Vissza - hotelinfó

2015
Fantasztikus 8,5
6020 értékelés alapján

Legfrissebb értékelések

Utazótípus szerinti szűrés:
Fantasztikus



6020 értékelés alapján
  • Szálláshely állapota/Tisztaság 8,7
  • Szolgáltatások 7,9
  • Elhelyezkedés: 9,0
  • Szoba komfortfokozata 8,5
  • Személyzet teljesítménye 8,6
  • Ár/érték arány 8,5
  • Étel/Étkezés 7,6
Rendezés ez alapján

Cheska M. - Kanada
Családok fiatal gyerekekkel
2 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
Could be a lot better!
First I specifically asked for two single beds but I was given a queen sized bed instead. Second, the room we stayed wasn't cleaned well. Third, staff are very inconsistent.
Értékelés dátuma: 01 június 2015

Daisy B. - Fülöp-szigetek
Családok fiatal gyerekekkel
1 éjszakát töltött itt, ekkor: 2014. december
best suite
suite, staffs
fine
Értékelés dátuma: 31 május 2015

Marc F. - Amerikai Egyesült Államok
Párban utazók
2 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
What we expected-very good
Staff is very attentive. Breakfast buffet very good. Location to Ayala mall is very good.
It was very positive. Most reviews of the hotel were right on. Comfortable rooms. Ordered from their in room menu and the food was very good. Didn't try the pool this time. Would be glad to stay there again when in Cebu.
Értékelés dátuma: 31 május 2015

Jered J. - Ausztrália
Párban utazók
1 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
Good value for money
Good service friendly staff attentive staff
Very pleasant
Értékelés dátuma: 30 május 2015

Apolinario I. - Fülöp-szigetek
Párban utazók
3 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. április
READ MORE REVIEW BEFORE YOU DECIDE!
near to ayala
room- small,poor interior design, aircon has weird sound, not sound proof, sink was broken during out stay,. they had to fix it. food- expensive for a 3 star hotel pool-very plain staff- not so friendly and accommodating, favor on foreigners Conceirge- they are talking to each other while entertaining hotel guests. i won't go back there. not worth it.
Értékelés dátuma: 30 május 2015

Dirk B. - Amerikai Egyesült Államok
Párban utazók
1 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
Great!
Location, great room, wifi
Enjoyed it!
Értékelés dátuma: 29 május 2015

Dirk B. - Amerikai Egyesült Államok
Párban utazók
1 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
Great!
Location, great room, breakfast
No complaints. Enjoyed it!
Értékelés dátuma: 29 május 2015

EG G. - Fülöp-szigetek
Üzleti utazók
1 éjszakát töltött itt, ekkor: 2013. július
It is nice
location, staff and price
it was nice
Értékelés dátuma: 28 május 2015

Tim B. - Ausztrália
Párban utazók
3 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
Holiday
Location, Location, Location
Értékelés dátuma: 28 május 2015

Vivian T. - Fülöp-szigetek
Párban utazók
3 éjszakát töltött itt, ekkor: 2015. május
It looks expensive but it is very affordable price
Location, pool, service
I got a good rate in this hotel. Staying for 2 nights before going back to OZ. The food is awesome, they got everything local and international food. The hotel is quite big. I was wondering why they only rated as 3 star. For me it rate like 4 or 5 star. Staff are good. they are friendly and very accommodating. The wifi is not that good but I wasn't there for the wifi. They also had a pool bar. The room we had is wide and comfortable. There are 4 to 5 staff in the check in counter so our stay was really smooth and comfortable.
Értékelés dátuma: 27 május 2015


1

Válassza ki hűségprogramját

Az oldal tetején kattintson a PointsMAX-ra, hogy megjelenjenek a választható légitársaság- és hűségprogramok.

2

Válasszon szobát pontokkal

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Gyűjtsön akár 4900 pontot

Minden rendelkezésre álló szobánál láthatók a foglalással szerezhető pontok.

3

Jelentkezzen be, és szerezzen pontokat!

  • Program tagsági azonosítója
  • Nem én fogok megszállni a szállodában. Más részére foglalok.

Foglaláskor adja meg a kiválasztott programjához tartózó tagsági azonosítót. A foglaláskor látható pontokat a kijelentkezés után kapja meg. Ez ilyen egyszerű!

Kezdjen itt, és válassza ki a kedvenc programját: