Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zing's Ganymede Resort

41 3/85,86 Moo 12 Jomtien Complex, Plaža Dong Tarn, Pattaya, Tajland 20260 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ganymede- Resort & Spa
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Dvorana za fitness Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Recepcija Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Kafić Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupka Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotela Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Ulaz Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Apartman Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Recepcija
Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Bazen Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Sadržaji Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Predvorje Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centar Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće Zing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće
Područje Plaža Dong Tarn Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 588recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (588)
Razvrstati po:
Pakin P. Grupe Thailand, 24. travnja 2015.
Hidden gem

Cleanliness location wifi everything
10
Perfect
Pua K. Solo putnici Singapore, 16. travnja 2015.
great hotel ,good location and great food

great hotel ,good location and great food
9,7
great hotel ,good location and great food
Michel C. Parovi Netherlands, 15. travnja 2015.
cheap, clean, good, and value for money!

Pool, nice location, and good service
9,7
I've been coming here over and over. Normally i'm a critical person, but i felt really at home(as usual), and the service is excellent and personal. They also serve one of Pattaya's best coffees! The pool is maintained properly, so clearly the european (swiss) managing helps.a lot. Although clearly not a five star hotel, the service is just fantastic!! I'll be back!!!
Teeravat K. Solo putnici Thailand, 3. travnja 2015.
Good value.

Location , standard, staff
9
Lau T. Grupe Malaysia, 2. travnja 2015.
quite a good hotel to stay in

rooms and swiming pool
8,3
great
Mohd H. Solo putnici Malaysia, 28. ožujka 2015.
Good to stay in Jomtien

Theses hotel offered good price, very clean and the staff are very friendly and helpful.
9,7
It was very convenience and very reasonable price to stay around Jomtien, It's very good to stay around and to see the nightlife in Jomtien and Pattaya, i shall come again and stay at the same place like i had in March. Thanks to Agoda as well Regards, Hafiz
John N. Solo putnici Denmark, 24. ožujka 2015.
Great value for the money

Nice and helpfull staff.
8,7
I enjoy my stay and the swimmingpool was nice.
Kevin B. Solo putnici Australia, 11. ožujka 2015.
Good, but

.
8,3
The only complaint I have is in regards to the shower hot water, it was either too hot or stone cold, unable to adjust to anything in between. Did not drink or dine there
Michel C. Parovi Netherlands, 10. ožujka 2015.
great stay!!!

service, cleanliness, and location, all 100%!!!
9,7
Since years I've been coming to this specific hotel. Always service with a smile, friendly/familiar staff, who do their utmost to give you the best feeling possible! Many hotels could learn a great deal from them!! The reception speaks good English, small problems are allways solved quickly, and quitly. I recommend this hotel to anyone, since the price is very good,for the given room and service!!!! I'm coming back for sure!!!
Tony A. Solo putnici Australia, 1. ožujka 2015.
ok hotel

clean rooms, quite
6,7
Need's security taking ID from guests

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zing’s Ganymede Resort PattayaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Dvorana za fitnessZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - Vruća kupkaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - UlazZing’s Ganymede Resort Pattaya - ApartmanZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - SadržajiZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - PredvorjeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - RecepcijaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - SadržajiZing’s Ganymede Resort Pattaya - Eksterijer hotelaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - KafićZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i pićeZing’s Ganymede Resort Pattaya - Balkon/terasaZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - BazenZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Spa centarZing’s Ganymede Resort Pattaya - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B04