Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zing Resort & Spa

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Plaža Dong Tarn, Pattaya, Tajland 20260 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Zing's Ganymede Resort & Spa
Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Dvorana za fitness Zing Resort & Spa Pattaya - Recepcija Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Vruća kupka Zing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotela Zing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotela Zing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotela Zing Resort & Spa Pattaya - Ulaz Zing Resort & Spa Pattaya - Apartman Zing Resort & Spa Pattaya - Recepcija
Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Sadržaji Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Predvorje Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće
Područje Plaža Dong Tarn Broj soba: 37

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 637recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (637)
Razvrstati po:
Chan T. Solo putnici Malaysia, 30. kolovoza 2015.
Clean room and comfort, value for money

Good location, short walking distance to beach, room is clean and comfort, good value for money
7,3
Prijavi ovu recenziju
Willy M. Parovi Netherlands, 21. kolovoza 2015.
veel vrouw/kind

Nice pool, good room, perfect location 5 min walk from beach
7,3
Hotel even has childeren and women. jaquzi does not work.
Prijavi ovu recenziju
Chan T. Solo putnici Malaysia, 16. kolovoza 2015.
Clean, comfort and value for money

Good location, short walking distance to the beach, hotel near to the main road, value for the money
7
Comfort, clean and good location
Prijavi ovu recenziju
Timothy T. Parovi United Kingdom, 16. kolovoza 2015.
Good all round hotel

Location, Swimming Pool & Comfort
9
Although there is some refurbishment currently going on, it will be nice to see the changes that are being made - no excessive noise. Although not a problem to us, we think the Hotel policy provided to Agoda should be changed as it appears this hotel is no longer restricted to above 18 year olds. Now it appears to be a good all round hotel in this mainly gay area
Prijavi ovu recenziju
Errol B. Solo putnici Australia, 4. kolovoza 2015.
A good choice for as break in Pattaya.

Location. Comfort/facilities. Value for money.
9
I would definitely return to this hotel in the future.
Prijavi ovu recenziju
Ching C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Overall is satisfied

Location, room spacious & nice pool
7
Overall is satisfied
Prijavi ovu recenziju
Ching C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Overall is satisfied

Location, room spacious & helpful staffs
7
Overall is satisfied but there was cigarette smell left in my parent's room
Prijavi ovu recenziju
Malcolm L. Parovi United Kingdom, 17. srpnja 2015.
Fantastic

Location rooms swimming pool
9,3
We stayed for 11 days and everything about the Ganymede was as advertised. A fantastic place to stay especially if you are gay.
Prijavi ovu recenziju
Bradley V. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2015.
A great stay

Location, pool, rooms
9,3
Had a great stay here, clean and comfortable, would return without hesitation. It was however the low season and renovations were under way, wasn't such an issue as we weren't around during the day.
Prijavi ovu recenziju
Yuki A. Parovi Indonesia, 16. srpnja 2015.
Nice Swimming Pool

Pool, Beach, Nightlife
6
Nice Place, Clean and Spacy
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zing Resort & Spa PattayaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Dvorana za fitnessZing Resort & Spa Pattaya - RecepcijaZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - Vruća kupkaZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - UlazZing Resort & Spa Pattaya - ApartmanZing Resort & Spa Pattaya - RecepcijaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - SadržajiZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - PredvorjeZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - RecepcijaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - SadržajiZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Balkon/terasaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C02