Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zing Resort & Spa

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Plaža Dong Tarn, Pattaya, Tajland 20260 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Zing's Ganymede Resort & Spa
Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Dvorana za fitness Zing Resort & Spa Pattaya - Recepcija Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Kafić Zing Resort & Spa Pattaya - Vruća kupka Zing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotela Zing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotela Zing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotela Zing Resort & Spa Pattaya - Ulaz Zing Resort & Spa Pattaya - Apartman Zing Resort & Spa Pattaya - Recepcija
Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Bazen Zing Resort & Spa Pattaya - Sadržaji Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Predvorje Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Spa centar Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće Zing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće
Područje Plaža Dong Tarn Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 627recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (627)
Razvrstati po:
Ching C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Overall is satisfied

Location, room spacious & nice pool
7
Overall is satisfied
Prijavi ovu recenziju
Ching C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Overall is satisfied

Location, room spacious & helpful staffs
7
Overall is satisfied but there was cigarette smell left in my parent's room
Prijavi ovu recenziju
Malcolm L. Parovi United Kingdom, 17. srpnja 2015.
Fantastic

Location rooms swimming pool
9,3
We stayed for 11 days and everything about the Ganymede was as advertised. A fantastic place to stay especially if you are gay.
Prijavi ovu recenziju
Yuki A. Parovi Indonesia, 16. srpnja 2015.
Nice Swimming Pool

Pool, Beach, Nightlife
6
Nice Place, Clean and Spacy
Prijavi ovu recenziju
Bradley V. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2015.
A great stay

Location, pool, rooms
9,3
Had a great stay here, clean and comfortable, would return without hesitation. It was however the low season and renovations were under way, wasn't such an issue as we weren't around during the day.
Prijavi ovu recenziju
Dan M. Solo putnici Canada, 12. srpnja 2015.
nice hotel

location, pool ambience
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Solo putnici Australia, 22. lipnja 2015.
A reasonable place, let down by management

Price, pool, location
6,3
I've stayed at this hotel many times. If you like a Jomtien location, it represents good value for money. The standard rooms are fine for a couple of nights. This time I paid for an upgrade and was given a room in the main building. It was located on top of some air conditioners outside and they were constantly noisy - so I had to move. The main building (where the check in is) is inconveniently located for the pool. The upgrade was not worth the extra money. Day staff at the restaurant and the regular weekday girl at check in are very friendly and polite. The large girl who works the check in desk at night is lazy and impolite. When I had to go down to ask her for assistance, she had to be persuaded to assist, as it was just too much trouble for her. I found her whole attitude offensive. I gave this feedback to the manager the next day and advised him of my experience - and he could not have been less interested. He made an excuse for her then proceeded to ignore me and get on with his work. Two examples of "great" customer service! The pool is very nice, though pool staff are bored and disinterested. I found the breakfast a little overpriced for what it was. All in all, a reasonable and cheap hotel in a good location with a nice pool - looked after by a manager who seems not to care less about his own or his staff's attitude to customer service.
Prijavi ovu recenziju
Jesse B. Parovi United States of America, 19. lipnja 2015.
4/10 stars. Not worth the money

Fast cleaning service
5
They did not change sheets, left door open after cleaning. Stayed 3 nights and was disappointed with A/C and quality of room. There are many better hotels for the price. Stay somewhere else.
Prijavi ovu recenziju
Hamdan R. Solo putnici Singapore, 16. lipnja 2015.
a very nice comfortable hotel

location, bed, pillow
8
I have been here a few times before and they have kept their standards the same
Prijavi ovu recenziju
Akkawit B. Parovi Thailand, 8. lipnja 2015.
Nice hotel near gay area

clean, close to gay area and easy to travel around
7
We had a nice time. It is very close to gay area.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zing Resort & Spa PattayaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Dvorana za fitnessZing Resort & Spa Pattaya - RecepcijaZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - Vruća kupkaZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - UlazZing Resort & Spa Pattaya - ApartmanZing Resort & Spa Pattaya - RecepcijaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - SadržajiZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - PredvorjeZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - RecepcijaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - SadržajiZing Resort & Spa Pattaya - Eksterijer hotelaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - KafićZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i pićeZing Resort & Spa Pattaya - Balkon/terasaZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - BazenZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Spa centarZing Resort & Spa Pattaya - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05