ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Y-Loft Youth Square

No.238 Chai Wan Road, Kirchberg in Tirol, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Y-Loft Youth Square Hong Kong - Recepcija Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Kupaonica Y-Loft Youth Square Hong Kong - Kupaonica Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitness Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Balkon/terasa Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba
Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitness Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Restoran
Područje Kirchberg in Tirol Broj soba: 148
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2198recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2198)
Razvrstati po:
Nora J. Poslovni putnici Singapore, 16. prosinca 2014.
Staying in a hostel

Pretty big room , clean ok , not super clean
4
nothing much , just that when i enter the room, the room smell like it just went through some CHLORINE cleaning ....
Emma L. Solo putnici Australia, 2. prosinca 2014.
out of expectation

room is big, close to amenity, shower is good (water is hot enough)
9
Very good experience. Will consider re book again in next visit.
Wu C. Poslovni putnici Hong Kong, 27. studenog 2014.
They performed a bad room arrangement

Room is clean and tidy.
5,3
I made a request for a room on 12/F on Sept 14, but they could not arrange one for me during my 3 days accommodation.👎
Dunstan C. Parovi Hong Kong, 27. studenog 2014.
Clean n location

clean,nice staffs,good location
8
clean,nice staffs,good location
Wu C. Poslovni putnici Hong Kong, 26. studenog 2014.
Bad room arrangement

I requested for a room on 12/F when I booked the room in Sept 14, but they could not offer me any room on 12/F.
5,3
Tang A. Solo putnici Singapore, 22. studenog 2014.
Value for money hostel

Price, location, space
8
Susan T. Parovi Australia, 21. studenog 2014.
Best value for money

Cleanliness, friendly service & service available
9,3
This is our second time stay at Y-Loft Youth Square, excellent accomodation.
Dunstan C. Parovi Hong Kong, 13. studenog 2014.
Clean n good location

clean nice staffs location
7,7
nice n clean
Thin S. Parovi Malaysia, 10. studenog 2014.
a week stay in y lotf

the room is big enough for 2 people. separated bathroom n toilet. transport is fine n easy
7,7
The room is very fine but it located far from city. MTR station is in walking distance. Cant complain much for the value. Need to well plan ur travelling time.
Hannah R. Grupe Philippines, 9. studenog 2014.
Convenience and value for money

Conveniently situated near mrt station, malls and restaurants, clean room spacious for the usual Hostel rooms in HK. Separate toilet and shower which is rare for Hostel type accommodation
9,3
Awesome! No problem with anything. Enjoyed the facilities, clean and spacious rooms. Though a bit far from central, it is still conveniently connected to chai wan station. I would book here again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Y-Loft Youth Square Hong KongY-Loft Youth Square Hong Kong - RecepcijaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitnessY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Balkon/terasaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitnessY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - RestoranY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - RecepcijaY-Loft Youth Square Hong Kong - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A03