Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Predvorje Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Ulaz Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restoran
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2230recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2230)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Anthony D. Solo putnici Australia, 14. svibnja 2015.
I will stay again

Location, staff and nice room
9,3
Very pleasant stay
Li P. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2015.
Great Location!

location and friendliness.
8
we booked Deluxe room but got upgraded to Super Deluxe room. Room facilities is good but things feel like been left in use for quite some time. Staff is very friendly to offer help.
Louis W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. svibnja 2015.
favorite hotel in kuta

location, price, facilities
8,3
we are returning customers for many years already always choose yulia when we are in kuta
Tong H. Grupe Malaysia, 28. travnja 2015.
Hotel with good location

Location, Clean and nice front desk staff
7
Good location and room is clean room. Front desk staff is nice. Too bad I got the room at the very end. In front of the location where the staff making wooden chair at the morning. No Compliment breakfast.
Min H. Obitelji sa malom djecom Myanmar, 27. travnja 2015.
Relaxing

Food, Relax and Services
3,7
Siti S. Grupe Singapore, 27. travnja 2015.
Nice quiet villa located in the hearts of Kuta.

Nice friendly staff. Clean rooms.
8
Been staying here for the 3rd time whenever i came to Bali and it has been a pleasant stay for me. 5 mins walk to the beach and the shopping mall and it's near to alot of shops and eateries. I will definitely be staying here again for my next trip.
Inderjit S. Parovi Malaysia, 6. travnja 2015.
Hotel right in kuta town

location, food & staff
8,3
Staff were very attentive however this hotel can't seem to accommodate our requests for a half day extension at a reasonable rate while other hotels in 3 star range are able to do so at a minimum charge. Twin rooms are more spacious and comfy.
William B. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2015.
A lovely sanctuary in a busy place

Location, friendly staff, pleasant rooms
8
Very enjoyable. I will definitely return.
William B. Solo putnici Australia, 25. ožujka 2015.
Oasis

Location, staff, vslue
8
It was very pleasant in every way.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - PredvorjeYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - BazenYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - UlazYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - RestoranYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

AS-AGWEB-3B07