ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zing's Ganymede Resort

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Plaža Dong Tarn, Pattaya, Tajland 20260 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ganymede- Resort & Spa
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Dvorana za fitness Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska soba Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Restoran Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Recepcija Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupka Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Ulaz Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Apartman Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Recepcija Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić
Područje Plaža Dong Tarn Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 545recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (545)
Razvrstati po:
Timothy T. Parovi United Kingdom, 15. prosinca 2014.
A nice place to stay in Jomtien

Swimming Pool, Comfortable rooms, Location
8,3
We have stayed at this hotel many time and despite a problem with the smell of cats in the stairwell and caterwauling at 05:00 am I am sure we will be back. The new reception staff were extremely helpful to us. The hotel does need to change their over 18 policy as we saw several families with children staying there.
Thomas S. Solo putnici United States of America, 13. prosinca 2014.
Great place to stay in Jomtien

Location, nice rooms and pool
9,3
Very good- I have probably stayed there 20 times since this hotel opened
Roy P. Solo putnici United Kingdom, 4. prosinca 2014.
The only hotel I ever stay at in Jomtien

location, cleanliness and the nice pool
9,3
Never have a problem here. There is now complimentary snack's at the bar early evening, a nice touch
Apoorv S. Parovi India, 18. studenog 2014.
Perfect little resort in a great location!

Friendly staff, Awesome location, Beautiful little hotel
8,7
Perfect! We needed to be away from all the noise and madness Pattaya had to offer, yet catch up with it. This pretty resort was super convenient, and very nice. We could get songthaew to virtually the entire places "that matter" in Pattaya right in front. Beautiful beach to walk on right next to it. Small, but functional rooms. Great stay!
John N. Solo putnici Denmark, 5. studenog 2014.
Very nice

Staff, room and pool...
8
Exelent..
John L. Solo putnici United States of America, 5. studenog 2014.
Good Value in a Good Location

Staff attentiveness, good location and a great value
9,3
A very pleasant stay in a good location. A great value with an attentive staff. I plan to return at my first opportunity.
Matheephat P. Parovi Thailand, 19. listopada 2014.
Nice location

nice room, great swimming pool, staff friendly
8
good location, room very big and comfortable
Tweed H. Parovi Australia, 12. listopada 2014.
Been often, go again

Location, staff, price
9,3
I have been here four times and will continue to stay here in the future.
Trevor G. Parovi New Zealand, 9. listopada 2014.
nice clean rooms

clean, pool, location
7,7
good happy to come again
Tanapat P. Parovi Thailand, 5. listopada 2014.
Great stay

Location, Staff, Room
8
Great location, Very friendly and helpful staff

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zing’s Ganymede Resort PattayaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Dvorana za fitnessZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - RestoranZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupkaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - UlazZing’s Ganymede Resort Pattaya - ApartmanZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - UlazZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupkaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Interijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - ApartmanZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkon/terasaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkon/terasaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Interijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Gostinjska sobaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić


AS-AGWEB-3A05