Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Y-Loft Youth Square

No.238 Chai Wan Road, Kirchberg in Tirol, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotela Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba
Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska soba Y-Loft Youth Square Hong Kong - Kupaonica Y-Loft Youth Square Hong Kong - Kupaonica Y-Loft Youth Square Hong Kong - Kupaonica Y-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotela
Područje Kirchberg in Tirol Broj soba: 148
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2299recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2299)
Razvrstati po:
Moching C. Parovi China, 21. lipnja 2015.
Clean and calm

The room is quite big
8
Feel comfortable
Xiaobo X. Poslovni putnici China, 30. svibnja 2015.
lack of basic supplements

service; position;
7
Edwin T. Parovi Singapore, 23. svibnja 2015.
Cosy & Clean Hotel

1. Very Clean 2. Many eateries near hotel 3. Free wi-fi
9,3
It was an extremely good stay. The bedsheets were changed frequently and the cleaners were professional. There was free wi-fi though a bit slow. The hotel is extremely clean and I enjoyed my stay a lot. Will be back again next time I visit HK. Also will recommend it to my friends!
Xiaozang C. Parovi United States of America, 2. svibnja 2015.
Nice clean hotel for business or youth

Clean, transportation, price
10
Pretty good youth hotel, room is big for HK. Price is great for the room. Metro is right next to hotel. hotel is located on the 12th floor of a modern art and conference buidling. Alot local local resturant around. On the east end of the HK island. Last stop of the Meto HK island Line.
Nur H. Parovi Singapore, 27. travnja 2015.
A Good Stay!

environment is definately nice. the male security for the night shift is friendly. too bad i didnt get his name. unlike the lady security who is not friendly. comfortable and clean.
9
It was a nice experience. We didnt expect tat the location was tat far. To be compared to SG, no matter how far, it is still managable. But far in HK? U really need to have the patience to go thru the journey. Definately will recommend to friends and family. Provide disneyland and ocean park tix. So u dun have to worry about queueing in the crowds. My only downside is the location. The rest are all excellent.
Lai L. Solo putnici China, 25. travnja 2015.
Convenient

Good place, comfortable, convenient
7,7
Chunchia C. Poslovni putnici Taiwan, 15. travnja 2015.
good

location, service, clean
7,3
Fong H. Parovi Malaysia, 15. travnja 2015.
Good

near to mrt , comfortable mattress ,friendly staff
8,3
Ka I. Parovi China, 12. travnja 2015.
A cozy and comfortable hotel with energetic design

Clean, tidy and energetic
7,3
Feel impressed by such a hotel with energetic decor. Clean and cozy. Feel comfortable and enjoyable. Minor point to comment is the wifi is not good enough and the reception location signage is not clear enough. It took me some time to find the entrance for check-in! However, I would love to stay this here again!
Wong C. Parovi Malaysia, 12. travnja 2015.
A Good Stay

Clean * Convenient * Comfortable
8,7
It was a great stay. Room is clean and spacious. House-keeping conducted daily to make sure all is tidy for your return. Near to MTR, eateries, shopping centre, etc All basic amenities are provided except for toothbrush and toothpaste, which is sufficient as per my expectation. Note : I rate food/dining as 1 as I did not dine there :)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Y-Loft Youth Square Hong KongY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Eksterijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - Gostinjska sobaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Sport i aktivnostiY-Loft Youth Square Hong Kong - RecepcijaY-Loft Youth Square Hong Kong - RecepcijaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - RecepcijaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitnessY-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitnessY-Loft Youth Square Hong Kong - Dvorana za fitnessY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - Interijer hotelaY-Loft Youth Square Hong Kong - KupaonicaY-Loft Youth Square Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2D04