A kedvenc hoteleim
Utoljára megtekintett szálláshelyek
Az ügyfelek a következők miatt szerették ezt a(z) szálláshelyt:
    Következőre javasolt kerület:
  • vásárlásra
  • éjszakai életre
  • tengerpartja
    Távolság a repülőtérig:
  • Phuket Nemzetközi Repülőtér (25.3 km)
    A vendégek hozzászólásai:
  • "Barátságos segítőkész személyzet", "Kitűnő szobadesign", "Új hotel"
    Top látnivalók a környéken:
  • Búvárfelszerelés (2.2 km / 27 percnyi sétára)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 percnyi sétára)
  • Bangla Út (2.5 km / 30 percnyi sétára)
  • Jungcelon Bevásárlóközpont (2.6 km)

Megjegyzés: A távolságokat egyenes vonalként mérjük, a kiindulási ponttól az érkezési pontig számítva.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thaiföld 83150 (Térkép)

Foglaljon most!

Az összes elmentett hoteljét a "Kedvenc hoteleim" listában találhatja.
Ne várjon ameddig késő lesz! Foglaljon most, ne szalassza el a mai árakat!
Foglaljon mostFizessen később

Most elérhető több ezer hotelszobánál.

Foglaljon okosabban. Foglaljon az Agodán
Válasszon szobákat
A szobaár nem tartalmazza: Szálláshely adó 7.91%
július 03, 2015 - július 05, 2015 | 2 éjszaka
Érkezés
Éjszakák Távozás
Szobatípusok Max.
Ár
per szoba per éjszaka
Szobák száma
Best seller - limited supply!
Erkélyes deluxe reggelivel
Last minute ajánlat Az ár 45% kedvezményt tartalmaz!
Tájékoztató a szobáról
USD 0 467.61
Különleges ár! - vissza nem téritendő
Elérhető
Best seller - limited supply!
Erkélyes deluxe reggelivel
Tájékoztató a szobáról
USD 0 850.20
Foglalási feltételek
Elérhető
jellemzői

Szálláshely szolgáltatásai
  • 24 órás recepció
  • 24 órás szobaszerviz
  • hotel/reptér transzfer
  • ATM/bankautomata
  • gyermekfelügyelet
  • bar
  • BBQ lehetőség
  • üzletközpont
  • autókölcsönző
  • kávézó
  • concierge
  • ruhatisztítás
  • lift
  • VIP szoba létesítmények
  • létesítmények mozgáskorlátozottaknak
  • családi szoba
  • mosodai szolgáltatás
  • könyvtár
  • szekrények
  • csomagmegőrző
  • tárgyaló/bankett létesítmények
  • újságok
  • bár a medencénél
  • étterem
  • szobaszerviz
  • széf
  • közös társalgó / TV
  • transzfer szolgáltatás
  • dohányzásra kijelölt terület
  • túrák

Sport és szabadidő
  • biliárd
  • fitness központ
  • játékszoba
  • kert
  • pezsgőfürdő
  • gyerekklub
  • masszázs
  • külső medence
  • medence (gyerekeknek)
  • szauna
  • gyógyfürdő
  • gőzkabin
  • ping-pong

Internet
  • ingyenes Wi-Fi az összes szobában
  • Wi-Fi a közterületeken

Parkolás
  • parkoló
  • parkolószolgálat

Beszélt nyelv(ek)
  • angol
  • filippínói
  • hindi
  • nepáli
  • thai

Foglaljon most!

Utolsó szobák – siessen!
Resort leírás
Patong környékén lévő Avista Hideaway Resort & Spa Phuket egy tökéletes helyszín, hogy meglátogassa ...mutass többet Patong környékén lévő Avista Hideaway Resort & Spa Phuket egy tökéletes helyszín, hogy meglátogassa Phuket látványosságait. Mivel a városközpont csupán 1 Km, a szálloda jó elhelyezkedése biztosítja, hogy a vendégek gyorsan és könnyen elérhetik a város számos nevezetességét. A hotel vendégei könnyen felkereshetik a város legfőbb látnivalóit: Train Thai Boksz, Búvárfelszerelés, Bangla Út.

A(z) Avista Hideaway Resort & Spa Phuket magas színvonalú szolgáltatásaival és kényelmével biztosítja, hogy itt tartózkodása a lehető legkellemesebb legyen. Ha ebben a kitűnő szállodában szállunk meg, számos olyan szolgáltatást élvezhetünk, mint például ingyenes Wi-Fi az összes szobában, 24 órás recepció, 24 órás szobaszerviz, létesítmények mozgáskorlátozottaknak, csomagmegőrző.

Ezen kívül szinte minden vendégszoba számos kényelmet nyújt (vezeték nélküli internetkapcsolat (ingyenes), internetkapcsolat (vezeték nélküli), saját medence, hidromasszázs, nemdohányzó szobák), hogy kielégítse még a legkifinomultabb vendégeket is. Néhány példa a szálloda szabadidős szolgáltatásai közül: pezsgőfürdő, fitness központ, szauna, külső medence, gyógyfürdő. Bármi legyen utazásának célja, a(z) Avista Hideaway Resort & Spa Phuket kitűnő választás Phuket városában.
Resort feltételei
Hasznos információ
Étel, ital és szórakozás

Ügyfeleink legfrissebb megjegyzései

Jelölje ki az utazó típust

Összes értékelés (1530)

Párok (875)

Egyedül utazók (165)

Üzleti utazók (51)

Kisgyermekes családok (246)

Családok nagyobb gyermekekkel (125)

Egyéb (68)

Kiváló
8.6
1530 értékelés alapján
Ár/érték arány
8.5
Elhelyezkedés:
7.6
Személyzet teljesítménye
8.9
Szálláshely állapota/Tisztaság
9.1
Szoba komfortfokozata
9.1
Étel/Étkezés
8.2
Összes értékelés ( 1530 )
Rendezés:
Soh H. Család idősebb gyerekekkel
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Párban utazó
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Párban utazó
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Párban utazó
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Párban utazó
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco S. Párban utazó
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
yuk L. Család fiatal gyerekekkel
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3
yuk L. Család fiatal gyerekekkel
Hong Kong, June 24, 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9.3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Wai L. Párban utazó
Singapore, June 21, 2015
Avista

Cleanliness, serenity and friendliness
9
Great
Ka W. Párban utazó
Hong Kong, June 17, 2015
perfect experience in Phuket

Service, interior design, facilities
8.7
we got the room with jacuzzi for free upgrade! There are 2 floors for this room, u can enjoy sunbath or have meal in 2nd floor. Very nice facilities in the room! There is even a Bluetooth speaker. I love the design. You will have some juice and fruits when you check-in. Free shuttle bus to walking street. There is many choices for breakfast. However, the quality for dinner is not very good.

Foglaljon most!

Utolsó szobák – siessen!

Az adók és a szolgáltatási díjak azok a díjak, amelyeket az Agoda kifizet a szálláshelynek, vagy a szálláshelyen kell kifizetni azokat. További információt az Agoda Felhasználási feltételekeben talál. Az adók és a szolgáltatási díjak tartalmazhatnak olyan díjakat, amelyeket az Agoda a foglalás feldolgozásáért számol fel.