ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yaya Residence

187-187/1 Phrabaramee Road. Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yaya Residence Phuket - Ulaz Yaya Residence Phuket - Recepcija Yaya Residence Phuket - Spa centar Yaya Residence Phuket - Spa centar Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Kupaonica Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba
Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Spa centar Yaya Residence Phuket - Spa centar Yaya Residence Phuket - Spa centar Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba Yaya Residence Phuket - Kupaonica Yaya Residence Phuket - Predvorje Yaya Residence Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 21
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 103recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (103)
Razvrstati po:
Mohamad Z. Grupe Malaysia, 16. travnja 2014.
comfortable n budget hotel

1. easy acess to the local shop n got stall infront the hotel tht selling halal food for breakfast. 2. small room but comfortable and cheap price.3. 15min walking distance to paradise and bangla road
8,3
very comfortable hotel, small room but still nice with the budget, near with local shop to buy any groceries, got laundry and near with the shop that provide motorbike rent, massage, sourvenier and halal food during breakfast. can walk to beach and enjoying halal food at the beach before 6pm. can walking to other intresting place..but i prefer rental the scooter at 500bath perday.
Taweesak W. Grupe Thailand, 16. travnja 2014.
Patong trip

clean, fair price, near patong beach
7
can walk to the beach just 3-5 mins
Vernice S. Grupe Singapore, 22. ožujka 2014.
Friendly Hotel in a Friendly Land

Friendly Staff, Accessible Location, Value for Money
8,3
If you are looking for an affordable accommodation in a part of Patong Beach that is not too crowded or noisy, this is where you should look for to stay. The reception staff are extremely friendly and ever-willing to help you call for a tuk-tuk or taxi.
Alexey M. Parovi Kazakhstan, 19. ožujka 2014.
Rooms near the roads are very noisy.

location,staff,clean
9
The staff changed room,because room near the road too noisy.However,the hotel was clean and beautiful.
Sharad G. Parovi India, 13. ožujka 2014.
Little too overpriced for the quality it provides

location, location, location
6,3
Marwan A. Parovi Lebanon, 5. ožujka 2014.
fantastic

location, friendly staff, valur for money
9
I was actually surprised when I first checked in the hotel. The lobby is modern and exposed. I would like to say that the staff is super friendly and very helpful. They allowed early check in and assist us through our stay in the hotel. I would surrly recommend it for couples and budget traveller
Ian D. Parovi Australia, 27. veljače 2014.
I stayed with my partner and had a nice time.

It was close to the beach ,the room was very modern, there was an elevator
8
I had a very enjoyable stay. The staff are very friendly, and have good language skills .They are very helpful.
Thanawat S. Poslovni putnici United Kingdom, 25. veljače 2014.
Convinient great location

Location beach access local food
6
Great hospitality and caring. Better range of breakfast would be better
Tommy D. Parovi Sweden, 10. veljače 2014.
close to the beach

location, clean rooms, nice staff
8
We have stayed a few times in this hotel because of the perfect location close to the beach, the clean rooms and the nice staff
Paul C. Parovi United Kingdom, 6. veljače 2014.
Terrible

None
3
Shower did not work all the time we were there. Safety box broken, Staff poor response to problems.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yaya Residence PhuketYaya Residence Phuket - UlazYaya Residence Phuket - RecepcijaYaya Residence Phuket - Spa centarYaya Residence Phuket - Spa centarYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - KupaonicaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Spa centarYaya Residence Phuket - Spa centarYaya Residence Phuket - Spa centarYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - KupaonicaYaya Residence Phuket - PredvorjeYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska sobaYaya Residence Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02