Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Predvorje Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Ulaz Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restoran
Područje Kuta Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2261recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2261)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Prijavi ovu recenziju
Esther C. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. srpnja 2015.
Great location

Staff are extremely helpful and friendly. The hotel location is central in kuta but very quiet, away from the hustle and bustle.
8,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Liang W. Obitelji sa malom djecom China, 26. srpnja 2015.
good inn for recommand

lacation ,eat,facility
10
Prijavi ovu recenziju
Olli T. Solo putnici Finland, 21. srpnja 2015.
Clean comfortable rooms and good service

Polite personnel, clean comfortable rooms, central location
8,3
I felt very welcome from the start till end of my 5 day stay. Staff were very polite and helpful. Good selection and quality of breakfast. I especially enjoyed Egg benedict! Room was quiet, clean and spacious enough.
Prijavi ovu recenziju
Elaine F. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
good location & friendly staff

Good Location & Friendly Staff
6,7
I was happy that they upgrade my room to super deluxe without any extra charges but unfortunately the super deluxe room aircon and exhaust fan sounds noisy.
Prijavi ovu recenziju
Tan S. Grupe Malaysia, 16. srpnja 2015.
value for the money

staffs are friendly and helpful.
8,3
a short distance walk to the kuta beach, discovery mall.
Prijavi ovu recenziju
Joel K. Parovi Netherlands, 3. srpnja 2015.
Nice but not perfect

Location, food, friendly staff
7,3
Overall impression was not bad but a few things where not 100 %, bed(matrass) not comfortable, tv was realy bad, shower (water running out a few times while in shower) ,toilet keeps running, beside these points the stay was not all bad, Yullias Kitchen was very good at breakfast and dinner, location is spot on and a friendly staff!
Prijavi ovu recenziju
John A. Parovi Australia, 25. lipnja 2015.
Great Hotel

Location, people and ambiance
9
We love the Yulia and have stayed there many times before and will continue to use this hotel. The garden is amazing. Well done Yulia
Prijavi ovu recenziju
Jennifer K. Parovi Australia, 19. lipnja 2015.
Very comfortable stay.

Location is excellent..breakfast always good..pool small but always clean..
7,7
Enjoyed our stay..bit difficult to communicate with staff..due to lack of I D ' s.you need to know who you are talking to..would definitely stay again next year..
Prijavi ovu recenziju
Tomas E. Parovi Australia, 16. lipnja 2015.
My review

Very affordable, central in kuta, rooms comfatable
8,7
Was there for a week staff are very polite and very helpful rooms good value my room 802 bit noisy as its next to the car park the hot water pressure was was very bad it was fixed very quick I would stay again
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - PredvorjeYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - BazenYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - UlazYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - RestoranYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02