ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotela
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2104recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2104)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Fayyaaz M. Parovi Bangladesh, 13. rujna 2014.
Nice hotel close to beach

location, food, pool
9,7
We stayed in this hotel for 3 nights and it was a pleasant stay. It was close to the beach. There were many good restaurants and shopping areas nearby. We would definitely stay here again.
John A. Parovi Australia, 7. rujna 2014.
Great Value

Location, friendly, cost
8,3
We have stayed many times here and have always enjoyed it.
Merrilyn M. Parovi Australia, 6. rujna 2014.
Location Location

Location,Quiet,Comfortable
8
Had a great stay at the Yulia. Rooms cleaned daily. Fresh towels. Very close to Kuta Square and Kuta Beach. Staff very friendly and happy to help. Will be staying again next year. Thanks Yulia.
Enrico S. Solo putnici Philippines, 6. rujna 2014.
My return to Yulia Beach Inn in Kuta, Bali

Location, Ambience, Efficient Staff
8,7
It was my second time to stay in the hotel. I was obviously satisfied the first time around so I made it a point to book there again when I came back to Bali.
Judson S. Solo putnici Australia, 2. rujna 2014.
Great find

Staff food location
8,7
Very enjoyable nothing was too much trouble for the staff. Excellent location. Lovely food catering well for vegetarians when asked. Would definitely go back
Shawn B. Solo putnici Malaysia, 2. rujna 2014.
Its the best place with affordable price

The food, the room and the location
10
Not my first time. Has and will always be my choice
Annamalai A. Solo putnici United States of America, 30. kolovoza 2014.
A nice place to stay in Bali...

Location, Food, Friendly Staff
8,7
Very good experience.
Nicola S. Solo putnici United Kingdom, 29. kolovoza 2014.
Oasis

Location, staff, rooms
10
Comfortable as always. 3rd time staying here and wouldn't stay anywhere else in Kuta
Leong Y. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Value of money, Good location

close to beach and shop, reasonable price, nightlife
8,3
the bathroom was not good because sometimes the water is too hot sometimes is too cold, very hard to adjust, and a bit dirty. but the location is very nice. 5 mins walking distance to Beach Walk Shopping Mall, 10-15 mins to Discovery Mall. But overall is fine.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

AS-AGWEB-3B03