Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

YK Patong Resort

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Bazen YK Patong Resort Phuket - Dvorana za fitness YK Patong Resort Phuket - Dvorana za fitness YK Patong Resort Phuket - Bazen YK Patong Resort Phuket - Bazen YK Patong Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji YK Patong Resort Phuket - Bazen YK Patong Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji YK Patong Resort Phuket - Pub/salon YK Patong Resort Phuket - Recepcija YK Patong Resort Phuket - Predvorje YK Patong Resort Phuket - Restoran YK Patong Resort Phuket - Restoran YK Patong Resort Phuket - Ulaz
YK Patong Resort Phuket - Interijer hotela YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba YK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 201recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (201)
Razvrstati po:
Thomas D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 3. srpnja 2015.
..

location,pool,price
7,7
Prijavi ovu recenziju
Leon P. Parovi United Kingdom, 20. lipnja 2015.
Great stay

Huge bed and room, swimming pool, friendly staff
10
My girlfriend and I stayed here but as it was low season it rained a lot. It was so cheap to stay here and we found ourselves something to do every day besides of the weather. Lovely little pool as well. Bed was great and room itself was fantastic. Would definitely recommend.
Prijavi ovu recenziju
Siu F. Parovi Hong Kong, 17. svibnja 2015.
cheap good

cheap clean good hospitality
8,3
Prijavi ovu recenziju
Kostas I. Solo putnici Greece, 3. svibnja 2015.
Gave me more than i wanted

Value for Money Room Comfort Cleanliness
10
I liked the pool the location the area has a night market. Walking to the beach it was 5 minutes for me, Bangla road is much much further.
Prijavi ovu recenziju
Ahmed A. Grupe France, 25. ožujka 2015.
air conditionnal no work in my room during 3 weeks

location, staff, price
7,7
Very good but 3 weeks whitout air conditionnal
Prijavi ovu recenziju
Tassawar R. Solo putnici Pakistan, 14. ožujka 2015.
Below average

Location
4,3
To some extent its good
Prijavi ovu recenziju
Mikko T. Solo putnici Finland, 11. ožujka 2015.
clean hotel

staff, clean, room size
5,3
little bit far from the beach
Prijavi ovu recenziju
Mikko T. Solo putnici Finland, 10. ožujka 2015.
nice hotel

clean, location, staff
6
Prijavi ovu recenziju
Mikko T. Solo putnici Finland, 9. ožujka 2015.
nice hotel

clean, location, staff
6
Prijavi ovu recenziju
Mikko T. Solo putnici Finland, 8. ožujka 2015.
nice hotel

clea, location, staff
5,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

YK Patong Resort PhuketYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - BazenYK Patong Resort Phuket - Dvorana za fitnessYK Patong Resort Phuket - Dvorana za fitnessYK Patong Resort Phuket - BazenYK Patong Resort Phuket - BazenYK Patong Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiYK Patong Resort Phuket - BazenYK Patong Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiYK Patong Resort Phuket - Pub/salonYK Patong Resort Phuket - RecepcijaYK Patong Resort Phuket - PredvorjeYK Patong Resort Phuket - RestoranYK Patong Resort Phuket - RestoranYK Patong Resort Phuket - UlazYK Patong Resort Phuket - Interijer hotelaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaYK Patong Resort Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01