Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ziniza Place Hotel

494 Rim Khong Prapa Phang Kwa Road, Bang Sue, Chatuchak, Bangkok, Tajland 10800 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Kupaonica Ziniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Ziniza Place Hotel Bangkok - Predvorje Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini
Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Predvorje Ziniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Područje Chatuchak Broj soba: 57
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 477recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (477)
Razvrstati po:
Nick C. Parovi New Zealand, 23. kolovoza 2015.
Good Stay

The staff, the size of room and it had dishwasher and clothes washer!
7,3
Staff very helpful,quiet location and bed super comfy!
Prijavi ovu recenziju
Magdalene K. Parovi Singapore, 10. kolovoza 2015.
My experiences

Friendly staffs, location near chatuchak, value for money
4,7
Checked in the hotel at about 9pm, receptionist got our names & rooms messed up but everything was settled quickly. We got a Suite room, it's big & spacious BUT furnitures are really old. The balcony wasn't what we expected, we didn't even step out there. The temperature of the shower is always either too warm or too cold. Limited TV channels. Breakfast has very limited selection. The staffs are very helpful & friendly! Location wise, it's a neighborhood area, there's nearby amenities & malls but not a convenient place if you want to shop or travel in and out a lot. Overall, everything else is good, if you're looking for a basic place to stay with a budget it's recommended.
Prijavi ovu recenziju
John K. Parovi United States of America, 10. kolovoza 2015.
Great Location

Room size, locattion, staff
9,7
Very enjoyable stay
Prijavi ovu recenziju
Todd L. Parovi Australia, 2. kolovoza 2015.
great hotel

size of room the breafast was good but could use eggs in the menu
9
I enjoyed it great and helpful staff, big rooms a verander, clean i liked it
Prijavi ovu recenziju
Jeffry S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 27. srpnja 2015.
Good Staff

Good Staff, Big Room But Poor Location
7
Very good but it really need effort from taxi driver to get me there. the location not too good
Prijavi ovu recenziju
Ronald R. Obitelji sa malom djecom United States of America, 20. srpnja 2015.
why

price price food
8,3
Okay
Prijavi ovu recenziju
Ian W. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Good place to stay

Room is pretty big
7,3
Nice room. Quite out of the way. Hotel staffs were nice. Hot water from the shower takes awhile though.
Prijavi ovu recenziju
Jagmohan S. Grupe India, 12. srpnja 2015.
Much Room For Improvement.

Value, Amenities and Close to Chatuchak market.
6
Would recommend the stay only if the Value is on the mind. In room facilities were good. The hotel was close to Thailand's Famous market, Chatuchak and Don Mueang Airport. You will struggle to find taxis closeby, also the BTS train station is at some distance. The hotel can help you book taxi though. Coming to the complimentary breakfast, I would like to forget this experience at the earliest. We go to have breakfast just half an hour before the closing time and we find everything on the buffet empty. When asked to serve us the dishes that were not on the buffet, we were given a rude reply by the chef and were blamed instead for arriving late. Would not recommend this place if you are looking for great variety in breakfast. The lady at the desk was quite strict but not the second shift lady as she was very helpful and polite. The place is slightly far from the city area and getting taxis may be of little problem unless booked from the hotel side.
Prijavi ovu recenziju
Myra V. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
The place is quite relaxing feels like Home

The ambiance & the staff are friendly
7
It was good & feels like home
Prijavi ovu recenziju
Eric G. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2015.
good place

food nice,staff nice and location quiet are not noisy.
7,3
online booking
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ziniza Place Hotel BangkokZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - KupaonicaZiniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - PredvorjeZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - PredvorjeZiniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - KupaonicaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Soba za sastankeZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Hrana i pićeZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04