A szállás elérhetőségének ellenőrzéséhez és lefoglalásához írja be dátumait

Haus Chandra Hotel

No:37, Beach Road, Mount Lavinia,, Mount Lavinia Beach, Colombo, Srí Lanka (Térkép)

Foglaljon most!

Haus Chandra Hotel Colombo - Lakosztály Haus Chandra Hotel Colombo - Lakosztály Haus Chandra Hotel Colombo - Lakosztály Haus Chandra Hotel Colombo - Lakosztály Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba
Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba
Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Vendégszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Fürdőszoba Haus Chandra Hotel Colombo - Fürdőszoba
Kerület: Mount Lavinia Beach Szobák száma: 30
Ingyenes Wi Fi
Kellemes

6,1

Mit mondanak az ügyfelek:

Legközelebbi tömegközlekedés:

Mount Lavinia Buszállomás (0.4 km / 5 percnyi sétára)

Következőre javasolt kerület:

éttermekre

romantikára

tengerpartja

Távolság a repülőtérig:

Ratmalana Repülőtér (3.4 km)

Bandaranaike Nemeztközi Repülőtér (37.6 km)

Top látnivalók a környéken:

Loon Tao Restaurant (0.3 km / 4 percnyi sétára)

Mount Lavinia beach (0.6 km / 8 percnyi sétára)

Nemzeti Állatkert (2.3 km / 28 percnyi sétára)

Odel Colombo (3.4 km)

Megjegyzés: A távolságokat egyenes vonalként mérjük, a kiindulási ponttól az érkezési pontig számítva.

  • Takarítson meg
    a Legjobb Ár Garanciánkkal
  • Kiválóan választhat
    több mint 600,000 szállodából
  • Segítünk 24/7
    angolul & 12 más nyelven
Ne várjon ameddig késő lesz! Foglaljon most, ne szalassza el a mai árakat! Agoda Tip

Foglaljon most Fizessen később

Most elérhető több ezer hotelszobánál.

Foglaljon okosabban. Foglaljon az Agodán

Szobatípusok
Max.
Árak
Standard szoba
Standard szoba
Lakosztály
Lakosztály
Villa
Villa

 

írja be a dátumokat,
és megkapja a legkedvezőbb árakat

Haus Chandra Hotel jellemzői
Létesítmények

24 órás szobaszerviz

hotel/reptér transzfer

gyermekfelügyelet

bar

üzletközpont

parkoló

kávézó

concierge

lift

létesítmények mozgáskorlátozottaknak

családi szoba

mosodai szolgáltatás

tárgyaló/bankett létesítmények

háziállatok engedélyezettek

étterem

szobaszerviz

széf

túrák

Sport és szabadidő

kert

külső medence

masszázs

medence (gyerekeknek)

saját tengerpart

 
Internet

ingyenes Wi-Fi az összes szobában

Wi-Fi a közterületeken

 
Parkolás

parkoló

  

Foglaljon most!

Utolsó szobák – siessen!

Colombo Mount Lavinia Beach környékén található Haus Chandra Hotel a szórakozás és lazítás ideális helyszíne. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.

A(z) Haus Chandra Hotel számos olyan szolgáltatást nyújt, amelyek kellemesebbé teszik Colombo városában való tartózkodását. E szálloda még a legkifinomultabb vendégeket is tökéletesen kielégíti számos hotelen belüli extra szolgáltatásával.

Ha becsukja maga mögött a(z) 30 hívogató szoba egyikének ajtaját, rögtön eltűnik a rohanó külvilág és számos szolgáltatás biztosítja a tökéletes pihenést, amit szinte minden szobában megtalál: LCD/plazma televízió, minibár, erkély/terasz, vasalási lehetőség, nemdohányzó szobák. A szálloda elsőosztályú szolgáltatásokat nyújt, mint például saját tengerpart, kert, masszázs, medence (gyerekeknek), külső medence, hogy lazítson egy eseményekkel teli nap után. Magas színvonalú szolgáltatásai és kitűnő elhelyezkedése miatt a(z) Haus Chandra Hotel tökéletes szálláshely, ha Colombo városában tesz látogatást.
Gyerekek és pótágyak:
0-1 éves csecsemő
Ingyenes a tartózkodás ha a létező ágyakat használja. Kérjük vegye figyelembe, ha szüksége van egy gyerekágyra lehetséges, hogy pótdíjat kell fizetnie.
2-3 éves gyerek
Ingyenes a tartózkodás ha a meglévő ágyakat használja.

