Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Predvorje Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Ulaz Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restoran
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt
Područje Kuta Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2271recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2271)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Prijavi ovu recenziju
Dawn P. Parovi Australia, 1. rujna 2015.
Yulia's Beach Inn Hotel, Kuta

Location, food/dining, staff
8,3
Very good, staff very friendly, meals as always excellent
Prijavi ovu recenziju
Chung Y. Grupe Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Bali vacation on 2015

Location, Food and
8,3
Prijavi ovu recenziju
Freddy A. Solo putnici Australia, 22. kolovoza 2015.
Small Classy Hotel

Food, Staff, Location
10
It is about the highest priced hotel in the circle of the area however, it is worth every penny. Staffs are professional and courteous. Breakfast and Dinner are great with wide variety of menus. Room is spacious and very clean. Nicely trimmed garden, well kept with big caramel fruit tree at the front, just exquisite. Plenty of squirrels around too!!! make sure book super deluxe room. Deluxe room is great too
Prijavi ovu recenziju
Jeevan J. Parovi Malaysia, 13. kolovoza 2015.
air-conditioner not chill enough, beds are old.

location
6,3
Good, stayed most time out of the room.. Find this hotel in central location and decent breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Jean-Michel D. Parovi New Zealand, 12. kolovoza 2015.
Best value for money in Kuta

Location, Cleanliness, good staff
9,3
Spent 1 night best hotel in Kuta, Highly recommended
Prijavi ovu recenziju
Yiu C. Grupe United States of America, 10. kolovoza 2015.
Excellent Hotel

Location, Price, Staff
9,7
I stayed at the Yulia Hotel aug 1-9 with my family and we booked 8 rooms. This is one of the best hotels in Kuta. The staff is always ready to serve you with whatever you need and they are sooooo friendly. The rooms are clean, the bed is very comfortable, the food is delicious, the hotel is just a 2 minute walk to kuta beach and kuta square and my wife loves the bathroom! everyone enjoyed their stay and we plan to stay at the Yulia when we return to Bali next time.
Prijavi ovu recenziju
Muhammad Y. Parovi Singapore, 6. kolovoza 2015.
Hospitality

Room service, staff , location
7,7
I would like to thank Mr Mega and staff for the hospitality in providing good services to me and my husband.. Thank u for the birthday cake and the room..
Prijavi ovu recenziju
Antoine S. Solo putnici Lebanon, 4. kolovoza 2015.
Oasis in the city

Location , pool and garden , breakfast
9
Great location, 3 min to beach 5 min to night life, Friendly stuff. Nice pool and garden Breakfeast from menu, eggs station . best rooms on garden level near the pool. Good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Henry R. Parovi United Kingdom, 29. srpnja 2015.
A Great Spot in Kuta

Location, Staff, Comfort
7,7
When I arrived at Yulia I was quite sick and I asked them if I could check in slightly early, unfortunately that wasn't possible. In fact they couldn't check me in on time either. So I was a bit put out at having to wait for a room in the restaurant with a fever. That being said, they upgraded us for free and when we finally got to our room we were very pleased. The location is a stones throw from Kuta beach and walking distance to the shops and bars. I recommend eating out as there is much better food at lowers prices just outside the hotel. Overall though. very happy here.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - PredvorjeYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - BazenYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - UlazYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - RestoranYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07