ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zotel Business & Leisure Hotel

Sublot 11967-11974, Block 16, KTLD Brighton Square, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska soba Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Kupaonica Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Recepcija Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Predvorje Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Predvorje Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela Zotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 298recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (298)
Razvrstati po:
Francis H. Parovi Malaysia, 13. prosinca 2014.
Good and Worth

afforable, budget, nice, good place
7
nice, clean, budget, worth, strategic place to stay.
Sze M. Grupe Malaysia, 30. studenog 2014.
good

good location, easy find food, entertaintment is near
6
basketball team
Sze M. Grupe Malaysia, 30. studenog 2014.
good

good location, easy find food, entertaintment is near
6
basketball team
Elin G. Grupe Malaysia, 29. studenog 2014.
location

location is best
8,3
it is a pleasure journey
Leong M. Poslovni putnici Malaysia, 19. studenog 2014.
Good Location

Near to Restaurant & Shopping Mall
5
5 min walking distance to CityOne Megamall...
Boon S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. studenog 2014.
nice

clean, staff polite and comfortable.
6
Hu Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. studenog 2014.
nice hotel with good rate in kuching

room cleaness, new , location, rate
6,7
everythig just fine, clean, comfortable, but just wifi too weak.
Kwang F. Solo putnici Brunei Darussalam, 20. listopada 2014.
Clean hotel

Clean, good location and many restaurant around
7,7
We arrived in the afternoon. Checked in is easy and the staff is helpful although he did not tell us the boiler and hot water need to be required. Then I found there is a sign regarding this matter. The hotel is quite new and clean. The strange thing is toilet and the shower only got one door. Mean that if you do the shower then your toilet is open. Wifi is okay.
Lee S. Parovi Malaysia, 7. listopada 2014.
Great location

Great location, clean and comfortable
8
Great location, easy to find restaurants nearby just by walking distance. Next to Cityone Shopping Mall. Nice shower room with great water pressure, like it so much. Room a bit small. Overall is good and comfortable.
Nuraini I. Solo putnici Malaysia, 3. listopada 2014.
awesome

room, airport, wifi
7,3
unexpected the hotel was awesome but unfortunately no lift for this hotel. it quite hard for me if i have any big luggage if i being located at higher level of room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Zotel Business & Leisure Hotel KuchingZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - KupaonicaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - RecepcijaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04