Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Zotel Business & Leisure Hotel

Sublot 11967-11974, Block 16, KTLD Brighton Square, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 393recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (393)
Razvrstati po:
Yee K. Poslovni putnici Malaysia, 28. siječnja 2016.
Nice stay for business trips

Simple rooms but comfortable, nearby with shopping mall and lots of restaurant/cafe
7,7
Prijavi ovu recenziju
John T. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2016.
Very good stay at the hotel

Staff are very accomodating. Location. Price
8,7
Been here more than once. This stay was particularly good and they improved a lot since the last time i came. The staff were attentive and very accomodating. Our rooms were very clean everytime we came back. They also provided us with a late check out seeing that our flight was at 5.30pm - with no additional charge or hassle. It's not a 5 star hotel but one of the best in its class in Kuching. Will definately be back!
Prijavi ovu recenziju
Chen O. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. siječnja 2016.
Acceptable

location, bed
6,7
So far ok. Just water heater is not functioning.
Prijavi ovu recenziju
Kok H. Solo putnici Malaysia, 17. prosinca 2015.
location

location, location, location
5,3
Prijavi ovu recenziju
Chiak H. Poslovni putnici Malaysia, 14. prosinca 2015.
Satisfied

Staff, location & price
6,3
Prijavi ovu recenziju
Chai H. Poslovni putnici Malaysia, 12. prosinca 2015.
Satisfity

Clean
5,7
Prijavi ovu recenziju
Annie L. Poslovni putnici Malaysia, 8. prosinca 2015.
2 Stars Standard...nothing great !

Good Location
6,7
Wifi hard to access especially at night. The room i stayed blackout 2-3 times a night but blackout took only few second. The Bathroom and toilet shared 1 door and if you stay 2 persons both cannot take shower and go toilet at the same time.No Astro Channel in the room...
Prijavi ovu recenziju
Shean J. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 8. prosinca 2015.
budget hotel near the bars

location, cleanliness
7
room is too small for any family with children, bathroom area is not convenient.
Prijavi ovu recenziju
Poongundran P. Parovi Malaysia, 2. prosinca 2015.
Cheap stay

Clean environmental friendly
6
Was a good stay. Nearby food is good too
Prijavi ovu recenziju
Jumaah M. Poslovni putnici Malaysia, 29. studenog 2015.
Hotel for business only

Clean, big room
6
Very far from Kuching Town. Difficult to get a taxi.Difficult for Muslim to get halal food. Need to walk further. Noise from nearby night club might be disturbing. However got big room and very clean. Purely for business traveler.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Zotel Business & Leisure Hotel KuchingZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Gostinjska sobaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - KupaonicaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - RecepcijaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - PredvorjeZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Interijer hotelaZotel Business & Leisure Hotel Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04