ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen Yulia Beach Inn Hotel Bali - Predvorje Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Ulaz Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Restoran
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2204recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2204)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Ahmad S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. veljače 2015.
Very nice and comfortable hotel

friendly staff, clean environment, suitable for my family vacation
9,7
maximum star for this hotel. i think it is a very nice to travel with the young children. the environment is very clean and the place is located just few minutes to kuta beach and shopping places.
Irwan S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. veljače 2015.
value for money

good location, attentive staff, value for money
7,7
good location, attentive staff, value for money
Du J. Obitelji sa odraslom djecom China, 17. veljače 2015.
Worth the price

Location, little garden, other service
6,7
I stayed 3 nights ther with my parents, overall is ok, I booked 4 months ago so i think it worth the price. The outside looks good but in the room is very simple, sometimes ants on the wall, it's anout 5 mins walk to the kuta beach.
Anna M. Parovi Australia, 15. veljače 2015.
Briillant

Location,clean,value for money
9,7
We had a relaxing time ,beautiful little hotel .will stay again.
Barathan P. Parovi Singapore, 10. veljače 2015.
Great Value and Great stay. Perfect location

1. The Balinese landscape 2. The Room Cleanliness 3. The Friendly Staff
9
Great Stay and very well looked after. Great location and Hotel has a good restaurant. Just a short walk to the Beach. Kuta is known to be hectic and a Party place but Yulia Inn really lets you wind back and unwind in a peaceful and tranquil setting.
Teh C. Parovi Malaysia, 3. veljače 2015.
Fantasatic

space, cleanliness, value for money
9
A fantastic place. For the price you pay, you get 5 star service and facilities.
Rhiana P. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. veljače 2015.
Comfortable stay

Value for money, location, cleanliness/comfort
9,7
Hairudin J. Parovi Malaysia, 1. veljače 2015.
Recommended for first timer

Helpful receptionist and staff. Upgrading our room to superior deluxe. Daily change with permission.
7
Zulkanain A. Poslovni putnici Malaysia, 28. siječnja 2015.
nice for family stay

location..newly refurbished room..
8,3
Its a villa type accomodation..Was upgraded to the grand deluxe..simple ameneties(no toothbrush) ..was given the opportunity to view other rooms category too..their bathroom and bed are clean n comfortable,that is what i need..this is a right place if you plan to spend most of your time at the villa..But you wont be able to connect wifi in the room,.no problem to me as i have a 1gb internet package subscribed for idr30,000 a month..i have access to internet whereever i go..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - BazenYulia Beach Inn Hotel Bali - PredvorjeYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - BazenYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - UlazYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - RestoranYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A06