Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2366recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2366)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Prijavi ovu recenziju
Siddhi M. Obitelji sa odraslom djecom India, 19. svibnja 2016.
Good place in the heart of kuta
6
I expected a very basic hotel for the price we payed during the reservation...but to my surprise, it turned out to be far better than what i had expected...they upgraded our room and gave us 2 interconnected rooms...good facilities....just 5 mins walk to the beach and the shopping street
Prijavi ovu recenziju
Mohd A. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2016.
No air corn
5,7
This is the only Hotel I enjoyed the most during my stay in Bali for past few years but during my recent stay; the room given was terrible. Air conditioner not functioning, low water pressure, safety box out of battery and maintenance not willing to repair on timely manner. The next day I've been given another newly renovated room but sadly again the aircorn was not cold enough. I think, they need to take this comment seriously and maintain the hotel facilities like they before.
Prijavi ovu recenziju
Mohd A. Solo putnici Malaysia, 16. svibnja 2016.
Need Immediate Maintenance
5,3
This is the only Hotel I enjoyed the most during my stay in Bali for past few years but during my recent stay; the room given was terrible. Air conditioner not functioning, low water pressure, safety box out of battery and maintenance not willing to repair on timely manner. The next day I've been given another newly renovated room but sadly again the aircorn was not cold enough. I think, they need to take this comment seriously and maintain the hotel facilities like they before.
Prijavi ovu recenziju
Ron W. Parovi Australia, 14. svibnja 2016.
yulia
6,3
great place to go . central to everything and what is not close enough to walk there is an abundance of taxi's that go past the front. staff are friendly and helpful
Prijavi ovu recenziju
Wiharja S. Grupe Indonesia, 5. svibnja 2016.
Good
5,7
Lication location location
Prijavi ovu recenziju
Jijo A. Parovi Singapore, 3. svibnja 2016.
Nice place
5,3
Gud location..greeny. enjoyed my stay dre.
Prijavi ovu recenziju
Richard R. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 24. travnja 2016.
Great Hotel
5,3
Our family has stayed at the Yulia many times and will continue to do so. The staff are extremely friendly, happy to help with any questions and look after you very well. The rooms are clean and have enough room for our needs. We would recommend the Yulia as a great family or singles hotel. Great location and great staff. Rasmussen Family
Prijavi ovu recenziju
Neeraj K. Parovi India, 22. travnja 2016.
Excellent Location
6,7
Location is good, near to beach area and pub area. Worth of money.
Prijavi ovu recenziju
Siti S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. travnja 2016.
Good
5,3
My first choice whenever i go to Bali. Friendly staffs, good location, easy access to anywhere (food, shopping).
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - SadržajiYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Hrana i pićeYulia Beach Inn Hotel Bali - SadržajiYulia Beach Inn Hotel Bali - SadržajiYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07