ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Yulia Beach Inn Hotel

Jl. Pantai Kuta 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasa Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotela Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotela
Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Kupaonica Yulia Beach Inn Hotel Bali - Vrt Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba Yulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 41

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2158recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2158)
Razvrstati po:
Domagoj M. Obitelji sa malom djecom Croatia, 16. studenog 2013.
Blizu svega što je bitno, Miran hotel za odmor

povoljna cijena, odlična lokacija, dovoljno mirno za odmor, ljubazno osoblje
8,7
Keith M. Solo putnici Australia, 8. prosinca 2014.
Great hotel with excellent food

Food is great.. Nice clean room.. Great location
9
Small hotel in great location Totally Recommend it
Jia Q. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. prosinca 2014.
Worth staying

Location, friendly staff, and good service
8,7
Value for money
Susan C. Solo putnici Australia, 6. prosinca 2014.
Enjoyable stay

Location,value for money and friendly staff.
10
I really enjoyed my stay. No complaints. Will definitely stay again.
Elry J. Parovi Indonesia, 30. studenog 2014.
Late Nov 2014's stay was enjoyable

surrounding is quite, room comfort, staff
7
It was nice and thinking to stay over there on my next visit. But be aware of traffic jam hour when we're thinking to drive instead of walk.
Mark P. Parovi Philippines, 25. studenog 2014.
Very nice hotel clean affordable

Affordable, Near tourist spots, clean and nice staff
9,3
Yuh K. Parovi Malaysia, 24. studenog 2014.
bad services
4,3
i booked my room half year ago and requested a king bed room. they provided me twin bed room without informing me. when i reach the room and just found out the room is a twin bed room with 2 single bed. am having my honeymoon and yet asking us to stay twin bed room?? i requested to change the room and the manager told me that they are fully booked?!!! i booked the room half year ago and mention i want a king size bed!! and now you told me fully booked? what the hell on earth then you should ask us to choose either twin bed or king size bed!!! and the wifi is no function at all!!! saying that will function outside room, swimming pool, restaurant and lobby. what the!! it doesnt work at all!! even i try connect at lobby and no function. asking the staff and they said got problem! two nights am staying there and 2 night no function?? couldnt fix at all?? bad service!!
Sujay M. Obitelji sa malom djecom India, 23. studenog 2014.
Very nice hotel at a great location

Room, location, food
10
Very nice
Revi N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. studenog 2014.
Simple and warm hotel

Location, location and value for money
6,3
This is my second visit to this hotel and we only stay for 1 night because we only stay for transit and move to another hotel on the next day. this hotel located in a very strategic area, 5 minutes walk to Kuta beach near Inna hotel, 3 minutes to Dullang Resto and 15 minutes walk to Discovery mall. Very convenient and nice hotel.
Ma. I. Parovi Philippines, 12. studenog 2014.
Yulia Bali Inn

It was really near the beach and was in the middle of Kuta, their rooms were really clean, and the hotel itself was simply beautiful
9
I loved my stay!!! Although, I'm not sure if they have room service cause most of the time they asked me to pick up stuff at the lobby but that's fine.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Yulia Beach Inn Hotel BaliYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Balkon/terasaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Eksterijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Interijer hotelaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - VrtYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - Gostinjska sobaYulia Beach Inn Hotel Bali - KupaonicaYulia Beach Inn Hotel Bali - Bazen

recenzije korisnika - Yulia Beach Inn Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C02