ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Wynn Macau Hotel

Rua Cidade de Sintra NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Wynn Macau Hotel Makao - Ulaz Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Bazen Wynn Macau Hotel Makao - Kozmetički salon Wynn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Wynn Macau Hotel Makao - Trgovine Wynn Macau Hotel Makao - Kupaonica Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Kupaonica Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Ulaz Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela
Wynn Macau Hotel Makao - Bazen Wynn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Wynn Macau Hotel Makao - Recepcija Wynn Macau Hotel Makao - Bazen Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Wynn Macau Hotel Makao - Apartman Wynn Macau Hotel Makao - Kupaonica Wynn Macau Hotel Makao - Spa centar
Područje Grad Macau Broj soba: 1000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 326recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Uri S. Solo putnici Israel, 13. siječnja 2015.
10 out of 10

everything
10
Graet like every year in the last four years
Pimjai O. Parovi Thailand, 31. prosinca 2014.
perfect stay

room,location,service
2,3
Suresh G. Obitelji sa malom djecom India, 30. prosinca 2014.
v clean hotel

clean. good staff.best front desk
9,7
Wai T. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. prosinca 2014.
The best hotel

Good Location, it's at the centre point
10
Chiu Y. Parovi United Kingdom, 26. prosinca 2014.
Terrible experience during Christmas

Location, spacious room, price
7,7
I am sure that this is a 5 stars hotel, but I was asked by a staff with an impolite question. Even I have made the reservation one month ago via agoda, when we do check in on the day we arrived, the staff told us the rooms were almost full, and persuded us to change to stay another 5 stars hotel nearby. The fee will be paid by them and they will let us the stay one more time in Wynn within one year (free of charge). It seems the offer is attractive to someone but this is a kind of impolite and unreasonsable thing to a customer who have made reservation a month ahead. Surely, this affected my first impression to this hotel.
Kuanwen H. Solo putnici Taiwan, 24. prosinca 2014.
Wynn Macau Hotel

well
7,3
Peng C. Parovi Taiwan, 16. prosinca 2014.
A very luxury stay.

feel like very vip and royal services, gorgeous.
10
Very relax, very comfort,and very good stay.
Chong P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2014.
Presidential entertainment and services

Spa facilities, Swimming pool and shopping centres
10
Fast check in. Facilities superd. Best entertainment.
Pedro C. Parovi Portugal, 21. studenog 2014.
Great hotel! One of the best in Macau and Adia

View, area and service
10
Great
Alan H. Parovi United Kingdom, 5. studenog 2014.
One and only stay at Wynn

Staff helpful, service excellent, location perfect
9
Great except 1. No fridge in the expensive suite I had, only a warning there would be a charge for placing my own items in the minibar fridge, 2. No business centre, was charged $8 to use a computer for 30 minutes, I used it for 40 minutes and was charged $16, just outrageous, 3. Daily charge for wifi was $20, just outrageous, 4. Airport to hotel shuttle only goes to casino, leaving you considerable walking distance from the hotel check in foyer and you have to carry your own luggage all that way, really ridiculous. I won't be staying at this hotel again, it's not worth the extra cost over the adjacent hotels.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Wynn Macau Hotel MakaoWynn Macau Hotel Makao - UlazWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - Kozmetički salonWynn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaWynn Macau Hotel Makao - TrgovineWynn Macau Hotel Makao - KupaonicaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - KupaonicaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - UlazWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaWynn Macau Hotel Makao - RecepcijaWynn Macau Hotel Makao - BazenWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaWynn Macau Hotel Makao - ApartmanWynn Macau Hotel Makao - KupaonicaWynn Macau Hotel Makao - Spa centarWynn Macau Hotel Makao - Bazen


AS-AGWEB-3B05