ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Predvorje Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2182recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2182)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Suraya S. Grupe Malaysia, 24. siječnja 2015.
Value for money

Location. Staff. Nice room
9
Satisfied
Tian Y. Grupe China, 21. siječnja 2015.
average

location good. food nice.
6
Average service and room is not as nice as hotel in ubud for the same price
Norasyikin A. Parovi Malaysia, 20. siječnja 2015.
Good location. friendly staff. clean room

Good location.
8,3
Great.
Nurzati N. Grupe Malaysia, 9. siječnja 2015.
location

location,value for money,food
9,7
Near to everything and cheap
Henry W. Grupe Indonesia, 7. siječnja 2015.
Nice location hotel with affordable price

Location, price, room comfort
8
This is my first stay to Yulia Beach Inn hotel. I can say this hotel provides the best price for its location (very close to Kuta Beach). They have ample parking lot for car & motorbike. The only bad thing about this hotel is only their breakfast, because it's not buffet type & the size is considered small. Nonetheless, I will definitely consider to stay again in this hotel if I visit Bali.
Jaji S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 6. siječnja 2015.
Good Hotel

Swimming pool , strategic location , breakfast
8,3
This hotel is good but when I paid Extra bed , we didn't get extra bed
Shirianti W. Parovi New Zealand, 6. siječnja 2015.
apsolute value for money!

the hotel room was clean, we also got a free upgrade! the bed was beautiful, large clean bathroom. i was very imressed!
10
I only had a couple hours there before flying off. The staff were so polite and taxi arrived before 5am as planned and yeah, overall was great! Though they need wifi in the rooms...
Tjen J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. siječnja 2015.
Great Location

1. Close to Beach & Shopping Centre 2. Good Food 3. Comfortable
7,7
Ali A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2014.
Kind of Foods and menu was so poor, no wifi there

Location are very near to the beach and All Kuta Street shop
7
We were not to happy with overall Condition

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - PredvorjeYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C04