ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street

Flat A, 2/F, Kin Hing Bldg, 52-54 Argyle Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Yue Ka Hotel
Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Kupaonica Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Ulaz Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Ulaz Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Eksterijer hotela Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Kupaonica Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interijer hotela Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Prijevoz u blizini Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Eksterijer hotela Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Ulaz Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Kupaonica Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interijer hotela
Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Kupaonica Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska soba Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Kupaonica Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Kupaonica Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interijer hotela Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Predvorje Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 5
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 54recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (54)
Razvrstati po:
Christine Q. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. rujna 2014.
Best value

Location, cleanliness, friendly staff
9,3
The place was such a surprise in the busy Mongkok area. The room was small but was very clean and had the basic necessities. The family room had beds are big enough for a party of four. The staff was very friendly and accommodating. Our flight was delayed so we arrived at the hotel 11PM, and they were there waiting for us. On the day we left, it was during the rush hour. With young kids and several luggages, getting to the train or bus station would be a challenge. The hotel called a cab for us and all we had to do was wait at the curb. Even the cab driver was friendly. This hotel is highly recommended.
Yi C. Poslovni putnici Taiwan, 18. rujna 2014.
budget inn

economy, location and friendly staff
6,3
C T. Poslovni putnici Taiwan, 17. rujna 2014.
OK

OK
7,7
Chiong L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. rujna 2014.
Chiong

location
6
Good
Cheng H. Grupe Singapore, 25. srpnja 2014.
Dubious building, small room but decent bed/shower

Cheap, good central location, free Wifi
7,3
It was a decent stay but the building itself was extremely old, dubious, dodgy and kinda scary. The rooms itself was small and cramped (as expected) but the aircon, wifi, bed was good and given the price (relative to others in Hong Kong), it was acceptable. But my advise would be to up your budget to get a slightly better experience.
Hui M. Grupe Malaysia, 15. srpnja 2014.
Convenient location, comfortable stay

Location, Staff service, Price
7,7
Comfortable stay, convenient location, enjoyed our stay there. The room was clean and the staff was very friendly.
Yang J. Grupe Singapore, 14. srpnja 2014.
Excellent!

Friendly helpful staff, good location, clean
10
Our flight was very early in the morning so we arrived at the hotel at about 9am. Even though we cant check in early, the staff was very helpful and allowed us to drop our baggage at the counter. They allowed us to check in once the previous guests moved out! Location is excellent! Right beside ladies market and 2 mins awhile from argyle centre! Room is clean and cosy, just nice for the 3 of us. Value for money!!
Ahmad D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. srpnja 2014.
Good and reasonable price

Very close with shopping area
8,7
Close with shopping area and also public transport, I am recommended this hotel for you and I will be back there if I go to hongkong
Zainuddin M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. svibnja 2014.
Good

Near to MTR and Market
6
Siew H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. travnja 2014.
NICE

Strategic location
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong KongYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - KupaonicaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - UlazYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - UlazYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Eksterijer hotelaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - KupaonicaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interijer hotelaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Prijevoz u bliziniYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Eksterijer hotelaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - UlazYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - KupaonicaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interijer hotelaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - KupaonicaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Gostinjska sobaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - KupaonicaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - KupaonicaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Interijer hotelaYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - PredvorjeYue Ka Hotel - 52-54 Argyle Street Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B07