ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zotel Business & Leisure Hotel

Sublot 11967-11974, Block 16, KTLD Brighton Square, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Kupaonica Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Recepcija Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Predvorje Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Predvorje Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 326recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Joseph A. Parovi Malaysia, 20. travnja 2015.
Good hotel

Clean, good location & value for money
6
Great...like my previous stay
Sin Y. Parovi Malaysia, 13. travnja 2015.
Feedback

Affordable price and strategic location
10
Good. Bt my room dn have window.
Tham K. Poslovni putnici Malaysia, 10. travnja 2015.
Great Hotel

Nice Location
6
Clean Room and nice location near to food store is the reason that make me stay this hotel again soon.
Ying N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. travnja 2015.
a comfortable budget hotel

value, location, comfortable
9,3
Ying N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. travnja 2015.
a comfortable budget hotel

location, value, comfortable
9,3
Joseph A. Parovi Malaysia, 2. ožujka 2015.
Nice

Comfortable, clean and value for money
6,7
Fine and relax...
Kevin Y. Poslovni putnici Malaysia, 26. veljače 2015.
Good Location

Location Food Shopping
6
The hotel located at a very convenient place which easily access to Shopping Mall, Pub & Restaurant.
Hana H. Parovi Malaysia, 15. veljače 2015.
check it out

confortable, clean, staf freindly
8
Sie Y. Parovi Malaysia, 3. veljače 2015.
Good location and friendly staff

nice room,friendly staff and good location
7,3
I am stay good in Zotel, but only i cant accept the floor in the room was wet when i enter the room. And the toilet has bad smell.
Kyle N. Parovi Malaysia, 18. siječnja 2015.
Short Stay Hotel

Clean, Strategic, Value for money
5,3
Good, nothing much to say except it is near to shopping mall, near to eateries area, just suitable for a day or 2 nights hotel. other than that is sometimes, there are a lot of noise as it is nearby to entertainment outlet which is loud all weekends. Air-con is too call, Unique bathroom ( So liking it)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zotel Business & Leisure Hotel KuchingZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - KupaonicaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - RecepcijaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B04