Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yesinn @Causeway Bay

2/F, Nan Yip Building, No.472 Hennessy Road (entrance on Tang Lung St.), Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Recepcija Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Kuhinja
Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Vrt Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Vrt Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Vrt Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Vrt Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Vrt Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Vrt
Područje Causeway Bay Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1298recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1298)
Razvrstati po:
Anthony A. Solo putnici Indonesia, 5. veljače 2016.
The locker card didn't work took some time

Clean and good bathroom
7,3
Had a good rest but since it's strategic, u may hear vehicle sounds passing by
Prijavi ovu recenziju
Byeongkyu M. Solo putnici South Korea, 3. veljače 2016.
great place

good location
7,7
it's a good place to stay and reach anywhere
Prijavi ovu recenziju
Miriam F. Solo putnici Canada, 19. siječnja 2016.
You get what you pay for, ish

Great rooftop patio & 4th floor terrace, lovely cleaning staff, great
6
Prijavi ovu recenziju
Ryu S. Solo putnici Singapore, 17. siječnja 2016.
I'm disapointed. I don't want to stay anymore.
3
Firsy, reception Staff is very very rude and no smaile, no explain about hotel, not kind. Second, The hotel location was difficult to find. Third, Room is very cold, I bet you can not sleep without wearing socks. Finnaly, breakfast is not included. Even though someone gives me free stay there, I will reject it. It'S very worst hotel for me.
Prijavi ovu recenziju
Bingjie D. Solo putnici China, 6. siječnja 2016.
Comfortable

It has great location and the room is cozy
10
The mixing room is quite than female room. Maybe it depends on roommates.
Prijavi ovu recenziju
Jangmi L. Solo putnici South Korea, 31. prosinca 2015.
best hostel in causeway

chances to meet the good people. best location. clean room.
8
Prijavi ovu recenziju
Jeongeun O. Solo putnici South Korea, 27. prosinca 2015.
good connectivity

price. location. clean
7,3
good
Prijavi ovu recenziju
Cing M. Solo putnici Malaysia, 12. prosinca 2015.
Convenient, budget and clean hostel for Solo trip

Great location and Clean
8,7
I had a good stay in Yesinn Causeway Bay hostel during my solo trip! This was my first solo trip and my first hostel stay in Hong Kong. I in 9 female dorms and overall was an awesome experience where the bed and toilet are clean with private locker. Staffs are friendly and they can speak good English, Easily access to convenient stalls, restaurants, and shopping mall. It's only 5 minutes walk to causeway bay MRT station and about 10-15mins walk to Sogo and Time Square.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer V. Solo putnici Philippines, 9. prosinca 2015.
Love this hostel, except for 2 very rude staffs

nice and clean rooms, good location, roof top
9
Whenever I'm in Hong Kong, I always stay here. Everything is almost perfect, everyone was friendly and helpful. Manager Kenneth was really accommodating and kind, Joe (my favorite) was hardworking and always pleasant, Jenny is also a good one and cool. But I don't know with Jolly and Joana, these two were rude and not doing their job right. Especially Jolly, she has to learn to stop talking behind people's back. She won't know that a guest can understand Chinese language as well. We are guests, so I think Jolly and Joana must learn what good customer service is or how their job works. I hope the owner will get what I mean.
Prijavi ovu recenziju
Danim N. Solo putnici South Korea, 17. studenog 2015.
Good

location
8,7
good wifi, nice location. But you need to be lucky to have nice roomates.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yesinn @Causeway Bay Hong KongYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - KuhinjaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - VrtYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07