Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zing's Ganymede Resort

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Plaža Dong Tarn, Pattaya, Tajland 20260 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ganymede- Resort & Spa
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Dvorana za fitness Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Recepcija Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupka Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Ulaz Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Apartman Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Recepcija
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Sadržaji Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Predvorje Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće
Područje Plaža Dong Tarn Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 603recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (603)
Razvrstati po:
Agnel C. Solo putnici India, 15. svibnja 2015.
Excellent stuff

friendly, polite, good
9,3
Value for money, I like everything about this hotel.
Teeravat K. Solo putnici Thailand, 12. svibnja 2015.
Good value.

Rooom conditions , Price, and location
7,7
The hotel conditions was good, excepted the front desk staff unprofessional and not helpful.
Mohd H. Solo putnici Malaysia, 4. svibnja 2015.
Good to stay in Jomtien

Clealiness is my priority
9,7
Very good hotel to stay in Jomtien lots amusement around only 10 Baht to go to Pattaya City, not bad actually, i shall come to stay at the same hotel again in my next visit later. Regards, Hafiz-Penang, Malaysia
Chan T. Solo putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Value for Money

Good location, value for money, friendly staff
7,7
Comfortable bed, room is clean, great food around the hotel area
Patrick M. Parovi United Kingdom, 26. travnja 2015.
good stay

Location, hotel facilities and staff
8,7
Another excellent stay, after having problems with other guests having an all night party it was very quickly resolved by security at the hotel
Marc B. Solo putnici Belgium, 25. travnja 2015.
a nice place to stay

swimming pool, clean rooms, close to beach and transport to airport
8,7
A nice clean place close to the busterminal to go to the airport of Bangkok, not so far from the beach , quiet situated , not next to the big road, calm big swimming pool, Nice rooms with everything you need, TV, Wifi
Pakin P. Grupe Thailand, 24. travnja 2015.
Hidden gem

Cleanliness location wifi everything
10
Perfect
Pua K. Solo putnici Singapore, 16. travnja 2015.
great hotel ,good location and great food

great hotel ,good location and great food
9,7
great hotel ,good location and great food
Michel C. Parovi Netherlands, 15. travnja 2015.
cheap, clean, good, and value for money!

Pool, nice location, and good service
9,7
I've been coming here over and over. Normally i'm a critical person, but i felt really at home(as usual), and the service is excellent and personal. They also serve one of Pattaya's best coffees! The pool is maintained properly, so clearly the european (swiss) managing helps.a lot. Although clearly not a five star hotel, the service is just fantastic!! I'll be back!!!
Teeravat K. Solo putnici Thailand, 3. travnja 2015.
Good value.

Location , standard, staff
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zing’s Ganymede Resort PattayaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Dvorana za fitnessZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupkaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - UlazZing’s Ganymede Resort Pattaya - ApartmanZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - SadržajiZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - PredvorjeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - SadržajiZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkon/terasaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A07