Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ziniza Place Hotel

494 Rim Khong Prapa Phang Kwa Road, Bang Sue, Chatuchak, Bangkok, Tajland 10800 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Kupaonica Ziniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotela Ziniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Ziniza Place Hotel Bangkok - Predvorje Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Prijevoz u blizini
Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Predvorje Ziniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcije Ziniza Place Hotel Bangkok - Sadržaji Ziniza Place Hotel Bangkok - Spa centar Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness Ziniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska soba Ziniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitness
Područje Chatuchak Broj soba: 57
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 451recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
5,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (451)
Razvrstati po:
Bevan A. Poslovni putnici United States of America, 22. travnja 2015.
Wonderful Hotel; a hidden gem!

Service by staff, clean and new, well decorated, food was excellent!
10
Check in was very professional, polite and smooth. Staff was very friendly and helpful. When i could not turn on the DVD player the staff was very helpful and patient. I ordered room service and the food was excellent. Breakfast was also excellent with both Thai and western food. The room was very spacious and clean. Well stocked with shampoo, soap and mini bar with drinks. Service was excellent.
Kai M. Poslovni putnici Malaysia, 10. travnja 2015.
Good staff performance ,bad location

Smiling staff
6,7
Chris S. Solo putnici Australia, 10. travnja 2015.
good

very late check in 100am helpful staff good food
8,3
Mohammed H. Parovi Malaysia, 29. ožujka 2015.
Good Place to Stay

The staffs are very helpful. The rooms are huge and clean. It is nearby to Tesco and MRT station thus it is quite convenient
9,3
Michael C. Parovi United Kingdom, 28. ožujka 2015.
Clean, Comfortable and good location

The room comfort, The Food, The Location
8,3
Our Stay at the Ziniza was comfortable, the Reception Staff Vary from shift to shift. I found the Morning staff to be rude and unhelpful which since they consider themselves as a 4 Star Hotel is surprising. Being Told "I'm Busy" by the Reception when asking for the WIFI password in the morning confirmed I will not be staying at this Hotel again in the Future, However, This is not across the board with regards to all the staff, I found the Restaurant Staff to be very helpful and polite. The food in the Hotel is Second to none, I have stayed in Several Hotels around the world and have to say the Standard of food at the Ziniza is amazing and would recommend trying. Overall I found the Hotel to be of a good standard but the Staff Etiquette leaves a lot to be desired.
Swee L. Grupe Malaysia, 16. ožujka 2015.
Nice condition, big room & big bed

Hotel is nice, the room & the bed are so big. Not that near to chatuchak market, need to take tuk tuk to reach there. Breakfast provided so far so good, it will be much better if there is more option.
8
Ooi S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. siječnja 2015.
Suitable for family

Spacious room with kitchen facilities
6,7
Ooi S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. siječnja 2015.
Spacious room for family with children

Spacious room, facilities in the room, privacy
6,7
Overall satisfactory as we travelled by our own rented car.
Martin S. Parovi United Kingdom, 5. listopada 2014.
GREAT STAY

FRIENDLY STAFF, COMFORTABLE ROOM, VERY GOOD VALUE
9,3
ABSOLUTELY FINE
Pongsakorn B. Parovi Thailand, 21. rujna 2014.
Lovely place

Location, Room and Service is great
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ziniza Place Hotel BangkokZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - KupaonicaZiniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - PredvorjeZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Prijevoz u bliziniZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - PredvorjeZiniza Place Hotel Bangkok - Obližnje atrakcijeZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - KupaonicaZiniza Place Hotel Bangkok - Gostinjska sobaZiniza Place Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Soba za sastankeZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Hrana i pićeZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Spa centarZiniza Place Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessZiniza Place Hotel Bangkok - SadržajiZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotelaZiniza Place Hotel Bangkok - RestoranZiniza Place Hotel Bangkok - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A05