Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ziniza Place Hotel

494 Rim Khong Prapa Phang Kwa Road, Bang Sue, Chatuchak, Bangkok, Tajland 10800 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Kupaonica Ziniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Ziniza Place Hotel Bangkok - Predvorje Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini
Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Predvorje Ziniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Područje Chatuchak Broj soba: 57
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 466recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (466)
Razvrstati po:
Myra V. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
The place is quite relaxing feels like Home

The ambiance & the staff are friendly
7
It was good & feels like home
Eric G. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2015.
good place

food nice,staff nice and location quiet are not noisy.
7,3
online booking
Joey S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. lipnja 2015.
Good

Staff. Food and room.
9,7
It was good with a great room and awesome staff services. Staff were very very helpful and the breakfast was good too!
Mohd K. Parovi Malaysia, 31. svibnja 2015.
Nice Halal Hotel

halal food, affordable, friendly staff
8
this hotel has been my choice all over the years due to its delicious servings of halal food, the room is spacious though quite dimly lit, i hope they will refurbished the rooms to make them look livelier
Johnny W. Poslovni putnici United Kingdom, 23. svibnja 2015.
my stay

cheap unexpectedly cozy but out of the way from everywhere else
8,3
It's a wonderful place for a business traveler. Quiet and very comfortable
Abdull W. Parovi Malaysia, 4. svibnja 2015.
Friendly staff & Halal Food

Friendly staff; quite area and serves Halal Food. The staff very friendly and accommodating. Start our day with Halal breakfast and then walk slowly to the underground train station about 10 minutes
9,7
Great enjoyable experience and very quite area with klong infront of the hotel and Tesco just 5 minutes away ... if the BTS line completed it would be very accessible to network of Public Transport
Bich V. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 3. svibnja 2015.
A fine stay

Staff, food is ok & shuttle bus service
7,7
Staffs are nice and supportive, shuttle bus is great service. They took us to the MRT for free although it is not in their service scope and I had already paid for everything. However, room is not so new and some smelt.
Wai M. Parovi Singapore, 27. travnja 2015.
Nice hotel, friendly staff , horrible location

Nice clean room, big room, very friendly manager chery
8
Everything was good except very bad location, even taxi driver or tutuk driver doesn't know the location.
Chong M. Parovi Malaysia, 27. travnja 2015.
i been stay at bangkok this was one of the good 1

good staff service, very clean room, nice breakfirst also
10
i been stay bangkok twice , this was one of the best ... nice staff,nice room, very clean somemore have free turk turk to bang sue mrt .... this hotel for sure i will fo to stay again...
Bevan A. Poslovni putnici United States of America, 22. travnja 2015.
Wonderful Hotel; a hidden gem!

Service by staff, clean and new, well decorated, food was excellent!
10
Check in was very professional, polite and smooth. Staff was very friendly and helpful. When i could not turn on the DVD player the staff was very helpful and patient. I ordered room service and the food was excellent. Breakfast was also excellent with both Thai and western food. The room was very spacious and clean. Well stocked with shampoo, soap and mini bar with drinks. Service was excellent.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ziniza Place Hotel BangkokZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - KupaonicaZiniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - PredvorjeZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - PredvorjeZiniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - KupaonicaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Soba za sastankeZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Hrana i pićeZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04