, 29. travnja 2016.
Old and dirty
2,3
Shower head is disgusting and the carpet was nasty
Prijavi ovu recenziju
Scott G. Poslovni putnici United States of America, 30. ožujka 2016.
Convenient, Clean, East, Excellent Wi-Fi
5,7
The room was clean and I had no problems at all during my trip. As a plus, the internet was very fast (faster than the internet at much more expensive hotels), which is a big plus for business travelers.
Prijavi ovu recenziju
Arnel M. Parovi United States of America, 19. ožujka 2016.
New mattress
4
Our room was fine, but the bed needed a new mattress. Housekeeping was aware of the problem, but seems nothing was ever done about it.
Prijavi ovu recenziju
Albert K. Solo putnici United States of America, 6. veljače 2016.
00
5,7
It's good
Prijavi ovu recenziju
Douglas V. Poslovni putnici United States of America, 6. veljače 2016.
ok, just barely
4
Place needs to be renovated. Kids running and screaming in halls and fitness center. Not pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Gina H. Parovi United States of America, 1. veljače 2016.
Filthy and dirty room
3,3
The room smelled and very dirty. There were leftover food in the microwave. Obviously, the housekeeping didn't bother to clean the room but just tidy up the bed. I will never stay there again regardless if we were staying for just one night. Depressing.
Prijavi ovu recenziju
Iitaly P. Solo putnici United States of America, 31. siječnja 2016.
Decent
4
Definitely decent for the price that I paid. Although the rate that is normally advertised is way too much for the services and cleanliness. Gross. I had a huge hair ball in the drain in the bathroom. Never again!!!
Prijavi ovu recenziju
Gener I. Parovi Philippines, 30. prosinca 2015.
Friendly and very efficient staff!

Housekeeper, front desk staff and value for money
8,3
The hotel perse is good! The staff were very nice and very accomodating esp the front desk.little bit far from the center but they provide shuttle.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Wyndham Garden Guam GuamWyndham Garden Guam Guam - UlazWyndham Garden Guam Guam - PredvorjeWyndham Garden Guam Guam - SadržajiWyndham Garden Guam Guam - Gostinjska sobaWyndham Garden Guam Guam - Gostinjska sobaWyndham Garden Guam Guam - Eksterijer hotelaWyndham Garden Guam Guam - Spa centarWyndham Garden Guam Guam - Spa centarWyndham Garden Guam Guam - Posao CentarWyndham Garden Guam Guam - Eksterijer hotelaWyndham Garden Guam Guam - Eksterijer hotelaWyndham Garden Guam Guam - RestoranWyndham Garden Guam Guam - Gostinjska sobaWyndham Garden Guam Guam - SadržajiWyndham Garden Guam Guam - BazenWyndham Garden Guam Guam - Gostinjska sobaWyndham Garden Guam Guam - BazenWyndham Garden Guam Guam - Eksterijer hotelaWyndham Garden Guam Guam - BazenWyndham Garden Guam Guam - Interijer hotelaWyndham Garden Guam Guam - Gostinjska sobaWyndham Garden Guam Guam - Spa centarWyndham Garden Guam Guam - Eksterijer hotelaWyndham Garden Guam Guam - SadržajiWyndham Garden Guam Guam - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02