Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zotel Business & Leisure Hotel

Sublot 11967-11974, Block 16, KTLD Brighton Square, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 403recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (403)
Razvrstati po:
See L. Poslovni putnici Malaysia, 10. travnja 2016.
Need improvement
5,7
WiFi connection poor...
Prijavi ovu recenziju
Lilly W. Solo putnici Malaysia, 3. travnja 2016.
overall good
4,7
difficult to get food after 11pm
Prijavi ovu recenziju
Yihen L. Poslovni putnici Malaysia, 30. ožujka 2016.
Good place for business traveler

Near shopping mall, many famous restaurant nearby, near airport
9,3
Value for money
Prijavi ovu recenziju
Wee K. Solo putnici Malaysia, 13. ožujka 2016.
Comfortable and Nice

Cleanliness, Comfortable, Peaceful
8,3
The hotel is good and the surrounding area is easy to access to buy stuffs. highly recommended those person who like to stay and away from city.
Prijavi ovu recenziju
Chai H. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2016.
Value Of Money
4
Location good and value of money
Prijavi ovu recenziju
Chong C. Poslovni putnici Malaysia, 28. veljače 2016.
Budget Hotel
4,7
Is not very nice hotel, but value for money.
Prijavi ovu recenziju
Yee K. Poslovni putnici Malaysia, 28. siječnja 2016.
Nice stay for business trips

Simple rooms but comfortable, nearby with shopping mall and lots of restaurant/cafe
7,7
Prijavi ovu recenziju
John T. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2016.
Very good stay at the hotel

Staff are very accomodating. Location. Price
8,7
Been here more than once. This stay was particularly good and they improved a lot since the last time i came. The staff were attentive and very accomodating. Our rooms were very clean everytime we came back. They also provided us with a late check out seeing that our flight was at 5.30pm - with no additional charge or hassle. It's not a 5 star hotel but one of the best in its class in Kuching. Will definately be back!
Prijavi ovu recenziju
Chong T. Poslovni putnici Malaysia, 23. siječnja 2016.
Good location and cheap price for stay
6,3
This is a good location to stay and it do not so expensive. Near CityOne Shopping Mall. Easy to find eat around the area.
Prijavi ovu recenziju
Chen O. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. siječnja 2016.
Acceptable

location, bed
6,7
So far ok. Just water heater is not functioning.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Zotel Business & Leisure Hotel KuchingZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - KupaonicaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - RecepcijaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04