Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yin Serviced Apartments

97A Wellington Street, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yin Serviced Apartments Hong Kong - Interijer hotela Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska soba Yin Serviced Apartments Hong Kong - Posao Centar Yin Serviced Apartments Hong Kong - Vrt Yin Serviced Apartments Hong Kong - Posao Centar
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 133recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (133)
Razvrstati po:
Jamie T. Poslovni putnici United Kingdom, 21. lipnja 2015.
/

/
7,3
/
Wong T. Parovi China, 13. lipnja 2015.
Nil

Nil
8
Lim Y. Grupe Hong Kong, 7. lipnja 2015.
Miss Lady

large open area, large bathing facilities and quite good for party with few girls
6
Taylor T. Poslovni putnici United States of America, 1. svibnja 2015.
Good

Good
10
Great place
Thong S. Parovi Malaysia, 6. travnja 2014.
Excellent stay in the apartment

Cleanliness, roomy and beautifully renovated
8,3
We have a pleasant stay in the apartment, it's roomy, clean and nicely renovated, will come back again
Mark R. Poslovni putnici Australia, 8. veljače 2014.
clean, modern, good location

clean, modern, good location
8,7
pleasant all round considering you are staying in such a built up area, cant complain about seeing your neighbour in the next building so clearly
Yip C. Obitelji sa malom djecom China, 6. veljače 2014.
It's a taste of local life of Hong Kong

Location surrounded by local restaurants. Sapcious room, and it's a service apartment.
7,7
15 meters away there is a local fruit market, surrounded by local restaurants, and chinese cafe. 2of them are very famous wanton noodles.5 mins walk to the central, where the big brands are. It's a service apartment, so I won't expect they have much service like a hotel, but it's in a city, it's so easy to find restaurants nearby, convenient store is just down stairs. Room is about 50square meters. For the price and location, it's acceptable.
Young I. Poslovni putnici South Korea, 11. siječnja 2014.
must place to try out young or old

modern clean convenient and staff very. kimd and helpful
10
Super in all way but would be good to habe them do survey direct as well. I left a pair of gloves in the closet. Wish i can find it
Rico W. Parovi Indonesia, 1. siječnja 2014.
Superb...!!

Room,clean,location
8
Yim T. Grupe Hong Kong, 25. prosinca 2013.
it was great

clean room
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yin Serviced Apartments Hong KongYin Serviced Apartments Hong Kong - Interijer hotelaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Gostinjska sobaYin Serviced Apartments Hong Kong - Posao CentarYin Serviced Apartments Hong Kong - VrtYin Serviced Apartments Hong Kong - Posao Centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02