Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Sea Pearl Villas Resort
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Bazen Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Dvorana za fitness Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Predvorje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Pogled Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Predvorje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa centar Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Bazen Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Restoran Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Bazen Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Pogled Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Dvorana za fitness Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasa Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Pogled Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasa Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržaji Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Bazen Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Soba za sastanke Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Okružje Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Soba za sastanke Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasa Wyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 181
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1750recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1750)
Razvrstati po:
Jamie A. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. kolovoza 2015.
Amazing Service

Service, Gym, and room
9,3
i loved it as did my daughter and wife. the breakfast was amazing. Gym was great! just walking to the lobby was cool. i love this place i want to live here!
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline E. Parovi Australia, 22. kolovoza 2015.
Room location was ok they need new lounges very u

Breakfast included
6,3
Prijavi ovu recenziju
Ai L. Parovi Malaysia, 20. kolovoza 2015.
Nice Hotel and Friendly Staff

Nice Service ,friendly staff, nice room
8,7
Overall for this hotel is good for me, when we check in the staff Is so friendly, he bring us to our room and explain all the facilities and functions about our room and hotel. Got welcoming fruits. I like the room is big and comfortable and is clean. One thing I unsatisfied is their shuttle bus is only available until 8pm only. After 8pm you need took taxi back to your hotel cost
Prijavi ovu recenziju
Abdelrahman S. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 19. kolovoza 2015.
Not that good

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
5,7
The first night there was a large cockroach in the room and the jacuzzi was always dirty. I came to this hotel in 2012 and it was amazing now it seems like they just don't know how to keep it together. I will never go back there cause the first night was my worst night in a hotel ever.
Prijavi ovu recenziju
Sherina S. Parovi Malaysia, 17. kolovoza 2015.
Nice surprise

Staff, room , cleanliness
8
We took a public minibus 180baht from airport to hotel, was agitated by it as they purposely stop us at the travel agency with the reason of helping us to translate our resort to the driver but selling tour packages instead. When we arrived Sea Pearl hotel we were greated warmly by a GSO from Philippines, he helped us through the check-in process and show us to our room and explain the feature to us and handed us our entitlement and promotion. Thumbsup! Our room had a jacuzzi and its spacious and clean. Throughout our stay things that we requested were all attended with immediate attention. Staff are all greeting with huge smiles. We tried their Seafood BBQ buffet. The prawns were great but the rest were just on par i guess its also because they didnt have enough customer to keep the flow. The hotel also provide hourly shuttle to shopping centre and patong beach. Super punctual! So far we had a great experience with Sea Pearl and will definitely recommend to friends
Prijavi ovu recenziju
Chang W. Parovi Malaysia, 12. kolovoza 2015.
good

clean , comfortable , good service
8,7
Feel comfortable & very enjoy our honeymoon trip at there...
Prijavi ovu recenziju
Chai S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. kolovoza 2015.
Secluded and Not much activities

Privacy
5,7
My stays were not very comfortable. Renovations on going, air polluted with the renovation going on and we were not being informed. Breakfast not nice and limited choices. Request for additional pillows and blanket but were rejected even though we are staying in 2-bedroom suite, they said we have to pay additional if we want additional pillows and blanket. The towels are dirty and dusty, bath tub is very dirty and was not clean before we check-in. No floor mat/towels when we checked-in and took them sometime to bring us the floor map.
Prijavi ovu recenziju
Tham W. Parovi Singapore, 7. kolovoza 2015.
Awesome stay at the Sea Pearl Resort

The size of the room, the environment within the resort and the quietness level in the resort
7,7
It was great. Would come back here to stay again.
Prijavi ovu recenziju
Mohammed A. Obitelji sa malom djecom Oman, 23. srpnja 2015.
Satisfactory

Spacious clean and friendly
10
It was amazing we enjoyed it a lot
Prijavi ovu recenziju
Abrar A. Obitelji sa malom djecom Kuwait, 23. srpnja 2015.
mrs rara

comfortable...class...jacuzzi
8
Excellent
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket PhuketWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BazenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Dvorana za fitnessWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - PredvorjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - PogledWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - PredvorjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa centarWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BazenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestoranWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BazenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - PogledWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Dvorana za fitnessWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - PogledWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BazenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Soba za sastankeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Soba za sastankeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - BazenWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa centarWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestoranWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - KupaonicaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - RestoranWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa centarWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Balkon/terasaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - OkružjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Spa centarWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - PredvorjeWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaWyndham Sea Pearl Resort Phuket Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05