Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wynn Macau Hotel

Rua Cidade de Sintra NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wynn Macau Hotel Makao - Ulaz Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Bazen Wynn Macau Hotel Makao - Kozmetički salon Wynn Macau Hotel Makao - Trgovine Wynn Macau Hotel Makao - Kupaonica Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Kupaonica Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Ulaz Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Bazen Wynn Macau Hotel Makao - Apartman
Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Kupaonica Wynn Macau Hotel Makao - Spa centar Wynn Macau Hotel Makao - Bazen Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Spa centar
Područje Grad Macau Broj soba: 1000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 352recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (352)
Razvrstati po:
Piriya P. Poslovni putnici Thailand, 27. kolovoza 2015.
I like it very much.

Room codifion, Services, Casino floor
10
Enjoy
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Grupe Philippines, 7. kolovoza 2015.
Very nice hotel

Location is great,
8,3
Very big room
Prijavi ovu recenziju
Kok K. Grupe Singapore, 8. lipnja 2015.
Spacious, luxury, a recommendated hotel

Spacious, luxury, a recommendated hotel
8
Wynn Macau Hotel is a luxury hotel. It has many facilities where you can enjoy. The hotel room is spacious. The staff are polite and helpful. It is a recommended hotel if you can afford to pay for the price.
Prijavi ovu recenziju
Varun S. Solo putnici India, 28. svibnja 2015.
An amazing experience

Staff, casino and rooms
9,3
Incredible. Staff were so helpful at the reception catering to our most impossible desires. Even when we had no idea of what we wanted they directed us to the best experiences of our lives. The staff at the casino explained to us the rules of each and every game to us even when we didn't play them. The pool is small but the service and the cabanas are exquisite. The fountains, the dragon and the tree shows are stunning. The rooms were clean and well stocked and the view was just amazing. Only issue is the expensive wifi. But if you have your own internet doesn't really matter. All in all the best experience I have had in Macau considering this is my second time.
Prijavi ovu recenziju
Abhijeet D. Parovi India, 28. svibnja 2015.
Awesome

Ambience, fountain view, food
7,7
Created memories!
Prijavi ovu recenziju
Lorna P. Parovi United Kingdom, 20. svibnja 2015.
Lorna Proctor

Location/room comfort and spaciousness/excellent staff performance
9,7
Extremely enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Jun A. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
Review

Location, bed, dining
9,3
Prijavi ovu recenziju
Kong M. Parovi Singapore, 29. travnja 2015.
I Love Wynn Hotel Macau!

Good location, excellent service staff and good environment
10
Lake suite hotel was spacious with good scenery! And with surprise ! Really suitable for honey couple! We will travel back again!
Prijavi ovu recenziju
Chi Y. Parovi China, 26. travnja 2015.
Well done

Well done , services and food
10
Prijavi ovu recenziju
Wah N. Parovi China, 25. travnja 2015.
good

good location, room and service
8
Tv is not HD and bad quality
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wynn Macau Hotel MakaoWynn Macau Hotel Makao - UlazWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - Kozmetički salonWynn Macau Hotel Makao - TrgovineWynn Macau Hotel Makao - KupaonicaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - KupaonicaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - UlazWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - KupaonicaWynn Macau Hotel Makao - Spa centarWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - Spa centarWynn Macau Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - Spa centarWynn Macau Hotel Makao - Spa centarWynn Macau Hotel Makao - Kozmetički salonWynn Macau Hotel Makao - Kozmetički salonWynn Macau Hotel Makao - PredvorjeWynn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessWynn Macau Hotel Makao - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07