A(z) 3 évet meghaladó vendégek felnőtteknek számítanak

Az pótágyak a választott szoba típusától függenek, kérjük ellenőrizze az adott szoba szabályzatát további részletekért.

Bejelentkezés kezdete:
02:00 PM

Kijelentkezés vége:
11:30 AM

Éttermek száma
2

Szobák száma
30

Szobákban használt feszültség
220

Menetidő a repülőtérig (Perc)
80


Ügyfeleink legfrissebb megjegyzései

Jelölje ki az utazó típust

 

Ár/érték arány
6,4
Elhelyezkedés:
6,5
Személyzet teljesítménye
6,2
Szálláshely állapota/Tisztaság
5,4
Szoba komfortfokozata
5,9
Étel/Étkezés
6,1
Összes értékelés (20)
Rendezés:
John W. Párban utazó Australia, 2015. június 25.
Good location and good room

close to the beach at Mt Lavinia; clean room and bathroom; comfortable bed
7
Good place to stay but let down by the dining room. Location is good - right on the beach but presentation is below average. Service was OK but furnishings were old and dilapidated. Restaurant was not up to the standard of the room.
Michael S. Egyéni utazó Canada, 2015. április 2.
Quality accom, excellent value

Great location, comfortable room, nice price
8,3
Location is great between two train stations on the coastal line toward Galle. Main buildings maybe 100m in from beach; you cross the tracks to their beachside restaurant for the quite excellent breakfast. Room had fan and a/c, fridge, balcony space, altogether amenities you don't normally find in the price range. Nice pool too!
Peter H. Egyéni utazó United Kingdom, 2015. március 13.
Awful hotel

The location
4,7
It may well have been a 3 star hotel some time ago, but there has been little to no maintenance to the building and guest rooms for some time, I was here for 3 weeks and during this time had 3 different rooms, the fist room was small and dirty the sink was in the bedroom whilst the toilet and shower were "ensuite" I asked to move to another room this took a week and the standard was no better than the first or the third room, you actually had to request each day that your room to be cleaned, the linen on the bed was very tired one occasion the bed sheet was 3 pieces sewn together, and the linen was not changed regularly. The description on the hotel and facilities of the hotel are very misleading, for example listed is the room has a hair dryer and minibar, this is not the case, it took them almost a week to supply a minibar for my room and each time I moved rooms the minibar came too as all the other rooms were without a minibar, I did not bother about the hair dryer! On a positive note the staff where friendly and helpful and the food in the beach restaurant was excellent but on occasions let down by poor service.
Rajpal J. Párban utazó Sri Lanka, 2013. szeptember 16.
Air con barely works. Needs a lot of work

Seafood rest was excellent
3,7
Very average - would NOT recommend. Rooms in need of refurb and repair ... Trades on locality with nothing else to add
Pradeepkumar M. Párban utazó United Kingdom, 2013. augusztus 13.
The hotel is near the Mount Lavinia Beach.

