ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yesinn @Causeway Bay

2/F, Nan Yip Building, No.472 Hennessy Road (entrance on Tang Lung St.), Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotela Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Balkon/terasa Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Balkon/terasa Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Balkon/terasa Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Predvorje Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Recepcija Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Recepcija Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Yesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1022recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1022)
Razvrstati po:
Alyssa K. Solo putnici United States of America, 26. studenog 2014.
Great for Solo travelers!

Easy to meet people in the common area. I loved the roof top; a great place to relax after a busy day exploring.
9
I came to Hong Kong as a solo traveler. Yesinn creates an environment that allows you to meet travelers easily. I met people minutes into my stay. I agree that this is the best hostel in HK!
Ivari K. Poslovni putnici Estonia, 22. studenog 2014.
excellent location

locaiton, value, central
8
as expected
Mu Y. Solo putnici Malaysia, 19. studenog 2014.
Very convenient location great place good price.

Price. location. confortable
10
Very clean and comfy.
Adam P. Parovi United Kingdom, 12. studenog 2014.
great location

clean helpful good location free wifi
6,7
Daniel C. Poslovni putnici Brazil, 3. studenog 2014.
Spectacular location

Local Local Local
6,7
Yesinn is good! Could be better if the rooms were cleaner. But a good spot. Good service, very good climate. I'd always.
Ann V. Solo putnici Netherlands, 1. studenog 2014.
Great!

Room space, location, roof garden
8,3
I had a great time here! Slept in a 9 person dorm. Room is clean and there is enough space, there are big lockers for your bag. There is air conditioner. Bathroom is clean and also roomy, but in the morning it can be busy. Beds are clean and comfortable and there is little privacy due to curtain. Location is in the center, lots of shops, mtr is a 2 minutes walk. Roof garden is a great place to meet new people, you can just sit there with you own bought beer from the 7 eleven around the corner :)
Heeyoon C. Solo putnici South Korea, 29. listopada 2014.
YesInn Yes yes yall

accessibilty, price, hospitality
10
Much Better than expected, I Will stay here when visiting hongkong again
Ethan C. Solo putnici United States of America, 27. listopada 2014.
Renovated, pretty, y'all should stay here.

1) location was good, 2) even shared among 8 people it was comfortable, 3) renovated place looked nice, clean bathroom, and had locking storage boxes.
9
Backpackers or cheapskates like me should stay here. It's shared space but thats okay because it's a nice place to put your head down at night, after partying like me, or something of the sort.
Wai L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. listopada 2014.
3 night stay

location, cleaniness
7,7
Lee Y. Poslovni putnici Taiwan, 9. listopada 2014.
soso hotel

soso hotel
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yesinn @Causeway Bay Hong KongYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Interijer hotelaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Balkon/terasaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Balkon/terasaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Balkon/terasaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - PredvorjeYesinn @Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - RecepcijaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaYesinn @Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07