ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zotel Business & Leisure Hotel

Sublot 11967-11974, Block 16, KTLD Brighton Square, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Kupaonica Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Recepcija Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Predvorje Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Predvorje Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 269recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (269)
Razvrstati po:
Ngiik K. Grupe Malaysia, 30. srpnja 2014.
Hotel at strategic location

Shopping mall is just across the road.
7
Shirley H. Parovi Malaysia, 28. srpnja 2014.
Economic

Clean, Big, Cheap
9,3
It's a great stay... Near to mall, alot of restaurants around. The room is wide & clean..
Joseph A. Poslovni putnici Malaysia, 13. srpnja 2014.
It was a great stay

Clean, simple & value for money
6
Great since I have been staying here for few times.
Tham K. Poslovni putnici Malaysia, 11. srpnja 2014.
great hotel

nice location
6
clean room and friendly staff is the reason that make me stay this hotel soon.
Che H. Solo putnici Malaysia, 22. lipnja 2014.
Great

Spacious, good staff and nice design
10
Simpson G. Solo putnici Malaysia, 22. lipnja 2014.
Not so pleasant

Near to shopping complex
4,7
I dislike the single sharing door for shower room & toilet!
Joseph A. Solo putnici Malaysia, 15. lipnja 2014.
Was a great stay

Clean, comfortable, value for money
6,3
I was a great stay since I have been staying here for few time during my previous trip.
Stefan F. Solo putnici Germany, 13. lipnja 2014.
Pretty basic. Just fine for Solo Traveler.

Location to airport and city. Just 2 Floors. Rather quiet place.
7,3
All in all a pleasant stay. Without doubts recommended to Budget Solo Travelers.
Zi X. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2014.
Nice

Near shopping mall
7
The stay was good. A very new mall is near and within walking distance. Room is quite clean.
Siang H. Parovi Malaysia, 3. lipnja 2014.
Nice,clean and near restaurant ,shopping mall

Friendly staff, clean and nice
8,3
I like so much.will stay next time if holiday at Kuching.will intro zotel to my friens or relation .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zotel Business & Leisure Hotel KuchingZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - KupaonicaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - RecepcijaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C03