Friendly staff, clean room and good value for money
6,3
We stayed for 3 nights at this hotel which is near the beach, although you have to walk over the railway tracks to get to the beach and the hotel restaurant (not as scary as it feels). We found it to be comfortable and clean, although there is not much to do in the surrounding area besides sitting on the beach etc.We found the staff friendly and were happy to help us in areas like ringing for a metered taxi, suggested shopping malls etc.
Amir A. Egyéni utazó India, 2013. augusztus 11.
Nice peaceful stay. Clean room with AC. Small tv

AC, Beach and food
8,7
excellent. Had a very good time. Nice beach but its always high tide. So swimming is bit dangerous. But the hotel has nice pool as well. Food in their restaurant is nice wurh good sea food as well. U can reach the city with 5mins walk.
David H. Párban utazó United Kingdom, 2013. július 1.
Disappointing

Covienence for access to Ratmalana airport
4,7
Disappointing. What could have been a great stay in a funkily furnished hotel left us somewhat underwhelmed. We had booked a standard room as we were only using the hotel overnight for early departures, I from Katunayake and my wife from Ratmalana. The room was dark, dinghy and very dirty. The duty manager responded promptly and upgraded us to a huge superior suite which whilst extremely well appointed with some great pieces of furniture, was still a little tawdry and not entirely spotless. The bathroom had some 'interesting' lattice works and ventilation, all very dirty, dusty, and spider-webbed. (This was also the case in the room we had booked. The shower in the suite bathroom leaked under the shower screen and flooded the floor. When I left at some ungodly hour in the morning, the night staff was asleep in the arm chairs in the lobby and did not wake up! He was also asleep when my wife left at around 6.00 a.m. The night before, we had requested a tuk-tuk to take my wife to Ratmalana. Whilst this had been overlooked, the night manager did organise a tuk-tuk at short notice. A great shame as this could be a great little place because of the artifacts and curios in the rooms and public areas.
Suranga P. Üzleti utazó Sri Lanka, 2013. május 31.
there was no room services at all to clean room

location is good
2,7
Tarmo R. Család fiatal gyerekekkel Estonia, 2013. április 3.
Very friendly staff

Staff, great food: prawns, great location
8,3
Gerry B. Párban utazó United Kingdom, 2013. január 12.
Good facilities, nice pool , dark rooms

Good swimming pool, nice location very near the beach, helpful friendly staff
8
The hotel is in a good location, just accross the railway from the beach. Facilities are generally good, rooms have AC and cable TV, though the rooms are rather dark with no view out at all. There is a very nice pool and an adequate breakfast is served in the restaurant on the beach. Staff were friendly and very helpful.
Sightseeing/Attractions Tip: Mount Lavinia is a good alternative to staying in central Colombo. The Haus Chandra is only about 5 minutes walk from Galle Road, where you can get plenty of buses into the city for next to nothing. For dinner try the La Rambla restaurant on Hotel Road ( near the Mount Lavinia Hotel). The food is excellent and reasonably priced.
< Előző oldal 1-10 a 20 értékelésből Következő oldal >

Foglaljon most!

Utolsó szobák – siessen!

Az ügyfelek, akiket érdekelt ez a(z) Hotel, a következőket is megtekintették...

Mount Breeze Hotel

Mount Breeze Hotel

Kellemes 6,4

103 értékelés
alapján

Elhelyezkedés: Mount Lavinia Beach

Colombo tengerpartja, éttermekre, romantikára alkalmas negyedében található Mount Breeze Hotel,...

Palm Beach Hotel

Palm Beach Hotel

Átlagon felüli 5,7

48 értékelés
alapján

Elhelyezkedés: Mount Lavinia

A(z) Palm Beach Hotel mind üzleti úton lévőknek, mind turistáknak tökéletes kényelmet nyújt. A(z)...

GSH Colombo Hotel

GSH Colombo Hotel

Nagyon jó 7,8

226 értékelés
alapján

Elhelyezkedés: Colombo 06 Wellawatte

A(z) Colombo 06 Wellawatte városrész szívében található GSH Colombo Hotel ideális kiindulópont...

Ranveli Beach Resort

Ranveli Beach Resort

Kellemes 6,6

259 értékelés
alapján

Elhelyezkedés: Mount Lavinia Beach

A(z) Ranveli Beach Resort, amely a kellemes hangulatú Mount Lavinia Beach környékén helyezkedik el,...

Haus Chandra Hotel Colombo

Customer Support


Az Agoda.com a The Priceline Group, a világ vezető online utazási és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjának része.

AS-AGWEB-3C06